سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
تاریخ علم...اینشتین و پلانک
-
سلام
طبق کتاب درسی، مکس پلانک در سال 1900 نظریه کوانتومی رو ارائه کرد و آلبرت اینشتین تو 1905 با استناد به اون، معضل 20 ساله ی فوتوالکتریک رو حل کرد.
حالا یسوال
این درسته که بگیم "پلانک با اینکه انرژی رو کوانتیده اعلام کرد ولی همچنان نور رو یک موج الکترومغناطیسی میدونست اما اینشتین با قبول کردنِ کوانتومی بودنِ انرژی، ماهیت موجی نور رو کنار زد و ماهیت ذره ای رو ارائه کرد برای توجیه پدیده فوتوالکتریک"
اگه عبارت بالا درست هست هیچ
اگر درست نیست، اینشتین دقیقا چه خلاقیتی به خرج داد تو تفسیر پدیده فوتوالکتریک؟ نمیشه که صرفا بیاد بگه پلانک 5 سال پیش یه چیزی گفته بود با اون حل میشه مسئله...اونموقع خود پلانک بهتر از هرکسی میتونست توضیحش بده