نخندید سرتون میاد :|
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Forgotten on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten
خب پس ی سر برو مدرسه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Forgotten on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten
من نزدم بدون سیم کارت اصن شماره نخواستا -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
منم نتونستم کد بگیرم رفتیم اداره اونا هم نتونستن زنگ زدن اداره کل ،
اداره کل هم گفت شماره ای که برای دانش آموز میخوان مشکل سایته قراره رفعش کنن
حالا به نظر من صبر کنیم ان شالله که درست میشه -
من فقط بابام خیلی حساسه براش مهمه.
دفعی قبلی دید نه من اصلان برام مهم نیست ظهر از مدرسه اومدم برداشتم برد کافی نت
-
محض رضای خدا یه پشتیبانی هم نذاشتن
یه چت هست که اونم جواب نمیده... -
حالا روز های بعدی.
الان یا شلوغه یا هنوز درست نشد یا عصری یا فردا یا روز ها ی دگر -
@Soniaaa
اها نمی دونم اینو هنوز خودم نرفتم برای ثبت نام.
من می رم کافینت اخه عکسه باید اسکن بشه اینجا دستگاهش نداریم. -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
آخه من میرم تو سایت
فقط دستورالعملش هست که اونم نمیاره -
@Soniaaa ار از 15 که امروزه میشه ثبت نام کرد.
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد ی سوال ثبت نام شروع شده؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
برا منم تلفن هم نخواست هم اونجا نبود -
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اها خیلی ممنون از همگی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to erfan wizard on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Deleted-Account0
آهان چون واقعا حال ندارم برم کافی نت دوباره عکس اسکن کنم
تو خونه هم که اسکن میکنیم سایزش نمیخوره
ممنون -
@Soniaaa
سلام فک کنم منظورشون این هست که عکس از روی عکسی که در شناسنامه و کارت ملی هست نگیرن بزارن اونجا
وگرنه منم برا دی عکسی که گذاشتم توی شناسنامه ام همین بود -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان برای کنکور تیر نوشته بودند که عکسی که اسکن می کنیم برای سایت عکس شناسنامه یا کارت ملی نباشه الان من دی ماه عکس شناسنامه ام رو گذاشته بودم اگه با تیر متفاوت باشه مشکلی پیش میاد؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
عا دیدم مرسی
پست 61 از 266