دینامیک
-
@Rahman-Atafat
کلا من تو همه این تستا اینکارو میکنم
تبدیل زمان ب زاویه
پیدا کردن اختلاف زاویه
رسم نوسان
حل سوال -
@Rahman-Atafat
-
@Rahman-Atafat
نه بلد نیستم -
@Rahman-Atafat
یدونه بفرستید بگم چجوری حل میکنم -
@Rahman-Atafat
ب اینا نرسیدم هنوز ی روشی دبیرم گفته بود الان یادم نمیاد باید مرور کنم -
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
@Rahman-Atafat ببین اگه چیزی توی صورت سوال نباشه درباره اصطکاک یعنی اصطکاک وجود داره.
برای نبود اصطحکاک حتما توی صورت سوال چیزی بیان شده -
@Rahman-Atafat ببین اگه چیزی توی صورت سوال نباشه درباره اصطکاک یعنی اصطکاک وجود داره.
برای نبود اصطحکاک حتما توی صورت سوال چیزی بیان شدهKourosh Mousavi تا حالا که من تست زدم اگر اصطکاک وجود داشت طراح یه جور میفهموند به ما وقتی نفهمونده اصطکاک هم نیست تا حالا که این جور بود از این ساعت به بعد نمدونم
-
برای نبود اصطحکاک حتما توی صورت سوال چیزی بیان شدهKourosh Mousavi
ما تجربیا برعکسیم اگه نگفت یعنی نداریم -
@Rahman-Atafat
تیپ دیگه نداری؟ -
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
@Rahman-Atafat
اگر Fnet یا همون برایند نیرو ها بر روی جسم صفر بشه جسم با سرعت ثابت در جهتی که هست حرکت می کنه. چرا؟
چون F = ma
و چون F صفره جرم هست پس شتاب صفر بوده
شتابی هم به جسم وارد نشه توی سینماتیک (حرکت شناسی)
حرکت سرعت ثابته و همین طور ادامه می ده -
Kourosh Mousavi
ما تجربیا برعکسیم اگه نگفت یعنی نداریم@Soniaaa
توی فیزیک؟ مطمعنی؟ امکان نداره -
@Soniaaa
توی فیزیک؟ مطمعنی؟ امکان ندارهKourosh Mousavi
شوخی دارم با شما ؟؟ -
@Soniaaa
توی فیزیک؟ مطمعنی؟ امکان ندارهKourosh Mousavi 100 درصد