سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
. mamad;4672 said:
آقای سلیمانی میشه یه لطفی کنید راجب مرور و جمعبندی بعد از عید و کارایی که باید بکنیم توضیح بدید؟ خیلی نگران دوران جمعبندی هستم
سلام لطفا سوالاتتون به وقتش باشه . بیاید ذهنون رو متفرق نکنیم . درسته باید هدف داشته باشیم و برنامه راهبردی و طولانی مدت و باید بدونیم چه موقع باید چه کار کنیم . اما دیگه وارد جزییات نباید شد .
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ...
انشالله کم کم به این موضوع می پردازم . شما برای مطالعه بیشتر میتونید مطالب مشاوره ای چاپ شده بنده در روزنامه های جام جم ، همشهری ، و یا هفته نامه های پیک سنجش و اشترانکوه رو که در اکثر سایتها هست مطالعه کنید. -
@alisoleimani;4678 said:
سلام . متاسفانه شما منظور صحبت های من رو به خوبی متجوه نشدید.
کمی تند نرفتید ؟؟؟؟
من بطور کلی از آدمیزاد صحبت کردم. در هر صورت بنده معذرت میخوام ولیکن در کل هدف باید متناسب با 3 شرط استعداد ، جامعه و علاقه باشه .
1استعداد : امری ذاتی بوده و از کودکی تا پیری با شما هست . مثلا : استعداد گردو ، گردو شدن و استعداد سیب ، سیب شدن هست .یا استعداد کودکی در نقاشی و دیگری خوشنویسی هست و شاید استعداد فردی در علم و دانش . پس چه بهتر که در مرحله ی اول به استعدادمون توجه کنیم.
2 ) جامعه : گاهی ما دنبال استعداد خودمون میریم اما غافل از جامعه هستیم . آقای x بهترین نوازنده تار و تنبک هست اما کسی احترام زیادی برای ایشون قایل نیست اما آقای y دکتر هست و شاید در کارش هم موفق نیست اما مردم برای ایشون احترام قایل هستند پس باید به جامعه هم توجه کنید .
اگر در دو مرحله بالا دچار لغزش و خطا بشیم محکوم به شکست هستیم .
3 علاقه : که خیلی از مشاورین و روانشاسها بخصوص مشاورین مدارس، علاقه که امری اکتسابی هست رو با استعداد اشتباه میگیرند . بر فرض مثال شما به پزشکی علاقه ندارید اما استعداد نهفته اش رو دارید بعد از رفتن به رشته پزشکی و دیدن احترام دیگران و امکانات آموزشی این رشته کم کم به این رشته علاقه پیدا میکنید .
برای تعیین هدف سه شرط بالا الزامی هست .والا من هیچ کدوم از حرفام شما نبودید حالا نمیدونم چرا فکر میکنین من اینجوری حرف زدم به هر حال معذرت میخوام قصد بدی نداشتم
خب من همه توانایی ها و استعدادامو نوشتم نمیدونم بازم توی کدومش موفقم یعنی الان نمیدونم درس بخونم و بعده كنکور چی برم
راه شناخت استعداد چیه؟مرسی از توضی۰اتتون -
@lovesick;4683 said:
والا من هیچ کدوم از حرفام شما نبودید حالا نمیدونم چرا فکر میکنین من اینجوری حرف زدم به هر حال معذرت میخوام قصد بدی نداشتم
خب من همه توانایی ها و استعدادامو نوشتم نمیدونم بازم توی کدومش موفقم یعنی الان نمیدونم درس بخونم و بعده كنکور چی برم
راه شناخت استعداد چیه؟مرسی از توضی۰اتتونشما یک تماس با بنده بگیر تا راهنمایی کامل کنم
09163665561 -
سلام آقای سلیمانی من ریاضی رو چطو بخوانم که بتونم تستهارو جواب بدم من کتاب درسی رو میخونم ودرسنامه کتاب آبی قلمچی هم .اما بازم تو حل سولات مشکل دارم
-
@**مهدی**;4702 said:
سلام آقای سلیمانی من ریاضی رو چطو بخوانم که بتونم تستهارو جواب بدم من کتاب درسی رو میخونم ودرسنامه کتاب آبی قلمچی هم .اما بازم تو حل سولات مشکل دارم
اقای سلیمانی معمولن میگه کتاب متناسب با خودتون انتخاب کنید...
من هم مشکل شما رو داشتم اقای سلیمانی گفت انتشارات فاطمی بگیر چون دیفرانسیلش کمیابه به جاس ژرف اندیشانو بهم پیشنهاد کردن.عالی بود -
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هست -
@alisoleimani;4734 said:
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هستیعنی با برنامه قلمچی پیش نرم؟ و خودم از پایه شروع کنم.؟
-
آقای سلیمانی چرا جواب منو نمیدین .
-
با سلام و عرض ادب
جناب آقای سلیمانی ضمن تشکر از زحمات شما
یک سوال داشتم البته ببخشید در این تایپیک مطرح کردم .
میخواستم بدونم آخرین رتبه های مجاز برای روزانه حدودا چقد هست . برای رشته ریاضی و انتخاب رشته های فنی مهندسی باید رتبه درچه حدودی باشه.
مثلا کسی که رشتش ریاضی هست و میخواد رشته های فنی دانشگاه های روزانه رو بیاره ( فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه یا کدوم شهر ) باید رتبش حدودی چقد باشه .
امیوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم .
با تشکر از شما -
:69:نمیتونمممممممم برنامه ریزی درستی بکنم واگه درست میکنم نمیتونم باهاش پیش برم وکلاخیلییییی خیلی زودحوصلم سرمیره وخسته میشم والان سوم تجربیم ورقابت توی کلاسمون شدیداااااابالاست:2:اصن هرشب گریه میکنم ازشدت استرس خیلیم سردرددارم:grief:تاامتحانات ترمم میخام صددرصدکتاباروکامل یک دورتموم کنم چیکاااااااااااااااااااااارکنممممممممممممممم؟:2::2::2::2::33:
-
@sabajojoo;4823 said:
:69:نمیتونمممممممم برنامه ریزی درستی بکنم واگه درست میکنم نمیتونم باهاش پیش برم وکلاخیلییییی خیلی زودحوصلم سرمیره وخسته میشم والان سوم تجربیم ورقابت توی کلاسمون شدیداااااابالاست:2:اصن هرشب گریه میکنم ازشدت استرس خیلیم سردرددارم:grief:تاامتحانات ترمم میخام صددرصدکتاباروکامل یک دورتموم کنم چیکاااااااااااااااااااااارکنممممممممممممممم؟:2::2::2::2::33:
اولا تا وقتی ک بگی نمیتونم ..نمیتونی.دیدگاهت رو عوضکن
تو الا ن وقتت زیاده و میتونی با یه برنامه سبک هم به درس برسی هم تفریح داشته باشی .
اگه هی فکر کنی و این برنامه و اون برنامه کنی و استرس داشته باشی تا چشم به هم بزنی میبینی نه درس خوندی نه تفریح کردی نه هیچ کار دیگه ای .پیشنهادم اینه با یه برنامه سبک پیش برو و فکر کار تستی زیاد نباش و تمرین حل کن ومفهوم درسا رو بفهم.کلا روزی 3 ساعت بخونی خیلی خوبه وبه همه چیز میرسی. -
سلام...برای کسی که معدلش 17 ایا دیپلم دوم گرفتن تو رشته انسانی میتونه بهش کمک کنه تو کنکورتجربی یابه ضررشه؟؟
-
@eli1375;4833 said:
سلام...برای کسی که معدلش 17 ایا دیپلم دوم گرفتن تو رشته انسانی میتونه بهش کمک کنه تو کنکورتجربی یابه ضررشه؟؟
سلام لطفا زیاد گوش به شایعات ندید و اینقدر کنکور رو برای خودتون سخت نگیرید اصلا لازم نیست
-
@**مهدی**;4766 said:
یعنی با برنامه قلمچی پیش نرم؟ و خودم از پایه شروع کنم.؟
سلام. خودتون هم میتونید برنامه ریزی کنید اما آزمون ها کمی انگیزه ایجاد میکنند
-
@پیشتاز;4808 said:
با سلام و عرض ادب
جناب آقای سلیمانی ضمن تشکر از زحمات شما
یک سوال داشتم البته ببخشید در این تایپیک مطرح کردم .
میخواستم بدونم آخرین رتبه های مجاز برای روزانه حدودا چقد هست . برای رشته ریاضی و انتخاب رشته های فنی مهندسی باید رتبه درچه حدودی باشه.
مثلا کسی که رشتش ریاضی هست و میخواد رشته های فنی دانشگاه های روزانه رو بیاره ( فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه یا کدوم شهر ) باید رتبش حدودی چقد باشه .
امیوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم .
با تشکر از شماسلام . متشکر از لطفتون ...
این رتبه برای هر منطقه متفاوت هست و هر سال تغییر میکنه ... -
@sabajojoo;4823 said:
سلام بر شما . متاسفانه خیلی از داوطلبین و دانش آموز های ما خودکار نیستند و باید حتما یک اجبار روی اونها باشه . پیشنهاد میکنم در یک آزمون آزمایشی شرکت نمایید. یا با بنده تماس بگیرید و خودتون رو معرفی کنید . متشکر 09163665561
-
من اعتمااااااااادب نفس ندارممممممممممممم
-
@sabajojoo;4906 said:
من اعتمااااااااادب نفس ندارممممممممممممم
سلام. چرا؟؟؟
بیشتر توضیح بدید -
@alisoleimani;5201 said:
سلام. چرا؟؟؟
بیشتر توضیح بدیدخیلی دمدمی مزاجم هرروزیچیزی میخااااااام
سرجلسات امتحانی زودخسته میشم:grumpy:اینجوری میشم 10دقیقه بعدش
دوست دارم همه چیوکامل یادبگیرم ولی وقت زیادی میخادومن خسته میشم
دوست دارم یکی هی باهام حرف بزنه ومن امیدبگیرم وبرم دنبال درسم
کلا:23:حوصله هیچی وندارم باهمه هم دعوامیکنم عین ببرشدم پاچه همرومیگیرم توخونه هم فرمانروایی میکنم:friendly_wink:(ببرحیوون سال تولدم:59:)
هروقتم استرس میگیرم انقدرحرف میزنم خودمم نمیفهمم چی میگم ازهردری حرف میزنم وبه سیم آخرم که برسم میخندم وبعدشم گریه میکنم:70:
استعدادم خیلی زیاده فقط این وجدان خبیس من اجازه نمیده درس بخونم :23:خاک توسرهرچی وجدانه اه اه اصلامارواززندگی انداختهمهمترین عامل نداشتن اعتمادب سقفم :23:فامیلای اجنبی مون هستن.فقططططططط ازدرس حرف میزنن لامصبافکرمیکنن چون من اطلاعات عمومیم خیلییییی زیاده:34:حتمارتبه1کنکورمیشم :23:دیگه نمیدونن ازآخررتبه1میشم
-
@sabajojoo;5209 said:
خیلی دمدمی مزاجم هرروزیچیزی میخااااااام
سرجلسات امتحانی زودخسته میشم:grumpy:اینجوری میشم 10دقیقه بعدش
دوست دارم همه چیوکامل یادبگیرم ولی وقت زیادی میخادومن خسته میشم
دوست دارم یکی هی باهام حرف بزنه ومن امیدبگیرم وبرم دنبال درسم
کلا:23:حوصله هیچی وندارم باهمه هم دعوامیکنم عین ببرشدم پاچه همرومیگیرم توخونه هم فرمانروایی میکنم:friendly_wink:(ببرحیوون سال تولدم:59:)
هروقتم استرس میگیرم انقدرحرف میزنم خودمم نمیفهمم چی میگم ازهردری حرف میزنم وبه سیم آخرم که برسم میخندم وبعدشم گریه میکنم:70:
استعدادم خیلی زیاده فقط این وجدان خبیس من اجازه نمیده درس بخونم :23:خاک توسرهرچی وجدانه اه اه اصلامارواززندگی انداختهمهمترین عامل نداشتن اعتمادب سقفم :23:فامیلای اجنبی مون هستن.فقططططططط ازدرس حرف میزنن لامصبافکرمیکنن چون من اطلاعات عمومیم خیلییییی زیاده:34:حتمارتبه1کنکورمیشم :23:دیگه نمیدونن ازآخررتبه1میشم
!
اینجوری پیش بری گند میزنی به کنکور و همه چيز مث من.اینکه میگین وقت کمه نه اینطور نیست ذهنیتتون رو عوض کنین.
رتبه 1کنکور تجربی یکی از سالها معدل دیپلمش 11 بود.اگه تلاشتون مستمر باشه همه چیز درست میشه .
اصلا کارت به حرفهای دیگران و فامیل نباشه همه چیز میگذره و فراموش میشه. بشین ببین واسه درس خوندن چه نیاز داری همه چیز رو در حد قابل قبول کن و با منابعی که راحتی باهاشون درس بخوان. وقتی درس میخوانی به این فکر کن که درسو بفهمی و در آینده بتونی به کسی اون درسو یاد بدی.
نمیخواد تمام روز درس بخوانی واسترس داشته باشی تو همین سال سوم رو امسال در حد خوب بخوان.
تابستون میتونی کل پایه رو جمع کنی واسه پیش هم با آلا از تابستون پیش برو . . نتیجه این کارا در نهایت میشه موفقیت..
تصمیم با شماست.اما کاری که به صلاح شماست.اینه.
حالا من این همه گفتم شما دوباره یه چیز دیگه میگین !
ببین دو ماه گذشت اما شما هنوز تصمیم درست نگرفتین و اگر همینطور پیش بره هیچی عایتون نمیشه.
دوباره میگم کارتون به فامیلاتون نباشه چیزی که مهمه آیندتونه نزارین خراب شه!sent from my gt-i9300 using tapatalk
61/263