تاپیک مخصوص 16 خرداد
-
@M-Tina عالیه :> امشب فصل 7 دهمو داریم برات :> بقیه یازدهمن و اینکه امشب کلا جلسمون تموم میشه. اگ بیکاری نکاتو از الان اماده کن برا خودت ک ساعت 9 ک شد رحمان شکلارو میگه و تو پیست کن
-
Michael Vey یه لحظه فقط یه سوال کوچیک
کجا این نکته ها رو میگین؟!@M-Tina
-
_Reza_
اوایل میشد حدود 200 صفحه ، اگر قرار بود به حالت قبلی باشه همون نمونه پی دی اف که فصل 2 دهم بود ، فرستاده بودم
ولی توش یه تغییری ایجاد کردم با این قیمت پرینت یکم صفحات کمتر بشه شاید تا 150 160 رسیده باشه -
@M-Tina
Michael Vey اینجوریه کارمون.. دیدیی @M-Tina
-
_Reza_
اوایل میشد حدود 200 صفحه ، اگر قرار بود به حالت قبلی باشه همون نمونه پی دی اف که فصل 2 دهم بود ، فرستاده بودم
ولی توش یه تغییری ایجاد کردم با این قیمت پرینت یکم صفحات کمتر بشه شاید تا 150 160 رسیده باشه -
Michael Vey اینجوریه کارمون.. دیدیی @M-Tina
-
Michael Vey نمیدونم اینجا میتونم صحبت کنم یا نه؟!
ولی آره
فقط نکات شکل ها رو بررسی میکنین؟یا متن هم برسی میشه؟@M-Tina ن نکات شکل. البته در مواقع نیاز ی سری نکات درمورد اجزای شکلم میدیماا ولی خییییلی کم و فقط در صورتی ک لازم باشه
-
@M-Tina ن نکات شکل. البته در مواقع نیاز ی سری نکات درمورد اجزای شکلم میدیماا ولی خییییلی کم و فقط در صورتی ک لازم باشه
-
@Forouhar یس.. البت ادیتا هم باید انجام شن میدونی دیگ.. اما از لحاظ نکته گفتن دیگ امشب تمومه
Michael Vey ائیتا فقط فصل 7 دهم و 8.9 موندنننن هیچی نمونده دیگه همه ائکیه
-
_Reza_
Michael Vey
سلام
بچه ها من شرمنده ام. برنامه ام رو برای 10:45 ریخته بودم. ممکنه نکاتمو جدا بفرستم؟ -
Michael Vey
سلام
بچه ها من شرمنده ام. برنامه ام رو برای 10:45 ریخته بودم. ممکنه نکاتمو جدا بفرستم؟ -
Michael Vey
سلام
سارا برا من تکاتشو بفرسته ک منم بفرستم نکاتشو؟
-
Michael Vey اره خوبه
-
SARA_ ببین سارا الان فصل 7و9 میتونیم تو تایم همون قبلی بریم ولی اگر بخواید هون تایم بیایم باید 12/15 بریم اگر موافقید قبوله
-
Michael Vey
پس شب میفرستم برات حتما.