سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کاهش تراز...
-
سلام میتونی چرا ترازت کمه ؟
چون کلاس های فوق العاده مارو شرکت نمیکنی که استاد ۴/۵ روز قبل آزمون سوالات مشابه آزمون رو باهات کار کنه و تو بگی چه استاد خفنی به کمکش چقدر درصدم رفت بالا ، یا کتابای درجه یک مارو نمیخونی که سوالای چرت و پرتی که برات طرح کردیم رو با اون نکاتی که مفت نمی ارزن بتونی حل کنی و بگی وای خدای من چقدر بلدم و یا کنکور چهار تا مفهوم رو عوض میکنن تا فقط نگاه کنی چون هیچی از مفهوم سوالو بلد نیستی در کل اصلا تقصیر این نیست که ما از قصد جوری سوالا رو طرح میکنیم که تو موقع آزمون وقت کم بیاری و متوسل بشی به کلاس های ما اصلا هم به فکر این نیستیم جیب شما دانش آموز گرامی رو بزنیم اصلا ها ما فقط خودت برامون مهمه پول چیه عزیزم ؟ در کل الان این آزمون اولیا خیلی سخته میدونم ولی کم کم بیایید کلاسا ما براتون راحت میشه ، اگه هم پول کلاس کافی نداری عیب نداره هیس ! صداشو در نیار بیا این کلیدو بگیر باعث میشه حقظیاتت تقویت بشه سر آزمون هم مراقب نمیذاریم برای تفویت حافظه زیاد کارت سخت نشه گزینه هام پشت سر هم یکی میزنیم نگران نباش ما هواتو داریم...- آقا کاظم خب من به شما اعتماد کردم چرا موفق نشدم کلاساتونم ک اومدم.
خب نگاه کن تو ماه ها آخر منتهی به کنکور دیدی دیگه تموم شد آزمونت ؟ دیدی چه بلایی اومد سرت برای دوری از ما ؟ حالا عیب نداره میخوای واسه سال بعد بیا ثبت نام کن باز
عه آقا / خانم رتبه زیر ده کشوری ؟ سریع برید خبرشو منتشر کنید با ما رتبه برتر شوید حالا یه نمه خیلی زیاد کثیری. لشکر سیاهی که ما فقط پولشونو میگیریم و یه عده کم فقط موفق میشن واقعا زیاد اهمیتی براتون نداشته باشه مهم اینه شما میتونید با شرکت در کلاس و ازمون ما موفق شوید
- آقا کاظم خب من به شما اعتماد کردم چرا موفق نشدم کلاساتونم ک اومدم.
-
مآهور در کاهش تراز... گفته است:
اما هی ترازم پایین تر و پایین تر میاد
هرچی که پیش میریم جلوتر تقلب ها هی بالاتر و بالاتر میرن:)
این خیلییییی خوبه که آذم تراز و درصد و رتبه اش پیشرفت کنه ولی تو قلمچی به خاطر تقلب هاای وحشتنااااکی که هست فقط و فقط درصد مهمه:) نذار ی ترازی که خیلی با نتیجه کنکور واقعی فرق داره اعصابت رو بهم بریزه!و به اینم فکر کن که مباحث هر ازمون متفاوته! مثلا شما شاید فصل دوم ریاضیت رو تو 4 ساعت اوکی کردی ولی برا فصل 3 نیاز به 7 ساعت زمان داری تا بتونی به همون درصد برسی... به این موضوع تفاوته هم توجه کن
-
مآهور در کاهش تراز... گفته است:
Kourosh Mousavi خب تراز هیچی درصدامم با وجود تلاش بیشتر کم شدن. سطح ازمونم بنظرم جوری نبود که انقدر درصدام بیاد پایین
باز جواب من همون پیام قبلیمه
-
من میدونم قلمچی کثیفه کلا تقلبه و اینا.. من همه کثافت کاریای این ازمونو میدونم اصلا همین سر حوزمون همیشه بچه ها با گوشی و چک کردن کلید امتحان میدن اره من همه اینا رو میدونم. ولی از طرفی خب میبینم که دوستای من که اوناهم پشت موندن ادم تقبل کردن نیستن اما رفته رفته ترازشون میاد بالا و بالا تر. ازمون اول از من ترازشون پایین تر بود و الان کم کم دارن به 7000 میرسن.. تاکید میکنم که ادم تقلب نیستن
-
پس اصلا بزارین یجور دیگه بپرسم چون من هر چیزی که درمورد قلمچی میگم شما میگین نه تقلب بیشتر شده
شما اصلا فرض کنین من ازمون ماز میدم و ترازم افت کرده. چیکار کنم که ترازمو افزایش بدم؟
Anzw 18 Kourosh Mousavi @mk-mahdi
بخدا من نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم.. من فقط میخوام ترازم افزایش پیدا کنه و این به این معنی نیست که بقولی درگیر تراز و رتبه بشم نه نه! من دلم میخواد کیفیت مطالعمو ببرم بالا دلم میخواد رو به پیشرفت باشم نه پسرفت دلم میخواد توی شرایط سخت و ناعادلانه خودمو بکشونم بالا دلم میخواد حالا که اول راهم جوری بخونم که بتونم تو کنکور به رتبه های زیر 500 فکر کنم و یا حتی برسم... اما واقعا راهشو نمیدونم لطفا کمکم کنین...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 Zahra.HD Hamid.s
-
مآهور می تونی مثل من آزمون های شخصی سازی شده بدی و فقط با خودت رقابت کنی.البته دو آزمون دیگه هم می دم.ولی تمرکزم بیشتر روی این یکیه. گروه مشاوره من جوری ازم آزمون می گیرن که تعیین کنه پیشرفت داشتم یا نه تونستم نقاط ضعفم رو برطرف کنم یا نه؟و... فقط می تونم بهت توصیه کنم بی خیال قلم چی و غیره بشی. هر آزمونی که می خوای جواب سوالاتش رو یه روز قبلش می تونم بدم بهت؟
-
حتی یه روش تقلب غیر مستقیم هم داریم. بعضی اساتید که آزمون به خصوصی رو توصیه می کنن میان سوالات آزمون رو می خرن و سرکلاس با تغییر جزئی سوالات رو حل می کنن و یا حتی کسانی رو داریم که توصیه نمی کنن ولی با توجه به اکثریت کلاس سوالات اون آزمون رو می خرن. و بعد دانش آموز بدبخت می ره جلسه همه رو جواب میده و میگه به به عجب استادی دارم. همه سوالات رو پیش بینی کرده.در حالی که نمی دونه قرار سرجلسه کنکور تقره داغ بشه. منم با بقیه موافقم تمرکزت روی این آزمون ها وتراز نذار.
-
@глушение چجوری در رقابت با خودم پیروز بشم؟ چجوری شما مثلا همین ازمونی که میدین پیشرفت میکنین؟
-
مآهور من خودم ایراد یابی نمی کنم واگذارش کردم به مشاور. وقتی ازم آزمون گرفتن نقاط ضعفم رو پیدا می کنن و مجدد از همونا ازم امتحان می گیرن.نتیجه نشون میده آیا تونستن از خودم پیشی بگیرم یا نه؟ اما اگه خودت داری ایرادیابی می کنه باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیری. من جمله آیا مفهموم رو درک نکردی؟ روش حل اشتباهی پیش گرفتی؟ روش حل کندی پیش گرفتی؟ در مدیریت زمان مشکل داشتی؟ در مدریت استرس مشکل داشتی؟ ترس از روی سوال داشتی؟ و... بعد از اینکه پیداش کردی ایرادهارو باید بیای برایشون راه حل بدی که چیکار کنم برطرف بشه.
-
@глушение باز هم میگم نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم من همه این چیزارو میدونم... من فقط یچیز میخوام اونم اینه که چجوری رو به پیشرفت باشم.. میشه تو رو خدا فرض کنین اصلا قلمچی نمیدم و همینو جواب بدین؟ :_)
کسی که خودشو درگیر حواشی قلمچی کنه بخواد به عدم امنیت ازمون و کاظم قلمچی و طراحای سوال و معلمایی که سوالارو میخرن و ... فحش بده تهش چی میشه؟ به قول نقی به قهقرا (؟؟؟ ) میره ولی هنوزم دلش به ترازای الکی و تقلبای قلمچی خوشه! تهشم بعد کنکور میگه تقصیر قلمچی بود... بنظرم تنها چیزی که لازمه اینه که ادم وارد این مسائل نشه و بقول شما (و البته این دقیقا کاریه که خودم دارم میکنم) تو فکر رقابت با دیروز خودش باشه.
-
مآهور الان قلمچی میری درسته برو بشین آزمون رو کامل تحلیل کن و تمام ایراد ها رو پیدا کن و بعد بیا از ایراد هایی که شناسایی کردی از خودت آزمون استاندارد بگیر البته برای اینکار باید حتما یه بانک تست موضوعی و بروز تهیه کرده باشی.
-
@глушение چه مشاور خوبی داری.. دلم مشاور خواست..
مرسیی ازت. این سوالارو یادداشت میکنم و سعی میکنم براشون جواب پیدا کنم
-
@глушение بانک تست بروز؟ از همینایی که بعضی سایتا دارن منظورته؟
-
@глушение یه چند تا منبع اینجوری مثال میزنی؟ ببخشید خیلی وقتتو گرفتم دمت گرم واقعا کمکم کردی
-
مآهور سلام رفیق عزیزم
معذرت میخوام منشن کردی و ندیدم
.
اولن این که درصد هات فوق العادهن
بهت حسودیم شد🥲️
دوما این که جواب این سوال سخت و شخصیه
و برسی خیلی زیاد میخواد
بیا چت روم از چیزایی که بلدم بهت میگم و حرف بزنیم دربارهش