زیست1|فصل3
-
سلام دوستان.تغییر رنگ اول تو کدوم ظرف هست و چرا؟
-
@Mr-Fantastic سلام اگه اشتباه نکنم ب
چون با تنفس ( دم ) هوای موجود در محفظه کم میشه در نتیجه به علت کاهش فشار در محفظه ... هوای بیرون محفظه ب ( که فشار بیشتری داره ) وارد میشه و به دلیل کربن دی اکسید کمتری که داره تغییر رنگ ایجاد میکنه ولی کمتر
این آزمایش رو آقای موقاری خیلی خوب توضیح داده حتما ببینش
همون تورق جدید که ضبط شده -
@Mr-Fantastic سلام اگه اشتباه نکنم ب
چون با تنفس ( دم ) هوای موجود در محفظه کم میشه در نتیجه به علت کاهش فشار در محفظه ... هوای بیرون محفظه ب ( که فشار بیشتری داره ) وارد میشه و به دلیل کربن دی اکسید کمتری که داره تغییر رنگ ایجاد میکنه ولی کمتر
این آزمایش رو آقای موقاری خیلی خوب توضیح داده حتما ببینش
همون تورق جدید که ضبط شدهReza Dolatsha دقیقا ویدیو آقای موقاری رو دیدم که این سوال واسم پیش اومد
اخه کتاب ای کیو تو یکی از تست هاش گفته الف -
Reza Dolatsha دقیقا ویدیو آقای موقاری رو دیدم که این سوال واسم پیش اومد
اخه کتاب ای کیو تو یکی از تست هاش گفته الف@Mr-Fantastic ظرف الف هست دوست من
چون ظرف الف ظرفیه ک هوای بازدمی واردش میشه
و این هوا co2بیشتری داره و موجب تغییر رنگ سریع تر ظرف میشه -
Reza Dolatsha دقیقا ویدیو آقای موقاری رو دیدم که این سوال واسم پیش اومد
اخه کتاب ای کیو تو یکی از تست هاش گفته الف@Mr-Fantastic میشه جملشرو بفرستی
چون سرعت تغییر رنگ فرق میکنه با ترتیب تغییر رنگ -
@Mr-Fantastic میشه جملشرو بفرستی
چون سرعت تغییر رنگ فرق میکنه با ترتیب تغییر رنگReza Dolatsha هرکدوم ک سریع تر تغییر رنگ میده
پس همون هم تغییر رنگش زود تر رخ داده
و این ترتیب و سرعت با هم فرقی ندارنا://// -
Reza Dolatsha هرکدوم ک سریع تر تغییر رنگ میده
و این ترتیب و سرعت با هم فرقی ندارنا:////ramses kabir نه سرعت تغییر فرق داره ، چون میزان co2 در هوای دمی و بازدمی یکسان نیست
هوای بازدمی co2 بیشتر داره پس تغییر رنگ زودتر رخ میده ( سریعتر ) -
ramses kabir نه سرعت تغییر فرق داره ، چون میزان co2 در هوای دمی و بازدمی یکسان نیست
هوای بازدمی co2 بیشتر داره پس تغییر رنگ زودتر رخ میده ( سریعتر )Reza Dolatsha ببین این حرف تو مثه اینه بگی محمد سریع تر از علی ب خط پایان رسید با این جمله ک محمد اولین نفری بود ک ب خط پایان رسید فرق داره:///////
هر کدوم سریعتر باشه
همون هم اول بوده دیه
در ثانی حالا نمیدونم استاد موقاری چی گفتن ولی
ما از 4 سال پیش ک تست میزدیم
همیشه میگفتن الف زود تر از ب تغییر رنگ میده:// -
Reza Dolatsha ببین این حرف تو مثه اینه بگی محمد سریع تر از علی ب خط پایان رسید با این جمله ک محمد اولین نفری بود ک ب خط پایان رسید فرق داره:///////
هر کدوم سریعتر باشه
همون هم اول بوده دیه
در ثانی حالا نمیدونم استاد موقاری چی گفتن ولی
ما از 4 سال پیش ک تست میزدیم
همیشه میگفتن الف زود تر از ب تغییر رنگ میده://ramses kabir حالا وقت کردید تورق استاد رو ببینید
-
Reza Dolatsha هرکدوم ک سریع تر تغییر رنگ میده
و این ترتیب و سرعت با هم فرقی ندارنا:////ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
-
ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
@Rahman-Atafat منم همین رو میگم
-
1چون هوای دمی کهco2بیشتره داره زود تر واکنش میده
-
@Mr-Fantastic سلام ظرف الف چون هوای بازدمی کربن دی اکسیدش از دمی بیشتره د نتیجه الف سریع تر تغییر رنگ میده
-
ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
@Rahman-Atafat
دوست عزیز نمیدونم استاد موقاری چطوری تدریس کردن
اما من تدریس دوتا از مدرسین دیگه رو ک دیدم(استاد خیر اندیش و فرهمند نیا) و تست های ازمون های ازمایشی دیگه رو هم ک میزدم هر دوشون میگفتن ک ظرف الف سریع تر تغییر رنگ میده
اونم به دلیل ورود هوای بازدهمی به ظرف الف هستش ک ابتدا تغییر رنگ میده(چون هوای بازدمی میزان co2 اش بیشتر از دمیه و هرچی co2 بیشتر باشه سرعت تغییر رنگش هم بیشتره
هرچن ما اول دم رو شروع میکنیم اما ب دلیل این ک درصد co2 موجود در هوای دمی چهار صدمه درصده
و درصد co2 هوای بازدمی 4 درصدِ و
این ک اون چهار صدم درصده واقعا برای انجام واکنش با محلول اب اهک کافی نیست و برای مشاهده ی تغییر رنگ باید چیزی معادل 40 درصد هوا،co2 با اب اهک واکنش بده
پس ما میتونیم نتیجه بگیریم تغییر رنگ در ظرف الف زود تر و سریع تر رخ میده -
@Mr-Fantastic جواب نهاییتو واسه ازمونا پایین دادم
-
@Rahman-Atafat
دوست عزیز نمیدونم استاد موقاری چطوری تدریس کردن
اما من تدریس دوتا از مدرسین دیگه رو ک دیدم(استاد خیر اندیش و فرهمند نیا) و تست های ازمون های ازمایشی دیگه رو هم ک میزدم هر دوشون میگفتن ک ظرف الف سریع تر تغییر رنگ میده
اونم به دلیل ورود هوای بازدهمی به ظرف الف هستش ک ابتدا تغییر رنگ میده(چون هوای بازدمی میزان co2 اش بیشتر از دمیه و هرچی co2 بیشتر باشه سرعت تغییر رنگش هم بیشتره
هرچن ما اول دم رو شروع میکنیم اما ب دلیل این ک درصد co2 موجود در هوای دمی چهار صدمه درصده
و درصد co2 هوای بازدمی 4 درصدِ و
این ک اون چهار صدم درصده واقعا برای انجام واکنش با محلول اب اهک کافی نیست و برای مشاهده ی تغییر رنگ باید چیزی معادل 40 درصد هوا،co2 با اب اهک واکنش بده
پس ما میتونیم نتیجه بگیریم تغییر رنگ در ظرف الف زود تر و سریع تر رخ میدهramses kabir آفرین منم همینو میگم دقیقا من فقط میگم ب تعغیر رنگش زود تر از الف %(#ff0000)[آغاز میشه ] وگرنه الف %(#ff0000)[سریع تر ] تعغیر رنگ میده این واژه سریع تر ایهام ایجاد میکنه انگار داری شرع حافظ میخونی
-
ramses kabir آفرین منم همینو میگم دقیقا من فقط میگم ب تعغیر رنگش زود تر از الف %(#ff0000)[آغاز میشه ] وگرنه الف %(#ff0000)[سریع تر ] تعغیر رنگ میده این واژه سریع تر ایهام ایجاد میکنه انگار داری شرع حافظ میخونی
@Rahman-Atafat نه دیه
الف زود تر شروع میشه
چون میزان co2 ورودی به ظرف ب اونقدی نیس ک باعث تغییر رنگ بشه -
@Rahman-Atafat نه دیه
الف زود تر شروع میشه
چون میزان co2 ورودی به ظرف ب اونقدی نیس ک باعث تغییر رنگ بشهramses kabir صلواتش بدیم ؟؟؟
-
ramses kabir صلواتش بدیم ؟؟؟
@Rahman-Atafat اگ قانع شدی الف زود تره و نمیخوای واست تست ازمون های معتبرو بیارم
-
@Rahman-Atafat اگ قانع شدی الف زود تره و نمیخوای واست تست ازمون های معتبرو بیارم
ramses kabir نه داش فرستادم صلواتش رف