افزایش ساعت مطالعه در کنار مدرسه
-
بنظرم بیاید زیاد به حرف بقیه توجه نکنیم و خودمونو مقایسه نکنیم.هر کسی سیستم بدنش و شرایطش ممکنه متفاوت باشه.این تعداد ساعت خوندن خیلی چیز خوبی نیست بنظرم.من خودم خیلی سرخوردت شدم بخاطرش ولی واقعا الان سعی میکنم بیشتر کیفیت داشته باشه ساعات مطالعم تا اینکه دنبال این باشم که کمیتش رو بیشتر کنم.موفق باشیم
-
Taranommm
منم پنج شش ساعت رو می خوابم ولی هر روز سر درد دارم ،هر روزپرستو بابایی دقیقا
-
بنظرم بیاید زیاد به حرف بقیه توجه نکنیم و خودمونو مقایسه نکنیم.هر کسی سیستم بدنش و شرایطش ممکنه متفاوت باشه.این تعداد ساعت خوندن خیلی چیز خوبی نیست بنظرم.من خودم خیلی سرخوردت شدم بخاطرش ولی واقعا الان سعی میکنم بیشتر کیفیت داشته باشه ساعات مطالعم تا اینکه دنبال این باشم که کمیتش رو بیشتر کنم.موفق باشیم
@F-t-m در افزایش ساعت مطالعه در کنار مدرسه گفته است:
خودمونو مقایسه نکنیم.هر کسی سیستم بدنش و شرایطش ممکنه متفاوت باشه.این تعداد ساعت خوندن خیلی چیز خوبی نیست
موافقم...چیزی که میخونی مهمتره...یعنی مثلا فلان فصل از فلان درس
-
باور نکنین این چرت و پرتارو بابا
.
همون ۵ ساعت رو با کیفیت بخونین خیلی خوبه(در کنار مدرسه)
اونایی که دورقمی میگن احتمالا با مدرسه حساب میکنن -
@_uuu_
وای اینایی که روزی ۱۷،۱۸ ساعت می خونن رو هیچ وقت درک نمی کنماین پست پاک شده! -
@_uuu_
وای اینایی که روزی ۱۷،۱۸ ساعت می خونن رو هیچ وقت درک نمی کنمپرستو بابایی فکر کردن به این ساعت مطالعه مخ ادم رو به درد میاره ولی فکر کنم دوپینگ میکنن
-
Taranommm
منم پنج شش ساعت رو می خوابم ولی هر روز سر درد دارم ،هر روزپرستو بابایی خب ببین یه فکری کن چون توی دراز مدت هم بر سلامتی وهم بر درس تاثیر میزاره خیلی افراطی درس نخون سلامتی هم بالاخره مهمه و روی درس خوندن تاثیر داره.
-
پرستو بابایی فکر کردن به این ساعت مطالعه مخ ادم رو به درد میاره ولی فکر کنم دوپینگ میکنن
@Mohammad-hm در افزایش ساعت مطالعه در کنار مدرسه گفته است:
پرستو بابایی فکر کردن به این ساعت مطالعه مخ ادم رو به درد میاره ولی فکر کنم دوپینگ میکنن
Mahdi Rezaie در افزایش ساعت مطالعه در کنار مدرسه گفته است:پرستو بابایی خب ببین یه فکری کن چون توی دراز مدت هم بر سلامتی وهم بر درس تاثیر میزاره خیلی افراطی درس نخون سلامتی هم بالاخره مهمه و روی درس خوندن تاثیر داره.
درسته خیلی ممنونم ازتون
-
سلام وقت همگی بخیر
ی سوالی داشتم اونم اینکه بعضیا چجوری در کنار مدرسه به ساعت مطالعه ۱۰ ساعت به بالا میرسن
آخه مگه میشه با مدرسه اینقدر خوند؟
من خودم تا دو و نیم مدرسم وقتی م میام خونه هلاکم
تا شروع کنم به خنده میشه پنج و نیم شیش
تا دوازده هم که بخونم میشه چهار یا پنج ساعت مفیدش با کرنومتر
بعدشم که باید بخوابم
توی مدرسه م اگه برم پانسیون بخونم کل ساعت مطالعه اون روزم بیشتر از پنج ساعت نمیشه
تازه پنج ساعت برا وقتیه که خودمو بکشم وگرنه معمولا چهار ساعت اینا میشه
پس چجوری بعضیا ساعت مطالعه که میدن میگن مثلاً دوازده ساعت؟!
مثلاً دهم تجربی چجوری اینقدر مطالعه داره؟
یا دوازدهما؟
ممنون میشم تجربه خودتون اگه ساعت مطالعه بالا داشتین بهم بگین
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءTaranommm منم نظرمو بگم
من پارسال (دوازدهم) فقط در حال مقایسه بودم
هر جور راحتی بخون، بقول جناب سرورپور کی میدونه چی درسته چی غلط؟
(ببخشید اگه تکراری میگم یا ایدهای میدم که داری ازش استفاده میکنی چون همهی پیامارو نخوندم)- از تایمای پرتت استفاده کن، مثلا راه رفت و برگشت خونه فایل صوتی آموزشی گوش کن یا مثلا زنگ ورزش و سلامت و مدیریت خانواده و اینا برو یه گوشه درسای آسونو بخون مثلا جدول تناوبی، لغت و ...
- من پارسال ۵ بیدار میشدم از ۵:۳۰ تا ۶:۳۰ یک ساعت میخوندم بعدم عصر کمتر از نیم ساعت میخوابیدم (اکثرا روی میز برای اینکه طولانی نشه)، اولا کم کم عادت میکنی دوما خواب عصرش زیادش روی درس اثر بد میزاره
- پنجشنبه و جمعه روزی ۱۰ ساعت بخون و کلی کارتو جلو بنداز (پارتاتو کوچیک کن تا ذهنت عادت کنه، دو روز زیاد نیست ذهنت خسته نمیشه و زده نمیشی)
-
Taranommm منم نظرمو بگم
من پارسال (دوازدهم) فقط در حال مقایسه بودم
هر جور راحتی بخون، بقول جناب سرورپور کی میدونه چی درسته چی غلط؟
(ببخشید اگه تکراری میگم یا ایدهای میدم که داری ازش استفاده میکنی چون همهی پیامارو نخوندم)- از تایمای پرتت استفاده کن، مثلا راه رفت و برگشت خونه فایل صوتی آموزشی گوش کن یا مثلا زنگ ورزش و سلامت و مدیریت خانواده و اینا برو یه گوشه درسای آسونو بخون مثلا جدول تناوبی، لغت و ...
- من پارسال ۵ بیدار میشدم از ۵:۳۰ تا ۶:۳۰ یک ساعت میخوندم بعدم عصر کمتر از نیم ساعت میخوابیدم (اکثرا روی میز برای اینکه طولانی نشه)، اولا کم کم عادت میکنی دوما خواب عصرش زیادش روی درس اثر بد میزاره
- پنجشنبه و جمعه روزی ۱۰ ساعت بخون و کلی کارتو جلو بنداز (پارتاتو کوچیک کن تا ذهنت عادت کنه، دو روز زیاد نیست ذهنت خسته نمیشه و زده نمیشی)
Mahdieh te اینم فکر خوبیه امتحانش میکنم