تاپیک مخصوص 16 خرداد
-
_Reza_
به به آقــــــا رضا ، رضا جان . خوبی ؟ -
Michael Vey
چه فصلایی مونده ؟نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar امروز فصل 7 دهم و فصل 8 و 9 یازدهم داریم
-
@Forouhar امروز فصل 7 دهم و فصل 8 و 9 یازدهم داریم
Michael Vey
دیگه تمومه ؟ -
Michael Vey
دیگه تمومه ؟نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar یس.. البت ادیتا هم باید انجام شن میدونی دیگ.. اما از لحاظ نکته گفتن دیگ امشب تمومه
-
Rahman Aa در تاپیک مخصوص 16 خرداد گفته است:
آقا به دونفر نیارز داریم برای گفتن نکته اگر کسیی هست بیاد الان کلا 5 نفریم برایی گفتن نکته اگر کسیی هست تا فردا ساعت 12 ظهر خبر بده بهمون مچکر
با اجازه از رحمان خواستم بگه که
بچه ها جدا نکته گفتن کار سخت و زمانبری نیست اینجا معمولا گفته میشه که قراره چه فصل و چه شکلایی نکاتش برای جلسه اون روز بررسی بشه و شما مثلا تایم استراحتتون یکم وقت بزارین و نکات هر شکلو بنویسین و در نهایت وقتی شب جلسه شروع شد تنها کاری که میکنین اینه که نکات هر شکلی که رحمان میگه رو پیست کنین. همین! اینطوری هم از درستون نمیزنین هم اینکه تایم استراحتتونم کار مفیدی انجام میدین
ضمنا از اونجایی که شکلای کتابای دهم و یازدهم بررسی میشن، @دهم ها و @یازدهم ها هم میتونن تو جلسه شرکت کنن.
اصلنم نترسین که نمیدونم شاید نکاتتون ساده باشه. شاید همون نکته ساده شما ی سوال کنکور باشه از کجا معلوم
منتظرتونییییم :>
Michael Vey سلام
مننننن میاااام -
@Forouhar یس.. البت ادیتا هم باید انجام شن میدونی دیگ.. اما از لحاظ نکته گفتن دیگ امشب تمومه
Michael Vey
خوبه. -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Forouhar فدات خوشتیپ
میگم اگ تونستی کل پی دی افا یکی کن ... جدا جدا نباشن -
Michael Vey سلام
مننننن میاااام@M-Tina
باعث افتخاره ، حضور شما -
_Reza_
اصن برنامه همین بوده که یک جا باشن -
بچه ها شکلای پنج و شیش دوازدهم چی ؟
-
زنجیره و برگ
-
Michael Vey سلام
مننننن میاااامنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina عالیه :> امشب فصل 7 دهمو داریم برات :> بقیه یازدهمن و اینکه امشب کلا جلسمون تموم میشه. اگ بیکاری نکاتو از الان اماده کن برا خودت ک ساعت 9 ک شد رحمان شکلارو میگه و تو پیست کن
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Forouhar
دمت گرم ۱۲۰ ص میشه ؟ -
@M-Tina عالیه :> امشب فصل 7 دهمو داریم برات :> بقیه یازدهمن و اینکه امشب کلا جلسمون تموم میشه. اگ بیکاری نکاتو از الان اماده کن برا خودت ک ساعت 9 ک شد رحمان شکلارو میگه و تو پیست کن
Michael Vey یه لحظه فقط یه سوال کوچیک
کجا این نکته ها رو میگین؟! -
Michael Vey یه لحظه فقط یه سوال کوچیک
کجا این نکته ها رو میگین؟!نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
_Reza_
اوایل میشد حدود 200 صفحه ، اگر قرار بود به حالت قبلی باشه همون نمونه پی دی اف که فصل 2 دهم بود ، فرستاده بودم
ولی توش یه تغییری ایجاد کردم با این قیمت پرینت یکم صفحات کمتر بشه شاید تا 150 160 رسیده باشه -
@M-Tina
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اینجوریه کارمون.. دیدیی @M-Tina
-
_Reza_
اوایل میشد حدود 200 صفحه ، اگر قرار بود به حالت قبلی باشه همون نمونه پی دی اف که فصل 2 دهم بود ، فرستاده بودم
ولی توش یه تغییری ایجاد کردم با این قیمت پرینت یکم صفحات کمتر بشه شاید تا 150 160 رسیده باشهنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar خسته نباشی پسر
-
Michael Vey اینجوریه کارمون.. دیدیی @M-Tina
Michael Vey نمیدونم اینجا میتونم صحبت کنم یا نه؟!
ولی آره
فقط نکات شکل ها رو بررسی میکنین؟یا متن هم برسی میشه؟ -
Michael Vey نمیدونم اینجا میتونم صحبت کنم یا نه؟!
ولی آره
فقط نکات شکل ها رو بررسی میکنین؟یا متن هم برسی میشه؟نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina ن نکات شکل. البته در مواقع نیاز ی سری نکات درمورد اجزای شکلم میدیماا ولی خییییلی کم و فقط در صورتی ک لازم باشه