سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
تاریخ علم...اینشتین و پلانک
-
سلام
طبق کتاب درسی، مکس پلانک در سال 1900 نظریه کوانتومی رو ارائه کرد و آلبرت اینشتین تو 1905 با استناد به اون، معضل 20 ساله ی فوتوالکتریک رو حل کرد.
حالا یسوال
این درسته که بگیم "پلانک با اینکه انرژی رو کوانتیده اعلام کرد ولی همچنان نور رو یک موج الکترومغناطیسی میدونست اما اینشتین با قبول کردنِ کوانتومی بودنِ انرژی، ماهیت موجی نور رو کنار زد و ماهیت ذره ای رو ارائه کرد برای توجیه پدیده فوتوالکتریک"
اگه عبارت بالا درست هست هیچ
اگر درست نیست، اینشتین دقیقا چه خلاقیتی به خرج داد تو تفسیر پدیده فوتوالکتریک؟ نمیشه که صرفا بیاد بگه پلانک 5 سال پیش یه چیزی گفته بود با اون حل میشه مسئله...اونموقع خود پلانک بهتر از هرکسی میتونست توضیحش بده