دینامیک
-
@Physics-collegian
اصطکااکم حساب کنیم ؟ -
@Rahman-Atafat
اینجا اصطکاک جنبشی مطرح نیست اصلا ، اصطکاک ایستایی هست ... در حالت اول برابر F1 هست در حالت دوم برابر F2 + F1از اصطکاک در دنیا واقعی معمولا نمیشه صرف نظر کرد در برخی مسائل برای راحت تر شدن محاسبات تقریب میزنن یا نادیده میگیرن ...
مثلا سطح طویل لغزنده ، میشه از اططکاک صرف نظر کرد. به شخصه اگر در سوال نگن از اصطکاک صرف نظر شده در نظر میگیرم.@Physics-collegian آفرین منم همینو میگم ولی تو بعضی تستای ما هیچ جوره هیچ جوره نمی فهمونن اصطکاک داریم و طراح هم در نظر نمیگر اونو ( دقت من اگر دیدم تو صورت سوال حرفی از اصطکاک نزده نمیگم اصطکاک ندارم میگم یه مفهومیم نگاه کنم شاید بفهمم اگر نفهمیدم میگم حتما طراح نخواسته در نظر بگیره ) مثل همین تست
-
@Soniaaa
الان دور شدیدهمون پاسخ قبلی درسته اما پیش رونده لازم نیست گفته حداقل و در ضمن با سعت ثابت حرکت کنه
@Physics-collegian
اهان خیلی ممنونم -
@Physics-collegian
پاسخ :
ببینید گفته حداقل ...
همه اجسامی که جرم دارن به هم نیرو گرانش وارد میکنن
از نیرو گرانش زمین اصلا نمیشه صرف نظر کرد مگر اینکه خود زمین ناپدید بشه
اما از اصطکاک میشه در مواقعی صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزندهسوال گفته با سرعت ثابت حرکت کنه و طبق قانون اول نیوتون باید برایند نیرو ها صفر بشه پس علاوه بر نیرو گرانش نیرو عمود از طرف سطح هم در نظر میگیریم.
-
@Physics-collegian چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
-
@Physics-collegian چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
@Rahman-Atafat در دینامیک گفته است:
چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
نیرویی رو به جلو بهش اثر نمیکنه که بخواید با اصطکاک خنثی کنیدش
فکر کنید پرتابش کردید ... البته قبول دارم سوال خوبی نیست ... میخواد بگه از اصطکاک برخی جاها میشه صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزنده اما از نیروی گرانشی زمین هیچوقت نمیشه صرف نظر کرد مگر این که زمین ناپدید بشه ... -
چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
فکر کنید پرتابش کردید ... البته قبول دارم سوال خوبی نیست ... میخواد بگه از اصطکاک برخی جاها میشه صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزنده اما از نیروی گرانشی زمین هیچوقت نمیشه صرف نظر کرد مگر این که زمین ناپدید بشه ... -
Kourosh Mousavi
بی زحمت اصطکاک جنبشی تو این سوال میشه چقدر ؟؟؟
@Rahman-Atafat
[audio/Tm__t8QPsuUZ1ceXComwzs5K.m4a] -
فکر کنید پرتابش کردید ... البته قبول دارم سوال خوبی نیست ... میخواد بگه از اصطکاک برخی جاها میشه صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزنده اما از نیروی گرانشی زمین هیچوقت نمیشه صرف نظر کرد مگر این که زمین ناپدید بشه ...@Physics-collegian
مثال خوبی زدید
در فیزیک نیرو باید ممتد باشه نا ما حسابش کنیم
این مسائل در بخش ریاضی فیزیک درس فیزیک برسی می شه تجربی رو اطلاع ندارم -
Kourosh Mousavi اولا من از کسی حمایت نکردم دوما اومدی پیام من ریپ زدی میگی تو موج ما اصطکاک نداریم این چه ربطی به پی ام من داشت ؟؟؟ ایا این چیزی چز مسخره کردن نبود ؟؟ در ثانی من هرچه تست زدم اگر طراح به ما نفهموند اصطکاک داریم خب قطعا نداریم تو تست های تجربی این حاکمه کسی حرف شما رو بیجا نمدونه من میگم تو تستای تجربی که این جوره ممکنه برا شما اینجور نباشه من نمدونم ولی برای ما هست
@Rahman-Atafat
[audio/GJA-gn8wDkMHI6VFAYu3nqkp.m4a] -
یچیزیم بگم من نیاز ب حمایت کسی ندارم
خودم بلدم از خودم دفاع کنم حرفمو بزنم
خلاصه که صلح طلبم ولی جنگ بلدم
فک میکنم سو تفاهم شد براتون:)))
Kourosh Mousavi@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a] -
@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a]Kourosh Mousavi
نه شیرین سن اجی قیسی :((( -
Kourosh Mousavi
نه شیرین سن اجی قیسی :((( -
@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a]Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود
-
Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود
-
Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود
@Rahman-Atafat
[audio/0a2z1UURpH9VqCRwcjGm6qzx.mp3] -
@Rahman-Atafat
[audio/0a2z1UURpH9VqCRwcjGm6qzx.mp3]Kourosh Mousavi بیا پایین پیاما رو دیق بخون تو حالت خوبه اصلا بیا پاین پیام پاینتر بخون عزیز من