وارون پذیری
-

سلام 🧡
بچه ها اینو حل می کنید... 🌼 -

سلام 🧡
بچه ها اینو حل می کنید... 🌼پرستو بابایی برای اینکه وارون ناپذیر باشه باید موازی محور x ها باشه برای اینکار باید نسبت ضریب x ها بر هم با نسبت اعداد ثابت بر هم برابر باشه.
-
تابع هموگرافیک به شرط ad-bc=0 وارون پذیر نیست
چیزی که گفتم رو تشکیل بدید نهایتا جواب میشه گزینه ۲آدمک کی جواب دادی من ندیدم:cat_face_with_wry_smile: :cat_face_with_wry_smile:
-
آدمک کی جواب دادی من ندیدم:cat_face_with_wry_smile: :cat_face_with_wry_smile:
-
سلام من اومدم گفتم طبق صورت سوال این تابع روی کل اعداد حقیقی وارون ناپذیره به جز یک عدد که اونم ریشه مخرجه و اصلا جزو دامنه محسوب نمیشه... با توجه به شکل و شمایل ضابطه و اینکه تابع کسریه گفتم که اگه بتونم یه کاری کنم این تابع تبدیل به یک تابع ثابت بشه پس حتما شرایط دامنه براش صدق می کنه! خب چیکار کردم؟ از مخرج یه 2 فاکتور گرفتم و موند 3x-1... و چه جالب تو صورت سوال هم همین عبارت رو داریم و خبببب عالی شد باید با مخرج کسر ساده بشن که نهایاتا یک تابع ثابت به جا بمونه! اما اون 2a اونجا مزاحمه و اجازه ساده کردن بهم نمیده! از اونجایی که صورت و مخرج الان دیگه دوتا عبارت کپی هم داریم و نیازی به فاکتور گیری دوباره تو صورت نیست و از طرفی تو گزینه ها هم 4 تا مقدار برای a داده پس راحت ترین راه برای خلاص شدن از دست 2a ابنه که گزینه سوم یعنی مقدار صفر رو تو a جاگذاری کنم... و می بینم که بععععلههههه 2a کلا حذف شد و صورت و مخرج راحتتتت باهم ساده شدن! بعد ساده شدن هم فقط 0.5 میمونه که تابع ثابت y=0.5 هستش. پس جواب گزینه 2 میشه
-
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی خواهش میکنم
-
پرستو بابایی
خواش میشه:blossom: