شروع نسبتا صفر از بهمن
-
@amirkonkuri97 چقدر این شرایط واسم اشناست...
البته اول سلام:)
تنها چیزی که الان نیاز داری یکم انگیزه و تلاش مضاعفه. خیلی از بچه هایی که از سال دوم شروع به خوندن واسه کنکور کردن به اینجا که میرسن خسته میشن:( و تو تازه نفس میخوای شروع کنی (به نظرم خبر خوبی میتونه واست باشه) به هر حال میخواستم بگم که منم دقیقا با شرایطی مثل تو شروع کردم هر چند رشته ی ریاضی بودم و خب به جای اون زیستی که تو از پایه ویرون و خراب میخواستی شروع کنی من هندسه و دیفرانسیل این وضعیت رو داشتم به هر حال میخوام امیدواری بدم سنجش های اخر رو روی رنج 4500 میشدم و در نهایت هم رتبه ی کنکورم با اعمال سهمیه 580 شد...تنها چیزی هم که باعث شد از کسی که رتبه ی کنکور ازمایشی هاش 12000 تا 14000 بود برسه به اینجا همین انگیزهه و تلاشه واسه رسیدن به اون چیزی بود که میخواستم...شما هم بخواه میرسی:) -
سلام فک کنم از الان تا کنکور ۵ماه ۲۰روزی مونده و واقعا همیشه برای کنکور دیر نیست از الانم بخونی میشه واقعا هم میشه حتی پزشکی اما شرطش اینه که یه برنامه خوب داشتی باشی وبتونی تا کنکور حداقل دوبار کتاب ها رو بخونی وتا حد ممکنم تست بزنی وتستای بیخود هم نزنی تستای سراسری یا تستی های که تو کتاب های اموزشی مشخص شده که مهمن به هر حال فک نکن دیره تموم تلاشتو بکن حتی اگرم نشه بخوای سال بعد بخونی دیگه سوادشو داری فقط مرور میکنی
-
سلام
در این تاپیک پاسخ سوالاتتون موجوده
https://forum.alaatv.com/topic/6284/شروع-از-بهمن