ساعت کاری مدرسم!! ساعت کاری مدرسه شما چطوریه؟ بیایید لطفا
-
طبیعتا هرکی میره یازدهم، باید یکم غیبت میبت هم بکنه
مثلا هفته ای حداقل ۲ روز غیبت کنه.
#بی_نظم_باشیم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to امیرحسین زارع 0 on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرحسین زارع 0 لایک به اعماق وجودت
-
@محمد-مهدی-کاووسی
سلام
من مدرسه مون این مدلی بوده
از راهنمایی ساعت حضور در مدرسه مون زیاد شد
3 روز در هفته تا 2 مدرسه
دبیریستان ها هم عصر هم کلاس بود.
ولی فکر کنم کل روز ها هفته نه همون 3 روز مثلاخب کاری که باید کرد صبح ها خیلی زود بیدار شد و مطالعه رو از صبح شروع کرد. حداقل 1 ساعت صبح.
سعی کنید 5 بیدار شیدحالا ظهر اگر مدرسه تون تایم استراحت داره برای غذا و.. اینا و اگر میایید خونه یا همون مدرسه استراحت می کنید. این تایم رو غذا زیاد نخورید که احساس خواب بعدش داشته باشید
اگر این تایم خیلی زیاد نیست همون مدرسه بمونید که وقتتون صرف رفت و برگشت نشه و خسته بشید.
اخرشم اگر تونستید 1 رب یک ارایه ای قرابتی..
درسی که راحت باشه بخونید
که ذهنتون بدونه که باید بخونه
نه اینکه رفتید خونه بخوابهبعد از کلاس ها ی عصر که تموم شد و امدید خونه نخوابید تا جای که میشه اب سردی..
چیزی
بعدش مطالعه رو با درسی که دوست دارید
یا درسی که راحت تره شروع کنیم
سعی کنید بازه ها رو خورد و استراحت ها کوتاه کوتاه به خودتون بدید نه اینکه 2 ساعت بشنید پای درسی
اینطور بعدش داخل تایم استراحت زمانتون از دست می دید
تنوع درس رو بالا ببرید سعی کنید با عوض کردن درسا به ذهنتون استراحت بدید
وسواس مطالعه هم داخل درس ها. خوصاا درس ها ی مثل زیست نداشته باشید که با همون خوندن اول عمیق بخونید و اینا نباشه سریع عبور کنید و تست بزنید بعد داخل تست زنی یاد بگیرید و برگردید به کتاب و غلط ها تون رو با کتاب چک کنید.شب هم دیگه دیر وقت نخوابید که صبح زود بیدار بشید
11 خوبه -
بعد یعنی همه روز این طوره یا یک روز در میون؟
برای ما دیگه کل روزا ین طور نبود
اگرم بود بینش حتما تایم استراحت و نماز و غذا بود بعد دوباره عصر شروع می شد مثلا تا 4و خوردی 5 -
مدرسه ی ما در خواب زمستانی هس هنوز زبون باز نکرده
-
oatkboreplied to Fatemeh Soltani 0 on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0
سلام نه بابا این چه حرفیه
سعی کن خودتو داخل دهم عادت بدی که ساعت مطالعه داشته باشی لازم نیست به خودت اوایل زیاد سخت بگیری
مطمئنم به همه هدفات میرسی
حتما یه تفریح کنترل شده داشته باش
از الان هدف داشته باش ️
و در کل به خودت استرس نده تو خیلی توانایی داری
منم رشتم ریاضیه
خودتو باور داشته باش ️ -
@محمد-مهدی-کاووسی مرسی بابت انگیزه و راهنماییت
من دوس دارم کنکور تجربی بدم 🥺
دانشگاه چی میخوای بری؟ -
@محمد-مهدی-کاووسی رشته ریاضی مگه زمین شناسی هم داره؟
-
oatkboreplied to Fatemeh Soltani 0 on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0
اره
سال یازدهم
ولی از دروس عمومیه -
Fatemeh Soltani 0 دهمreplied to oatkbo on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Fatemeh Soltani 0 انجام شده
@محمد-مهدی-کاووسی اوم مرسی
-
oatkboreplied to Fatemeh Soltani 0 on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0
صنعتی اصفهان
دومین دانشگاه برتر کشور برای رشته کامپیوتر
اولیش شریفه -
@محمد-مهدی-کاووسی ایولا موفق باشی
-
Fatemeh Soltani 0 هوم داره هم تجربی هم ریاضی زمین دارن
-
@محمد-مهدی-کاووسی
نگاه کن از زمان مرده ات توی مدرسه استفاده کن من دوزادهمم ولی ساعتی ک مثلا مدریت خانواده دارین اون ته کلاس دارم برای خودم تست زیست میزنم تو قرار نی ب درس هایی خودت توی خونه با ده دقیقه نگاه کردن میفهمی سه ساعت گوش بدی ک آخر هیچ تاثیر خاصی روی آینده ات نمیزاره اون درس ی درسی ک خودتم میتونی بفهمی نیازی ب توضیح خاصی نداره یا بچه دارن از روی کتاب میخونن فایده ای نداره زمان مرده ی مدرسه ات رو دریاب.... -
Patima Moinaldini ممنونم
25/63