Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چگونه سحر خیز باشیم ؟
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای

چگونه سحر خیز باشیم ؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
6 دیدگاه‌ها 6 کاربران 350 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ForuharF آفلاین
    ForuharF آفلاین
    Foruhar
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Foruhar انجام شده

درود بر شما نازنینان ! 👋
    بامداد شما به نیکی 🌤 ⛰
    من به مشکلی برخوردم که نه تنها درباره قشر کنکوری ها بلکه مشکله بیشتر اقشار جامعه اس ! 😥

چگونه سحر خیز باشیم ؟ 🤔

.
    .

بزرگواران گرامی ما رو با تجربیات قشنگشون راهنمایی کنند ...
    تجربیا
    ریاضیا
    انسانیا
    Ainoor
    Moonchild
    _Reza_
    پرستو بابایی
    Rahman Aa
    Sara_R

𝓕𝓸𝓻𝓾𝓱𝓪𝓻

Sara_RS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • jahad_121J آفلاین
      jahad_121J آفلاین
      jahad_121
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
      واقعا ن منم با این مشکل دوباره روبه رو شدم.
      خب تجربه های قبلیمو می گم.
      شب قبل 12 و تا بشه 11 دیگه بهتره که خواب باشیم
      و قبلش حتما برنامه ها فردا مرور کنیم که ذهن بدونه صبح خیلی کار داره و حق خواب نداره

بعد برای بیدار شدن یک برنامه هیت من ازش استفاده می کردم خیلی خوب بود.
      به اسم الارمی
      داخل این برنامه یک بخش ش هست که شما از یک چیز عکس می گیرید می زارید داخلش و بعدش ساعت رو کوک می کنید.
      صبح تا وقتی نرید و از همون عکسی که بهش دادید عکس نگید قطع نمیشه.
      من خودم یک مسافتی مثلان تا اشپز خونه یا تا حیاط رو در نظر می گرفتم و اونجا ها عکسی می گرفتم که مجبور بشم صبح راه برم.
      هوا صبح زود بی نظیر و خودش باعث میشه خواب از سرتون بپره
      بعدشم حتما حتما پتو رو جمع کنید😂 و اصلان سمت رخت خواب و اینکه دراز بکشید درس بخونید نریدد. مشخصا خوابتون می گیره و یا خواب الود درس می خونید.

بعدم خوردن یک خوراکی هم کمک خوبی می کنه که دوباره خواب نرید.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • MoonchildM آفلاین
        MoonchildM آفلاین
        Moonchild
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده

سلام بچه ها مخصوصا سعید
        سعید پاشو برو ی چک آپ کامل بده شابد واقعا ی چیزی توی بدنت کم داشته باشی ک خودت متوجه اش نباشی و همین ی عنصری ویتامینی ک کم داری داره توی بدنت خودش رو ب شکل بیش از حد خوابیدن یا منظم نبودن ساعت خواب نشون بده ...
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        از تجربه هام بگم ...
        اینکه شب کم شام بخور ...
        شبا قبل از خواب شیر عسل گرم بخور خوابت رو راحت و بیدار شدنت رو خیلی منظم میکنه
        قبل از خواب غذایی ک طبع بیش از حد گرم دارن نخور ... مثل غذاهای تند ...
        ن.پ .....
        این تجربه ها مال کنکور ۱۴۰۲ ولی الان شخصا ب خاطر مشکل عصبی ک بد از پشت کنکور بودن بد تر شد خواب شب ندارم اصلاح ساعت ۷ صبح میخوابم ۱۱ بیدار میشم و این کل تایم خواب منه 🙂💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • ForuharF Foruhar

درود بر شما نازنینان ! 👋
          بامداد شما به نیکی 🌤 ⛰
          من به مشکلی برخوردم که نه تنها درباره قشر کنکوری ها بلکه مشکله بیشتر اقشار جامعه اس ! 😥

چگونه سحر خیز باشیم ؟ 🤔

.
          .

بزرگواران گرامی ما رو با تجربیات قشنگشون راهنمایی کنند ...
          تجربیا
          ریاضیا
          انسانیا
          Ainoor
          Moonchild
          _Reza_
          پرستو بابایی
          Rahman Aa
          Sara_R

Sara_RS آفلاین
          Sara_RS آفلاین
          Sara_R
          فارغ التحصیلان آلاء
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده

Foruhar
          سلام
          تجربه های خودم : نمیدونم رو بقیه اثر داره یا ن:

به نظرم یکیش برنامه ریزی داشتنه
          وقتی مغزتون بدونه شما مثلا باید راس ساعت ۵ یه کاری انجام بدید
          خود به خود بیدار میشه و خودشو مجبور میکنه ک بیدار بشه
          پس برنامه ریزی با جدیت داشته باشید
          نه اینکه بگید حالا ۵ ام شد ۶ طوری نی
          اینجوری مغزتون منعطف میشه
          و کلا وقتی انگیزه برای اون کار داشته باشید
          انگیزه باعث میشه علاوه بر بیدارشدن با قدرت و انرژی و سرحال بودن بیدار شید

یکی دیگش شب زود خوابیدنه
          من ۲ بخوابم انتظارم داشته باشم ۵ بیدار شم و عین فرفره از خودم کار بکشم اصلا معقول نیست
          یه جایی تو روز ادم کم میاره
          پس چه بهتر خواب کافی داشته باشید
          خواب کافی داشته باشی سر موقع بیدار میشید بدون کسالت

بعدیش اعضای خونوادس😀
          به یکی بسپارین بیدارتون کنه (اگه کسی بیداره)
          من اینروزا ساعت ۶ صبح باید برم تمرین رانندگی
          از اونجایی که حال و هوا تابستونه و ادم دلش میخواد بخوابه به خونواده سپردم تا بیدار نشدم از صدا کردنم دست برندارن

بعدیش ساعت گذاشتن متوالیه
          من خودم یه بار ساعت گذاشتن برام کافی نیست
          از یه نیم ساعت یه ربع قبل هر ۵ دقیقه ۵ دقیقه ساعت بذارید تا به مرز جنون برسید و بیدار شید😂💔

بعد شم شام سبک بخورید

کلا وقتی خواب کافی داشته باشید و بدنتون و به مثلا ۷ ساعت خواب عادت بدید
          خودتون سر ۷ ساعت بیدار میشید علاوه براینکه بیدار میشید بدنتون و مغزتون بهترین عملکرد رو داره
          اما وقتی خواب کافی نداشته باشید شاید به روش های متخلف بتونید بیدار شید اما ممکنه یه جایی دیگه مغزتون باهاتون همراهی نکنه

اینا تجربه های خودمه نمیدونم کدومش برای شما مفیده🌸

🍃

1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • E آفلاین
            E آفلاین
            erfany
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط erfany انجام شده

خب روشاش رو بچه ها گفتن مثلا این اعضای خانواده واقعا رو من جواب میداد چون یه زمانی نسبت به زنگ گوشیم بی حس شده بودم و خاموشش می کردم و می خوابیدم دوباره ولی وقتی به یکی میسپردم که هر جوره صدام بزنه یا قول می دادم که فلان ساعت بیدار شم واقعا تاثیر داشت و سعی خودم رو می کردم حداقلXD
            کلا فرایند زود بیدار شدن یه چیز عادتی هست باید شکل بگیره تو دوهفته سه هفته ..
            ولی چیزی که میخوام بگم اینه که درگیر این کمال گرایی سحرخیزی! نشی که من برای درس خوندن حتما باید خیلی زود بلند شم چون آسیب زنندس مثلا شما یه روز دو ساعت دیر تر بلند می شید و دیگه در تمام روز این وسواس میاد سراغتون که من امروز سحر خیز نبودم ! و ناخودآگاه اون روز رو شل می گیرید و هم کیفیت و کمیت مطالعتون افت شدیدی پیدا می کنه
            ینی می خوام بگم اگه سیستمت مثه من اینجوره که سختت هست خیلی زود بلند شی قرار نیس به خودت فشار بیاری اونم تو سال کنکور چون گفتم باید عادتش قبلا ایجاد شده باشه
            مثلا وقتی دو هفته پشت سر هم فشار میاری به خودت که ساعت 5 6 بیدار بشی بعد یه مدت میبنی سرماخوردی یا بدنت درد میکنه چون سیستم ایمنیت ضعیف شده یا مثلا اصلا اگه بیدار هم بشی تمرکز درسخوندن نداری و فقط پشت میز نشستی
            در کل به نظرم ساعت 8 بیدار شدن هم برای شروع درس خوندن بد نیست و این درس خوندن تو طول روز هست که مهمه چون میتونید از اون ور هم جبران کنید مثلا یک شب بخوابید ..

1 پاسخ آخرین پاسخ
            8
            • mahdi.ekM آفلاین
              mahdi.ekM آفلاین
              mahdi.ek
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

راز سحرخیزی همون عادته ، من در طول سال تحصیلی همیشه ساعت ۴ و نیم و ۵ صبح سر حال سر حال بودم جوری که قبل مدرسه یک ساعتم درس میخوندم ساعت مطالعه ام ببرم بالا... ولی حالا چی میشه که به اون سر حالی قبل ساعت ۷ یه بازه زمانی بیدار میشم ؟ بنظرم یکیش اینه که هدف نداری
              اگه بدونی تو نمیتونی از ساعت ۶ به بعد از خواب بلند بشی چون باید پاشی صبحونه بخوری حاضر شی بری مدرسه سیستم بدنت ناخودآگاه طبق این ساعت تنظیم میشه پس من هدف داشتن برای صبح رو تاثیر گذار میبینم
              و اینکه کلا به موقع خوابیدن تاثیر داره ها ولی بازم دو مورد بالا مهم تره چون من یه موقع هایی میشد با ۴/۵ ساعت خوابیدن همون ساعت ۵ صبح سر حال سر حالم یه وقتایی مخصوصا داخل تابستون با ۶/۷ ساعت ، ۷ صبح هم تازه از خواب پا میشدم و سرحال نیستم ، به شخصه فارغ از هر اعتقادی که هر کسی داره من عادت نماز اول وقت رو خیلی تاثیر گذار میبینم روی طبیعی شدن سیستم بدن مخصوصا نماز صبح برای همینه که قضا شدن نماز صبح خیلی بیشتر بهش اهمیت داده شده و در کل نسبت به دو وعده نماز دیگه بیشتر مورد توجه قرار گرفته واقعا اگه عادت کنی به نماز اول وقت اصلا یه عادت بهشتی عالی هم داری هم سحرخیزی 💚😉 آدمای سحرخیز دو برابر بقیه آدما زندگی میکنن فقط باید به عادت تبدیلش کنی ، یچیزی هم بگم جوگیر نباش ! مثلا اگه هر روز ساعت ۹ پا میشی یهو نمیتونی هر روز از ۵ صبح سرحال پاشی

for shine

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              پاسخ
              • پاسخ به عنوان موضوع
              وارد شوید تا پست بفرستید
              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
              • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید