دینامیک
-
Kourosh Mousavi
شوخی دارم با شما ؟؟@Soniaaa
Chill bro -
@Soniaaa
Chill broKourosh Mousavi داش اسپم ممنوع تاپیکه درسیه ها
-
Kourosh Mousavi 100 درصد
@Rahman-Atafat
واقعا پشمام
همونه ما ریاضی فیزیکیم
کل فیزیک رو زیر سوال می برید -
@Rahman-Atafat
کلا توی موج بحث اصطکاک در سطح دبیرستان مطرح نیست -
@Rahman-Atafat
من الان متوجه شدم اصن ب موج نرسیدم
رسیدم میگم چجوری حل میکنم -
@Soniaaa
Chill broKourosh Mousavi
من ارومم
ولی اینک جنابتون میخواید همش یچیزی پیدا کنید تجربیارو بکوبید یکم رو مخه
-
@Rahman-Atafat
کلا توی موج بحث اصطکاک در سطح دبیرستان مطرح نیست -
Kourosh Mousavi
من ارومم
ولی اینک جنابتون میخواید همش یچیزی پیدا کنید تجربیارو بکوبید یکم رو مخه
@Soniaaa
متاسفانه بدلیل سواد رسانه کم و توجه نکردن به فضای مجازی باعث شده هر فردی توهین کنه آسیب بزنه و آزار بده افراد رو در نتیجه هر کسی گاردی نسبت به گفته های همه داره
سعی کنید نسبت به گفته های دیگران مثبت تر فکر کنید هم کم تر حرص می خوری هم مغزت پر از چیز میز منفی نمی شه -
@Soniaaa
متاسفانه بدلیل سواد رسانه کم و توجه نکردن به فضای مجازی باعث شده هر فردی توهین کنه آسیب بزنه و آزار بده افراد رو در نتیجه هر کسی گاردی نسبت به گفته های همه داره
سعی کنید نسبت به گفته های دیگران مثبت تر فکر کنید هم کم تر حرص می خوری هم مغزت پر از چیز میز منفی نمی شهKourosh Mousavi
اول اینک هر حرفی دوس دارید ب طرف مقابلتون میگید انتظارم دارید هیچکس بهتون چیزی نگه
بهتره بجای تفکر رو سواد رسانه ای مردم رو طرز برخورد خودتون با ادما کار کنیددر ضمن ماهم منفی فکر نکردیم ولی اینک دارید ی عمر درس خوندنمونو زیر سوال میبرید واقعا هووف بیخیال
منم حرص نخوردم صرفا حرفمو زدم موفق باشید
-
@Rahman-Atafat
کلا توی موج بحث اصطکاک در سطح دبیرستان مطرح نیستKourosh Mousavi سلطان تو حرفتو زدی منم حرفمو مسخره کردنت چیه کسی هیچی نمیگه قرار نیست اون فرد نفهم حساب بشه احترام به دیگران و نظراتشون رو یاد بگیر درآیند به مشکل بر میخوری همه مث هم نیستن
-
Kourosh Mousavi
اول اینک هر حرفی دوس دارید ب طرف مقابلتون میگید انتظارم دارید هیچکس بهتون چیزی نگه
بهتره بجای تفکر رو سواد رسانه ای مردم رو طرز برخورد خودتون با ادما کار کنیددر ضمن ماهم منفی فکر نکردیم ولی اینک دارید ی عمر درس خوندنمونو زیر سوال میبرید واقعا هووف بیخیال
منم حرص نخوردم صرفا حرفمو زدم موفق باشید
@Soniaaa
در هر صورت همه قرار نیست از حرفی که می زنی راضی یا ناراضی باشن
فقط مطلب رو خیلی جدی گرفتی انقدری منفی فکر کردی که یک لحظه پیش خودت نگفتی "شاید داره شوخی می کنه" -
Kourosh Mousavi سلطان تو حرفتو زدی منم حرفمو مسخره کردنت چیه کسی هیچی نمیگه قرار نیست اون فرد نفهم حساب بشه احترام به دیگران و نظراتشون رو یاد بگیر درآیند به مشکل بر میخوری همه مث هم نیستن
@Rahman-Atafat
[audio/NJT6WFncNXbdTigM7qwSvNzL.m4a] -
@Rahman-Atafat
[audio/NJT6WFncNXbdTigM7qwSvNzL.m4a]Kourosh Mousavi اولا من از کسی حمایت نکردم دوما اومدی پیام من ریپ زدی میگی تو موج ما اصطکاک نداریم این چه ربطی به پی ام من داشت ؟؟؟ ایا این چیزی چز مسخره کردن نبود ؟؟ در ثانی من هرچه تست زدم اگر طراح به ما نفهموند اصطکاک داریم خب قطعا نداریم تو تست های تجربی این حاکمه کسی حرف شما رو بیجا نمدونه من میگم تو تستای تجربی که این جوره ممکنه برا شما اینجور نباشه من نمدونم ولی برای ما هست
-
@Rahman-Atafat
[audio/NJT6WFncNXbdTigM7qwSvNzL.m4a]Kourosh Mousavi
بی زحمت اصطکاک جنبشی تو این سوال میشه چقدر ؟؟؟
-
Kourosh Mousavi
-
@Soniaaa
در هر صورت همه قرار نیست از حرفی که می زنی راضی یا ناراضی باشن
فقط مطلب رو خیلی جدی گرفتی انقدری منفی فکر کردی که یک لحظه پیش خودت نگفتی "شاید داره شوخی می کنه"Kourosh Mousavi
منفی فکر نکردیم ولی آیا هر شوخی بجاست ؟و اینکه همه میدونن من ادمی نیستم بیخودی از چیزی منفی برداشت کنم
بیخیال بهتره کشش ندیم -
یچیزیم بگم من نیاز ب حمایت کسی ندارم
خودم بلدم از خودم دفاع کنم حرفمو بزنم
خلاصه که صلح طلبم ولی جنگ بلدم
فک میکنم سو تفاهم شد براتون:)))
Kourosh Mousavi -
Kourosh Mousavi
@Rahman-Atafat
اینجا اصطکاک جنبشی مطرح نیست اصلا ، اصطکاک ایستایی هست ... در حالت اول برابر F1 هست در حالت دوم برابر F2 + F1از اصطکاک در دنیا واقعی معمولا نمیشه صرف نظر کرد در برخی مسائل برای راحت تر شدن محاسبات تقریب میزنن یا نادیده میگیرن ...
مثلا سطح طویل لغزنده ، میشه از اططکاک صرف نظر کرد. به شخصه اگر در سوال نگن از اصطکاک صرف نظر شده در نظر میگیرم. -
@Rahman-Atafat
اینجا اصطکاک جنبشی مطرح نیست اصلا ، اصطکاک ایستایی هست ... در حالت اول برابر F1 هست در حالت دوم برابر F2 + F1از اصطکاک در دنیا واقعی معمولا نمیشه صرف نظر کرد در برخی مسائل برای راحت تر شدن محاسبات تقریب میزنن یا نادیده میگیرن ...
مثلا سطح طویل لغزنده ، میشه از اططکاک صرف نظر کرد. به شخصه اگر در سوال نگن از اصطکاک صرف نظر شده در نظر میگیرم. -
@Physics-collegian
پیش رونده
وزن
عمودی سطح
3 ؟