ساعت کاری مدرسم!! ساعت کاری مدرسه شما چطوریه؟ بیایید لطفا
-
@محمد-مهدی-کاووسی ایولا موفق باشی
-
Fatemeh Soltani 0 هوم داره هم تجربی هم ریاضی زمین دارن
-
@محمد-مهدی-کاووسی
نگاه کن از زمان مرده ات توی مدرسه استفاده کن من دوزادهمم ولی ساعتی ک مثلا مدریت خانواده دارین اون ته کلاس دارم برای خودم تست زیست میزنم تو قرار نی ب درس هایی خودت توی خونه با ده دقیقه نگاه کردن میفهمی سه ساعت گوش بدی ک آخر هیچ تاثیر خاصی روی آینده ات نمیزاره اون درس ی درسی ک خودتم میتونی بفهمی نیازی ب توضیح خاصی نداره یا بچه دارن از روی کتاب میخونن فایده ای نداره زمان مرده ی مدرسه ات رو دریاب.... -
Patima Moinaldini ممنونم
-
@محمد-مهدی-کاووسی
تا اونجایی که من میدونم برای رشته مهندسی نرم افزار بهترین دانشگاه ها بعد از صنعتی شریف، دانشگاه تهران، امیر کبیر و خواجه نصیر هستن(البته معیار دقیقی برای سطح بندی دانشگاه ها نمیشه مشخص کرد) -
من تو تهران مدرسه ی دولتی درس میخونم و شیفت صبح هستم و ساعت درسی هم از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ هستش
-
سلام دولتی یکی از شهرستان های استان تهران
از 7 تا 12 و ربع از شنبه تا پنجشنبه! -
Maryam Nateqi منظورم 8 صبح هست اشتباه شده
-
ما ک تا ۲ کلاس داریم
من دیگه از ۳ و نیم شروع میکنم -
Maryam Nateqi خوشبحالشونما ساعت 7:40تا 14:30 هست بعضی روزا
-
Fatemeh Soltani 0
آدم داخل شرایط سخت رشد میکنه رفیق
فرض کن وقتی سر جلسه کنکور نشستی و تموم شد به خودت چی میگی خداروشکر که تلاشمو کردم ؟ خداروشکر از دلخوشی هام از بازی های رایانه ای از تفریحاتم زدم ؟ -
Maryam Nateqireplied to Fatemeh Soltani 0 on ۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0 تا دلت بخواد کسایی هستن شرایط شون بهتر از ماست و همچنین بالعکس خیلی ها شرایط سخت تر از ما هم دارن نگران نباش قبولش کن و برنامه درست بریز موفق میشی ️
-
Fatemeh Soltani 0
ما هر روز 7.15 تا 14.15 هستیم، از اونجایی هم که مدرسمون دقیقا جلوی حرم حضرت معصومه هست، معمولا هر روز یه سری هم به اونجا میزنیم، خود من که هر روز ساعت چهار برمیگردم خونه -
Maryam Nateqireplied to Fatemeh Soltani 0 on ۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0 بعد دوست گلم شما دهمی ها همون تایم کافیه برات مطمئن باش
-
@سینا-بیات مدرسه صدوقی ؟
41/63