داشته هامون
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
چقدر خوبه که بعد تمام دلواپسی هایی که داشتم تونستم به اون چیزی که می خوام برسم ..
چقدر خوبه که یه خواهر کوچولو دارم ،یه مادری که همیشه درکم می کنه و یه پدری خیلی خیلی دوستش دارم ️
چقدر خوبه که هنوزم به امید رسیدن به آرزوهام ،به امیدن پوشیدن اون لباس دارم تلاش می کنم
چقدر خوبه که وقتی ناامید میشم یه خدایی اون بالا هست که قربونش برم همیشه دمش گرمه و هوامو داره
چقدر خوبه که دوستایی دارم که همیشه چه تو روزای بد چه روزای خوب کنار هم بودیم ،خندیدیم و گریه کردیم ولی بالاخره این ما بودیم که از تمام مشکلات گذشتیم ...
چقدر خوبه با هم هستیم و هوای هم رو داریم
و در اخر چقدر خوب شد که با انجمن آشنا شدم -
چقدر خوبه که هنوز مسموییت گازی به مدرسه ما نیومده
چقدر خوبه که رفیقای خوبی دارم
چقدر خوبه که ایرانیم.... -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_fatimaa مرسی که تاپیک رو توی این قسمت زدی، من دوست داشتم به نوعی شکرگزاری کنم ولی اعتبارم کمه برای قسمت غیر درسی.
چقدر خوبه مسجد کنار خونهمون رو دارم
چقدر خوبه علاقه شدید به شغل x که توی دلم انداختی
چقدر خوبه حس بد ولی محرک "ترس نرسیدن به هدف" رو چند وقته دارم
چه قدر خوبه محسن چاوشی عزیز به دنیا اومد
چقدر خوبه نتیجه آزمونام که یه کوچولو (اندازه نخود) بهتر شده
چقدر خوبه آسمونای دمِ عصر با ابرای پفکیش
چقدر خوبه اون بادوم زمینیهای زرد سرکهای که مامانم قایمشون میکنه
چقدر خوبه که شله مشهدی با قیمه زیاد آفریده شد
چقدر خوبه که حرممممم امام رضای دلبرم هست
چقدر خوبه که نتیجه بد y که باعث شد برگردم سمتت -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
محسن کجلافی دانش آموزان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_fatimaa
چقد خوبه که بعضی جاها شانس آوردم و اشتباهاتم تبدیل به فاجعه نشد -
این پست پاک شده!
-
چقدر خوبه که هنوز کسانی رو دارم که وقتی دنیا نیشکونم میگیره، بهشون نگاه می کنم و می خندم و میگم "درد نداشت"
#خانواده
-
چقدر خوبه که می تونم یه نفس عمیق بکشم و به آرزوم بگم منتظرم بمون دارم میام
-
چقد خوبه که پدر و مادرم رو دارم
-
چقدر خوبه که زندهم و دارم زندگی میکنم...
پست 301 از 310