تولد رفیق عزیز همه:)
-
@ABR_DJ
سلامممم
تولدت خیلی خیلی مبارک120 سال با کلی خوشی و سلامتی و موفقیت عمر کنی
با فوتبال هم بیشتر حال کنی
-
0-0ftm سلام آقا مرتضی
امیدوارم از این حالت دپ طور که هستی دربیایی
انجمن به فاطمه دوصفر اصلی نیاز داره و بیشتر از اون خودت به اون ورژن اصلی خودت نیاز داری
ممنون ازت بخاطر دعاهای خوبت و امیدوارم همش برا خودتم اتفاق بیفته(شاید برای شما هم اتفاق بیفتد)@ABR_DJ در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
0-0ftm سلام آقا مرتضی
انجمن به فاطمه دوصفر اصلی نیاز داره و بیشتر از اون خودت به اون ورژن اصلی خودت نیاز داری
ممنون ازت بخاطر دعاهای خوبت و امیدوارم همش برا خودتم اتفاق بیفته(شاید برای شما هم اتفاق بیفتد)
ممنونم .دمت گرم واقعاسعیمو میکنم
خود تو هم همینطور
خوشحال باش
مرسی -
@ABR_DJ در تولد رفیق عزیز همه:)
گفته است:
0-0ftm سلام آقا مرتضی
ممنون ازت بخاطر دعاهای خوبت و امیدوارم همش برا خودتم اتفاق بیفته(شاید برای شما هم اتفاق بیفتد)
ممنونم .دمت گرم واقعاسعیمو میکنم
خود تو هم همینطور
خوشحال باش
مرسی -
تو این یه سالی که گذشت خیلی چیز ها رو تجربه کردم
از خیلی چیزها عبور کردم و خیلی چیزها رو اعصابم رفت
نمیدونم شاید برای رسیدن به این جایگاهی که الان پیش خودم دارم باید با این چیزها دست و پنجه نرم میکردم
تو این یه سال فهمیدم هیچی به اندازه حال خوب آدم ارزش نداره
به خیلیا گفتم خودتونو دوست داشته باشید، با همه کم و کاستی ها خودتونو قبول داشته باشید، برا خودتون ارزش قائل باشید و...
ولی خودم به هیچکدوم پایبند نبودم
و دارم سعی میکنم به اون اصولی که مشخص کردم واسه زندگیم ارزش قائل باشم
نمیخوام بگم زیاد شاخم و خیلی سختی کشیدم و...
ولی بنظرم تو این یه سال خیلی جاها اتفاقاتی افتادبیشتر از ظرفیتم بوده
.
خلاصه اینکه میخواستم بگم برا خودتون ارزش قائل باشید، خودتونو با همه کم و کاستی ها قبول کنید و بعد از اون تلاش کنید نقاط ضعف و قوتتون رو تقویت کنید -
تو این یه سالی که گذشت خیلی چیز ها رو تجربه کردم
از خیلی چیزها عبور کردم و خیلی چیزها رو اعصابم رفت
نمیدونم شاید برای رسیدن به این جایگاهی که الان پیش خودم دارم باید با این چیزها دست و پنجه نرم میکردم
تو این یه سال فهمیدم هیچی به اندازه حال خوب آدم ارزش نداره
به خیلیا گفتم خودتونو دوست داشته باشید، با همه کم و کاستی ها خودتونو قبول داشته باشید، برا خودتون ارزش قائل باشید و...
ولی خودم به هیچکدوم پایبند نبودم
و دارم سعی میکنم به اون اصولی که مشخص کردم واسه زندگیم ارزش قائل باشم
نمیخوام بگم زیاد شاخم و خیلی سختی کشیدم و...
ولی بنظرم تو این یه سال خیلی جاها اتفاقاتی افتادبیشتر از ظرفیتم بوده
.
خلاصه اینکه میخواستم بگم برا خودتون ارزش قائل باشید، خودتونو با همه کم و کاستی ها قبول کنید و بعد از اون تلاش کنید نقاط ضعف و قوتتون رو تقویت کنید@ABR_DJ تولدتون مبارک باشه من که اصلا دعوت نبودم اتفاقی الان این تاپیکو دیدم و اومدم این متنو خوندم گفتم به رسم ادب چیزی گفته باشم موفق باشید
.
-
@ABR_DJ تولدتون مبارک باشه من که اصلا دعوت نبودم اتفاقی الان این تاپیکو دیدم و اومدم این متنو خوندم گفتم به رسم ادب چیزی گفته باشم موفق باشید
.
-
@ABR_DJ خواهش میکنم کاری نکردم
.
همچنین برای شما.
-
@در-حال-بارگذاری ممنون ازت
امیدوارم رفتی مشهد منو هم یادت نرفته باشه و اینکه همیشه حال دلت خوب باشه و سرعت اینترنت هم خوب بشه تو یکی رو خدا آپلود کنه@ABR_DJ
دعاهای خوبی بود -
Michael Vey ممنون بهترین کادویی که از طرف تو میشد دریافت کرد همین بود
@ABR_DJ
-
@Dex از تو هم ممنونم پسر خجالتی که از لوس بازی بدش میاد و تو پیوی تبریک میگه
امیدوارم آدم باشی و سرنوشتت مث این یارو که اسمشو گذاشتی یوزر نیم نشه@ABR_DJ
و با تشکر از دعوت @دختر-بهار -
moBn آره بخدا صبح وسط کار نشستم تایپ کردم کلی حرف هم از اوستام خوردم بعد تو میگی مهم بطن کاره
-
@ABR_DJ
سلامتی صاب تول
دست جیغ ماچ بغل
دوتای اخر البته فقط در حدود اسلامی انجام بشه
آقا مبارکا باشه 🤍