3 تا از بهترین فیلمایی که دیدی:I
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شده
سلام خیلی اهل فیلم نیستم اما
تعریف جنگجوی درون رو شنیدم
به سوی زمان تو و دکتر رمانتیک (کرهای ) اینام بد نبود
اینتراستلار قشنگه
فارست گامپ از جزو ژانرهای انگیزشیه جالبه. نمایش ترومن خوب بود. پنگوئن های آقای پاپر هم قشنگه
طلسم الا فانتزی بود. یخ زده ها هم جالب بود.
سینمایی سقوط خارجی هم ماجواجویی بود -
سلام خیلی اهل فیلم نیستم اما
تعریف جنگجوی درون رو شنیدم
به سوی زمان تو و دکتر رمانتیک (کرهای ) اینام بد نبود
اینتراستلار قشنگه
فارست گامپ از جزو ژانرهای انگیزشیه جالبه. نمایش ترومن خوب بود. پنگوئن های آقای پاپر هم قشنگه
طلسم الا فانتزی بود. یخ زده ها هم جالب بود.
سینمایی سقوط خارجی هم ماجواجویی بودنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
جنگجوی درون خیلی زیباس دیدم آره بسیار محتوایی جالبی هم داره
فارست گامپم به عنوان یه فیلم انگیزشی اسمش تو سایتا بود دیدمش ولی خب اونجور که باید خوشم نیومد و یه جاهای وسطاش حوصله سر بر
ولی به عنوان یه فیلم که اسکار داره زیباست و پایان بندی خوبیم داره
ممنون -
Mehrsa 14
جنگجوی درون خیلی زیباس دیدم آره بسیار محتوایی جالبی هم داره
فارست گامپم به عنوان یه فیلم انگیزشی اسمش تو سایتا بود دیدمش ولی خب اونجور که باید خوشم نیومد و یه جاهای وسطاش حوصله سر بر
ولی به عنوان یه فیلم که اسکار داره زیباست و پایان بندی خوبیم داره
ممنون -
میدونم که لفظ بهترین فیلمی که دیدی اشتباهه . چون خودمم اگه بخوام بگم خیلی وسواس میشم و میگم نمیشه باید حداقل بگی تو چه ژانری مد نظرته؟!
بنابراین فقط و فقط سه تا از فیلمایی که تا به الان دیدین و بخواین اسمشونو بگین وخیلی تو ذهنتون بولد هستن چیان
مثلا خودم اگه بخوام بگم فقط سه تا اسمو از لیست بالا بلنده که قطعا دوس دارم اسمشونو ببرم :ذهن زیبا : A Beautiful Mind +
رستگاری در شاوشنگ : The Shawshank Redemption +
لئون حرفه ای : Léon: The Professional +سعی کنین اگه اسم فیلمتون رو قبلش یکی گفت ، متفاوت رو بگین البته اگه خیلی روش کراشین و مصرین وقبلن گفته شده بازم بگین نشان دهنده اهمیتشه
مثلا من خودم به سه تایی که گفتم فک میکنم میگم میتونست اونم جا بدما ، پس دستتون بازه خلاصه:I -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فیلم زیاد نمیدیدم ولی سهتا بخوام بگم :
داونفال.فایو فیت فاصله.هاکساو ریچ .تلماسه.کال.انگل پنج تاشد ولی خب اینا خوبن ..داونفالو واقعا پیشنهاد میکنم .البته من بیشتر سریال و مینی سریال دیدم اونم قبلا الان که کنکوره که هیچی... -
JuDi
۳ تاشو دیدم
یکی از یکی بهتر
باورم نمیشه Seven رو دیدی
و سکوت بره ها که اسمشو نوشتی هانیبال
سلیقت تو فیلم دیدن خیلی خوبه خوشمان آمد -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرخ پوست (ایرانی)
ابد و یک روز (ایرانی)
قوی سیاه (خارجکی) -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان یادم اومد 1987 "وقتی صبح فرا برسد "هم واقعا قشنگه سه بار دیدمش..