دینامیک
-
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
-
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
@Rahman-Atafat
خب ازون جا ک نیرویی نداریم دیگه طبق قانون اول حالت حرکت خودشو حفظ میکنه بعدم با سرعت ثابت حرکت میکنه -
@Rahman-Atafat
منم ی سوال دارم الان تو همچین موقعیتی جسم وایمیسه ؟ -
@Rahman-Atafat
-
@Soniaaa آره چون نیروی وزن داری جسم اگر جهت حرکتی که نشون دادی رو داره میره بلاخره وایمیسه
@Rahman-Atafat
نه منظورم اینه ب جسم در حال حرکت نیرویی وارد بشه که برایند وارد شده بازم صفر باشه -
@Rahman-Atafat
چرا -
@Rahman-Atafat
نه منظورم اینه ب جسم در حال حرکت نیرویی وارد بشه که برایند وارد شده بازم صفر باشه -
@Rahman-Atafat
اهان مرسی -
@Rahman-Atafat
ازونجا ک از دایره خوشتون نمیاد عجیبه :/// -
@Soniaaa خب راه من یکم عجیب بود ولی نوشتنش کم گفتم خدا بزار ببینم بقیه چه میکنن ولی این بار دایره عالی بود گیجت نمیکرد روش من سریع تر هست ولی روش شمام خوب بود آسون تر حلش کردی
@Rahman-Atafat
کلا من تو همه این تستا اینکارو میکنم
تبدیل زمان ب زاویه
پیدا کردن اختلاف زاویه
رسم نوسان
حل سوال -
@Soniaaa خب راه من یکم عجیب بود ولی نوشتنش کم گفتم خدا بزار ببینم بقیه چه میکنن ولی این بار دایره عالی بود گیجت نمیکرد روش من سریع تر هست ولی روش شمام خوب بود آسون تر حلش کردی
-
اگ هم مکان داده بود پیدا کردن نسبت آ بر ایکس
بعد پیدا کرد زاویه ها
اختلاف زاویه
رسم نوسان
حل سوال