سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
-
@behnam72;12073 said:
> سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
سلام بهتره که خودتن هم اونو خلاصه نویسی کنید به زبان خودتون تا درکش براتون راحت تر بشه
-
خیلی ممنون از راهنماییتون
-
بهترین روش مطالعه در تابستان ؟ ۱:مطالعه فصل های مهم و پرسوال کتابها. ۲:مطالعه تمام فصلهای کتب درسی
-
سلام مطابق برنامه رایگانم پیش برید اونجا میگم . البته برنامه رو در این سایت هم میذارم
-
ببخشید برنامه رایگانتونو ندارم از کجا پیدا کنم
-
@alisoleimani;13289 said:
> سلام مطابق برنامه رایگانم پیش برید اونجا میگم . البته برنامه رو در این سایت هم میذارم
سلام استاد
پیام خصوصی دادم....بی زحمت ی نگاه بندازین...! -
سلام
تو تابستون
پایه بخونیم یا پیش
رشته ریاضیsent from my lenovo a3500-hv using tapatalk
-
با سلام من میخواستم برای تابستون علاوه بر درسای سال دوم و سوم که میخونم ...... فیلم های درس های فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی سال چهارم رو نگاه کنم ..... و از اول مهر به بعد فقط تستای سال چهارم و بزنم ؟(البته اگه بشه )
میخواستم بدونم برنامه ی درستیه ؟ لطفا راهنمایی کنید؟ -
@behnam72;13334 said:
> ببخشید برنامه رایگانتونو ندارم از کجا پیدا کنم
سلام انشالله این برنامه از اول تیر ماه بر روی سایتم و این سایت قرار داده خواهد شد
-
-
- updated - - -
-
زینب;13581 said:
> با سلام من میخواستم برای تابستون علاوه بر درسای سال دوم و سوم که میخونم ...... فیلم های درس های فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی سال چهارم رو نگاه کنم ..... و از اول مهر به بعد فقط تستای سال چهارم و بزنم ؟(البته اگه بشه )
> میخواستم بدونم برنامه ی درستیه ؟ لطفا راهنمایی کنید؟سلام در تابستان شما باید حتما کتب سال دوم و سوم را کامل مطالعه و بعضی از فصول پیش دانشگاهی که به معلم نیاز ندارند را نیز مطالعه کنی. فیلم های این سایت هم مناسب و از کیفیت خوبی برخوردار هست .
-
-
- updated - - -
-
@s.khaste;13395 said:
> سلام استاد
> پیام خصوصی دادم....بی زحمت ی نگاه بندازین...!چشم حتما . نگاه میکنم
-
-
- updated - - -
-
@fardi927;13412 said:
> سلام
> تو تابستون
> پایه بخونیم یا پیش
> رشته ریاضی
>
> sent from my lenovo a3500-hv using tapatalkسلام هم پایه و هم فصول آسان پیشدانشگاهی
-
-
سلا م در تابستان به چه روشی درس بخونیم برای کنکور تا مطالبو فراموش نکنیم
-
از اونجایی که اول تابستون ماه مبارک رمضان است
میخواستم ببینم اگه از افطار تا سحری مطاله کنیم می تونه مفید باشه
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.sent from my lenovo a3500-hv using tapatalk
-
سلام اول باید دروس سال اول مثلا فیزیک بخش آینه ها رو بخونیم یا نه ؟ کلا چه جوری باید بخونیم ؟ برنامه هامون چه جوری باشن؟
-
سلام آقای سلیمانی میشه لطف کنید بگید چه جوری برنامه ریزی کنیم ؟ چه جوری بخونیم ؟ مثلا اگه ما یه فصل ریاضی2 رو خوندیم تستای اون رو بلافاصله بزنیم یا نه وقتی کل کتابو خوندیم بعد تستاشو بزنیم؟ طرز خوندنمون چه جوری باشه؟ چه کتاب کار هایی برای درسای مختلف خوبه؟؟ ترتیب انتخاب درسامون چه جوری باشه؟ کانون بهتره یا سنجش یا گزینه دو؟؟ میشه یه برنامه برای مثال بگید؟؟ درسای پایه سال چهارم بهتره که بخونیم یا عمومی؟؟(سال سومم)
-
سلام آقای سلیمانی
من فارغ التحصیل تجربی هستم و برای کنکور امسال تقریبا یه دور همه درسا رو خوندم ولی چون برای پزشکی قبول شدن کافی نبود میخوام کنکور 95 رو هم بدم... میشه راهنماییم کنید چطور بخونم برای رتبه زیر 500؟؟ اگه با همون برنامه ای که میگید پیش برم کافی هست؟ -
mostafaalihosseinigmail.comنوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۴، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوستان يه سري فيلم مشاوره و برنامه ريزي روي سايت قرار گرفته بود و بعد مدتي برداشته شد
چطور ميتونم دانلودشون کنم؟
لطفا فيلم هاي مربوط به بر نامه ريزي و مشاوره رو قرار بدهيد با تشکرر -
زینب;13691 said:
> سلام اول باید دروس سال اول مثلا فیزیک بخش آینه ها رو بخونیم یا نه ؟ کلا چه جوری باید بخونیم ؟ برنامه هامون چه جوری باشن؟
سلام سعی کنید از پایه کار کنید.مثلا فیزیک رو حتما از فصل فیزیک مبحث کار و انرژی کار کنید .
-
-
- updated - - -
-
@fardi927;13674 said:
> از اونجایی که اول تابستون ماه مبارک رمضان است
> میخواستم ببینم اگه از افطار تا سحری مطاله کنیم می تونه مفید باشه
> اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
> sent from my lenovo a3500-hv using tapatalkسلام به شرط آنکه حتما استراحت بین مطالعه ها ( هر نیم ساعت دقیقه استراحت ) رعایت شود .
-
-
- updated - - -
-
@ابتین;13630 said:
> سلا م در تابستان به چه روشی درس بخونیم برای کنکور تا مطالبو فراموش نکنیم
سلام شما میتونید کل پایه تون رو جمع بندی کنید بهمراه بعضی از فصول پیش که معلم نیاز ندارند . میتونید کل حجم پایه رو تقسیم بر تعداد هفته های باقی مانده در تابستان کنید و سرعت مطالعه تون رو مشخص نمایید.
-
-
- updated - - -
-
زینب;13725 said:
> سلام آقای سلیمانی میشه لطف کنید بگید چه جوری برنامه ریزی کنیم ؟ چه جوری بخونیم ؟ مثلا اگه ما یه فصل ریاضی2 رو خوندیم تستای اون رو بلافاصله بزنیم یا نه وقتی کل کتابو خوندیم بعد تستاشو بزنیم؟ طرز خوندنمون چه جوری باشه؟ چه کتاب کار هایی برای درسای مختلف خوبه؟؟ ترتیب انتخاب درسامون چه جوری باشه؟ کانون بهتره یا سنجش یا گزینه دو؟؟ میشه یه برنامه برای مثال بگید؟؟ درسای پایه سال چهارم بهتره که بخونیم یا عمومی؟؟(سال سومم)
سلام شما باید برای خودتون یک سرعت مطالعه مشخص کنید. حجم دروس رو تقسیم بر زمان باقی مانده تا اتمام کتاب ها (اختیاری ) کنید تا سرعت شما معین بشه . سعی کنید الان 70درصد مطالعه کنید و 30درصد تست حل کنید. میتونید طبق برنامه ریزی های رایگانم پیش برید
-
-
- updated - - -
-
bahar8;13754 said:
> سلام آقای سلیمانی
> من فارغ التحصیل تجربی هستم و برای کنکور امسال تقریبا یه دور همه درسا رو خوندم ولی چون برای پزشکی قبول شدن کافی نبود میخوام کنکور 95 رو هم بدم... میشه راهنماییم کنید چطور بخونم برای رتبه زیر 500؟؟ اگه با همون برنامه ای که میگید پیش برم کافی هست؟سلام شما میتونید برنامه ریزی خودتون رو اینجا بگذارید تا بنده ببینم و نواقص ش رو اطلاع بدم
-
-
- updated - - -
-
@mostafaalihosseini;13970 said:
> سلام
> دوستان يه سري فيلم مشاوره و برنامه ريزي روي سايت قرار گرفته بود و بعد مدتي برداشته شد
> چطور ميتونم دانلودشون کنم؟
> لطفا فيلم هاي مربوط به بر نامه ريزي و مشاوره رو قرار بدهيد با تشکررسلام بنده اطلاع ندارم بی زحمت به مدیر سایت اطلاع بدید
-
-
سلام آقای سلیمانی خسته نباشید برنامه رایگانتون را از کجا دنبال کنیم ؟
-
سلام اگر ریاست سایت اجازه بدن در انجمن همین سایت در غیر صورت در سایت خودم ( همشاگردی sanjeshy.ir (
-
سلام و خسته نباشيد من خارج از كشور هستم و ميخواستم براي كنكور تجربي بخونم اما نميدونم كه توي تابستون سوم رو بخونم يا سوم و دوم؟
و همچنين برنامه ريزيه قلمچي خوبه يا گزينه ي ٢؟sent from my iphone using tapatalk