راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
arthur morganreplied to Seyed sadegh Razavi on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi الان باید یکی دیگه کد بگیرم؟
-
@Señorita اهان
-
مدرسه بهم گفت کارنامت چون شهریوری بود 4ش میدیم تا اون موقع برا ثبت نام دانشگاه دیر نمیشه؟ تا کی فرصته
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan موقع ورود و ثبت مدرک تحصیلی داخل خود سایت،بالای سایت دو تا گزینه هست،یکی نوشته تاییدیه تحصیلی،اون یکی هم نوشته سوابق فارغ التحصیلی،هر کدوم رو که نگرفتید،رو همون گزینش کلیک کنید
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني بستگی به خود دانشگاه داره
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
arthur morganreplied to Seyed sadegh Razavi on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi اهان ممنون
-
@دانیال-عالي-حسيني دانشگاه من که زده بود تا جمعه
-
بچه ها
فرم شماره ۶ دقیقا چی میگه؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan خواهش میکنم
-
ای بابا عجب گیری کردیم
سایت نظام وظیفه زده سیم کارت باید به اسم خودت باشه
منم به نام خودم ندارم -
@Zahra-Hamrang این برای کساییه که تعهد به خدمت قبول شدن
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 آره دقیقا این مشکل منم بود،من رفتم حضوری پلیس +۱۰،اونجا یه معافیت دانشجویی میدن که میتونید تحویل دانشگاه بدید
-
@Señorita
سلام من تو اینترنت نگاه کردم نوشته بود برا ثبت نام دانشگاه روزانه ۳ تا عکس کافیه
منم فقط ۳ تا دارم همینا رو ببرم خوبه؟
و اینکه مهمه عکس ها پشت نویسی شده باشه یا نه؟ -
mhdmi khbhi ببین دانشگاه چن تا میخواد مثلا مال من زده بود 4تا
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Mohammad Lotfi 0 on ۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 نه نوشته واسه قبول شدگان منطقه ۲و۳
-
mhdmi khbhi
سلام بستگی به دانشگاهتون داره
اطلاعیه ایی که دانشگاهتون زده رو ببینین
اینبرای دانشگاه خودمه!
بله پشت نویسی باید بشه -
توجه
بچه ها یسری چیزا باید توی چک لیستی که گذاشتم اصلاح بشه.
درخواست دادم، صبر کنید! -
@دانیال-عالي-حسيني
دانشگاه من ننوشته بود تعدادشو -
@Señorita
اطلاعیه رو نگاه کردم تعدادشو ننوشته
پشت عکسا فقط اسم و فامیلم نوشته خوبه؟
اخه دیگه جا نداره چیز دیگه ای بنویسم
101/320