سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@**مهدی**;4268 said:
داداشم آقا سهراب تو هر چی بگی من همون کارو میکنم.
من دو هفته منظورم فاصله بین آزموناس وقت دارم تا مباحث مربوط به آزمونو بخونم. و من طبق برداشتی که از حرفای شما داشتم این برنامه رو میخوام برای خودم بریزم که از صبح طبق برنامه هفتگی دبیرستان ویدئو ها را ببینم هر چی معلم سر کلاس گفت انجام بدم. وقت اضافه آوردم تست بزنم.
آقايي
كاري كه معلم در كلاس ميگه همون تست زدنه، فقط ميگه چه تست هايي را بزن
به بچه هاي دبيرستان گفته شده كه اگر دبير نگفت كدوم تست ها تكليف هست، تست مبحث تدريس شده از كتابي كه دبير معرفي كرده را بزنيدداريم رديف مي كنيم كه آزمون هاي دبيرستان رو سايت قرار بگيره، يه سري مشكلات هست كه به زودي برطرف ميشه
وقتي آزمون ها و برنامه هفتگي آزمون ها بياد رو سايت راحت تر برنامه ريزي مي كنيد، چون بايد برنامه آزمون ها را اجرا كنيد [emoji12]
sent from my ipad using tapatalk
-
@astro13;4249 said:
سلام ... من هركاري ميكنم اصلن نميتونم از عموميام ادبيات و عربي رو برسونم و تو برنامه م جا بدمشون... عربيم قويه ولي ادبياتم وضعش فجيعه ... الان كه آبانه هنوزززز كلمه از ادبيات و عربي نخوندم
ميخام ادبيات فقط تاريخ ادبيات و املا و لغت بخونم نظرتون چيه ؟؟؟سلام اگر حجم برنامه برای شما سنگین هست پس باید زمان بیشتری مد نظر بگیرید . پیشنهاد میکنم حتما ظهر ها روزی 1 ساعت این درس رو مطالعه کنید . اینکار شما فعلا اشتباه هست .
-
@**مهدی**;4259 said:
منم تقریبا مشکل دوستمون astro 13 رو دارم.
من از صفر(بدون هیچگونه مطالعه ای در تابستان ) با برنامه قلمچی شروع کردم خواندن . فقط عربی وزبان فارسی3فیزیک 1 رو اصلا نخواندم. و شدیدا احساس کمبود وقت دارم و همین استرسم رو مطالعه درسای دیگم تاثیر منفی گذاشته. و دلسرد شدم.البته شما میتونید از کتب خلاصه شده هم در این دروس استفاده کنید .
-
سلام و وقت بخیر
من سال 82 پیش دانشگاهی رو تموم کردم کنکور 94 میخوام شرکت کنم
نمیدونم از کجا شروع کنم چکار کنم . هیچ آزمونی رو شرکت نکردم .ولی برنامه قلم چی و گزینه 2 رو گرفتم .چون از برنامه عقب هستم و پایه درسی ضعیفی دارم و همچنین چند سال فاصله افتاده خیلی سردر گم هستم . فیلم ها رو همه رو دانلود کردم متاسفانه هر مبحثی رو میخوام مخصوصا ریاضی باید یک پیش میاز قبلش بخونم اینطوری هی دارم عقب میمونم . ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید .
با تشکر از زحمات شما عزیزان -
@پیشتاز;4568 said:
سلام و وقت بخیر
نمیدونم از کجا شروع کنم چکار کنم . هیچ آزمونی رو شرکت نکردم .ولی برنامه قلم چی و گزینه 2 رو گرفتم .چون از برنامه عقب هستم و پایه درسی ضعیفی دارم و همچنین چند سال فاصله افتاده خیلی سردر گم هستم . فیلم ها رو همه رو دانلود کردم متاسفانه هر مبحثی رو میخوام مخصوصا ریاضی باید یک پیش میاز قبلش بخونم اینطوری هی دارم عقب میمونم . ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید .
با تشکر از زحمات شما عزیزانفيلم هاي چهارم دبيرستان (٢)، هيچ پيشنيازي لازم ندارند
آقاي شاميزاده رياضيات توي اون كلاس را از صفر صفر شروع كردند و فرض كردند كه اصلا رياضي كسي بلد نيست
اول تحليلي / رياضيات گسسته/ رياضي پايه / ديفرانسيل / هندسه پايهعربي آقاي ناصح زاده هم از صفر صفر شروع شده، كلا چهارم دبيرستان (٢) پيشنياز نمي خواهد
يا علي(ع)
-
سلام .
ممنونم بابت راهنمایی .
بله عربی واقعا درس دادنشون عالی هست .و از صفر صفر درس میدن
ریاضی هم واقعا آقای شامیزاده سنگ تمام گذاشتن هم گسسته و ریاضی پایه رو از کلاس ایشون دارم استفاده میکنم . نمیدونم شاید من چون فاصله گرفتم با درس خوندن یکم دیرتر درس ها رو متوجه میشم باید چند بار گوش کنم . من هنوز حسابان و دیفرانسیل رو شروع نکردم نمیدونم میرسم یا نه !!!؟؟ -
@پیشتاز;4576 said:
سلام .
ممنونم بابت راهنمایی .
بله عربی واقعا درس دادنشون عالی هست .و از صفر صفر درس میدن
ریاضی هم واقعا آقای شامیزاده سنگ تمام گذاشتن هم گسسته و ریاضی پایه رو از کلاس ایشون دارم استفاده میکنم . نمیدونم شاید من چون فاصله گرفتم با درس خوندن یکم دیرتر درس ها رو متوجه میشم باید چند بار گوش کنم . من هنوز حسابان و دیفرانسیل رو شروع نکردم نمیدونم میرسم یا نه !!!؟؟اگه وقت هدر ندي ميرسي
يا علي(ع)
-
ممنونم .مرسی .ان شالله .
برای همه پشت کنکوری ها دعا کنید .
ان شالله شما هم تو این راه موفق باشید .
با تشکر از وقتتون . -
@پیشتاز;4568 said:
سلام و وقت بخیر
با تشکر از زحمات شما عزیزانسلام بر شما . طاعات و عبادات قبول درگاه حق تعالی انشالله .
دوست خوبم حجم دروس مطالعاتیتون رو مشخص کنید و اون رو تقسیم بر زمان مدنظر خودتون برای اتمام کتب کنید ( مثلا شما 30فصل زیست را میخواید در 15 هفته تقسیم کنید ) تا سرعت مطالعاتیتون مشخص شود . شما با این کار برای خودتون برنامه هفته ای درست میکنید . سپس برنامه هفته ای رو به برنامه ریزی روزانه تبدیل کنید .
منابع و کتابهای کمک آموزشی متناسب با سطح علمی خودتون انتخاب کنید ( تقلید نکنید ) . ابتدا کتاب و کتب کمک آموزشی رو مورد مطالعه قرار بدید و در کنارش هم فقط از فیلم های آموزشی این سایت استفاده نمایید . -
با سلام و درود
طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق تعالی باشه
بابت راهنمایی از شما سپاسگزارم .
خدا قوت . -
سلام من پشت کنکوری هستم یعنی ئو سال پیش کنکور دادم الان میخوام رشته تجربی امتحان بدم رشتم ریاضی بوده ولی ریاضی و فیزیکم افتضاحه به زور قبول شدم شیمی هم من فرمول نویسیم ضعیفه و عمومی ها هم زبان و دینی بدک نیست ولی ادبیات و عربی بده یعنی ازایه ها غرابت معنایی ترجمه و من تو برنامه ریزی هم مشکل دارم و تست زنیم هم بده یعنی هیچوقت درصد بالای پنجاه نداشتم غلط زیاد میزنمم ممنون میشم کمکم کنید:63::63::63::63::63:
-
yasaman;4623 said:
سلام من پشت کنکوری هستم یعنی ئو سال پیش کنکور دادم الان میخوام رشته تجربی امتحان بدم رشتم ریاضی بوده ولی ریاضی و فیزیکم افتضاحه به زور قبول شدم شیمی هم من فرمول نویسیم ضعیفه و عمومی ها هم زبان و دینی بدک نیست ولی ادبیات و عربی بده یعنی ازایه ها غرابت معنایی ترجمه و من تو برنامه ریزی هم مشکل دارم و تست زنیم هم بده یعنی هیچوقت درصد بالای پنجاه نداشتم غلط زیاد میزنمم ممنون میشم کمکم کنید:63::63::63::63::63:
:| اولن که دوست عزیز این فکر منفیا رو از خودت دور کن ! یعنی چی بلد نیستی و افتضاحه؟ شما توی هر کاری با پشتکار و تلاش میتونی غوغا کنی و توی اون بهترین بشی ولی باید بخوای و تلاشتو بکنی ،
میدونی به ما یاد دادن ریاضیات رو فقط تمرین کنیم در حالی که اشتباهه وقتی ما معنی و مفهوم اون رو درک نکنیم نمیتونم تمرینش کنیم و اگه دقت کرده باشی تمرینم که میکنیم از رو جواب نگاه میکنیم و بعدشم میگیم اره یاد گرفتم !
توی ریاضیات اولن خوب معنی اون درس رو بفهم بعد برو سر حل مسئله مثلا حد ، اصلا حد چیه؟ برای چی مثلا به بی نهایت میره چرا به عدد ختم نمیشه؟ اینا رو اگه سوال کنی از خودت و جوابشو پیدا کنی بعدش تا یه سوال میبینی راحت میتونی حل کنی چون میدونی برای چی باید مثلا حد بی نهایت بگیری
پس شد اول معنی و مفهوم بعد حل مسئله و جوابشم سعی کن نگاه نکنی
شما شیمی رو فقط تو فرمول نویسی میبینی؟ اولا که واقعا سادست فرمول نویسی یعنی چیز خاصی نداره که توش گیر کردی ، اگه نفهمیدی برو توی نت اینور اونور بپرس و جوابتو بگیر ، اصلا بیخیال نشو اینقد گیر بده تا جوابتو گیر بیاری
دین و زندگی انصافا هیچی نداره ، فقط روی یه کلمات خاصی مانور میدن که باید خوب حواستو جمع کنی
در مورد عربی هم شما فقط لغت بگیر حداقل 50 درصد میتونی جواب بدی من خودم توی کنکور 50 درصد جواب دادم در صورتی که حتی یه قاعده هم بلد نبودم ولی کلمه بلد بودم
در مورد ادبیات لغاتشو که باید حفظ کنی البته اگه از روش تصویر سازی ذهنی بری جلو اینقده راحت یاد میگیری ، در مورد قرابت هم اون بیت رو که خوندی خودت برا خودت ترجمه کن ببین چی میفهمی از اون بیت بالای شصت درصد جواب نزدیک به معنی اون رو میگی خب بعد ببین کدوم بیت با اون هم معنیه و بقیه رو خط بزنهمیشه قبل خواب و بعد خواب از ضمیر ناخوداگاهت کمک بگیر ، یعنی چی مثلا شما میخوای بخوابی چشاتو بزار روی هم خودتو سر جلسه ببین قلم و پاکن اماده برگه ها رو میدن شما شروع میکنی به تست زدن و همینجوری میری جلو و جواب میدی سواالارو ، بعد میای بیرون میای خونتون میری برگه رو چک میکنی و تصور میکنی که سواالایی رو که زدی درست زدی و یه هورای بلند میکشی و به خودت افتخار میکنی
صبح هم قبل اینکه از خواب پا شی اینکارو میکنی ، اینجوری مغزت میپذیره که تو سواالا رو درست جواب دادی و اینو تکرار میکنی تا براش به عادت تبدیل شه !
تست زنی رو با زیاد تست زدن میتونی حل کنی ، موقع تست زدن فقط تمرکز کن رو سوال ببین چی ازت خواسته و راحت جواب میگیری البته در صورتی که درس رو خونده باشیموفق باشی
-
سلام
اقای سلیمانی من تویه یه سوال گیر کردم ، چرا درس بخونم؟ برای چی؟
خودم میگم پول در بیارم اما قانعم نمیکنه !
-
@lovesick;4656 said:
سلام
اقای سلیمانی من تویه یه سوال گیر کردم ، چرا درس بخونم؟ برای چی؟
خودم میگم پول در بیارم اما قانعم نمیکنه !
من اگه جای شما بودم و هدفم پول در اوردن بود هیچ وقت درس خوندنو انتخاب نمیکردم...
این همه راه برای پول دراوردن.... -
zeinab97;4657 said:
من اگه جای شما بودم و هدفم پول در اوردن بود هیچ وقت درس خوندنو انتخاب نمیکردم...
این همه راه برای پول دراوردن....اتفاقا با درس خوندن ميشه پول زياد وحلال با بركت كسب كرد، دنيا داره سمت اين ميره كه بايد تخصص داشته باشي و اگه داشته باشي درآمد زيادي داري
يا علي(ع)
-
zeinab97;4657 said:
این همه راه برای پول دراوردن....بعد شما دقیقا دنبال چی هستید ؟
آرمان های انسانی ؟ -
@alitak;4659 said:
بعد شما دقیقا دنبال چی هستید ؟
آرمان های انسانی ؟نه.منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
-
sohrab;4658 said:
اتفاقا با درس خوندن ميشه پول زياد وحلال با بركت كسب كرد، دنيا داره سمت اين ميره كه بايد تخصص داشته باشي و اگه داشته باشي درآمد زيادي داري
يا علي(ع)
منظورم این بود که راه های کوتاهتر و بی دردسر تری هم برای پول دراوردن وجود داره.خصوصن برای پسرا.باید 4 سال درس بخونن بعد 2 سال سربازی بعد تازه بخواد بره دنبال کار... دیگه 23-24 سالش شده.ولی اونی که از اول میره تو بازار کار تو این 6 سال دیگه پشت خودشو میبنده و خلاص البته اگه عرضه[عرزه،ارزه،حالا هرچی دیگه]داشته باشه....
با درس خوندن میشه به پول رسید ولی یکم زمان بره،واسه اینکه زودتر به پول برسی به نظرم کار کردن بهتره تا درس خوندن...
البته همه اینا به شرطیه که طرف سرمایه و امکان کار رو داشته باشه اگر نداشته باشه که همون بهتر که درس بخونه... -
این پست پاک شده!
43/263