هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه به شرایط شغلی که دوست داشتی داخل رشتت رسیدی هر روز که مشغولشی برات از صد تا تفریح انرژی بخش تر باشه
آها
مثلا از اینکه ساعتها بشینم پشت کامپیوتر و کد بزنم برام لذت بخش باشه؟
لذت بخش بودن شغل در مکانیک و صنایع و برق چه جوری تعریف میشه؟
ببخشید خیلی سوال میپرسم._.Zahra.K
کاری ندارم الان این تصور شغلی هم خودش یکم مورد داره
ولی فقط این نیست ، واقعا یکی که کامپیوتر میخونه خیلی آدمای صبورین
مثلا ساعتا به یه Logical error میخورن باید درستش کنن
یه موقع میبینی یکی اصلا فرد گرا نیست و دوست نداره اینجوری تنهایی کار کنه یا نهایت داخل گروه ها کوچیک یا برعکس کلا زیاد اهل کار گروهی و ارتباطات گسترده نیست مثلا این آدم نباید بره که صنایع
تو اگه بری صنایع مهم ترین موضوع اینه با بقیه بتونی ارتباط بگیری
کلا تک نیستی همیشه داری معمولا با بقیه کار میکنی و...خب محیط شغلی فرق داره ، نوع کار فرق داره ، هر کدوم شخصیت متفاوت نمی طلبه ؟
البته اینم بگما ما داخل ایران زندگی میکنیم ...جایی که اکثریت مردم در جایی نیستن که علاقه دارن و دوست دارن متاسفانه !! -
نیاز دارم با یکی بشینم ساعت ها درد و دل کنم
#تودلی -
یه طرف ذهنم:هیح هیح هیح هییییییح
اونطرف ذهنم:اخرش همه اینا چی میشه؟؟؟؟؟
خوب تموم میشن یا بد؟ -
دلیل گرسنگی ای که برطرف نمیشه هم پیدا شد اضطراب و استرس دارم
-
همه چی یه روزی تموم میشه جه خوب چه بد
خوب تموم بشه خوش به حالمون بد تموم بشه از نظر عقلی و شخصیت بزرگتر و باتجربه تر شدیم
میدونی که راه رشد رنجه؟! -
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه به شرایط شغلی که دوست داشتی داخل رشتت رسیدی هر روز که مشغولشی برات از صد تا تفریح انرژی بخش تر باشه
آها
مثلا از اینکه ساعتها بشینم پشت کامپیوتر و کد بزنم برام لذت بخش باشه؟
لذت بخش بودن شغل در مکانیک و صنایع و برق چه جوری تعریف میشه؟
ببخشید خیلی سوال میپرسم._.Zahra.K اینکه واقعا اینو پیدا کنی کار راحتی نیست
بعضی اوقاتم ما فقط میتونیم تجربه کنیم
و از دل تجربه ها زندگیمون مسیرمون رو پیدا کنیم
فقط باید شجاعت تجربه کردن رو داشته باشیم
اینو سال کنکورم دانیال بهم گفت خیلی سردرگمیم رو بهتر کرد حرفاش
S.daniyal hosseiny -
یه منبع خوبی که بتونم در مورد رشته ها و گرایش هاش و اصل مطلب که فرصت شغلیس هست مطالعه کنم که کامل و جامع باشه میشه بهم معرفی کنین
چت جی پی تی اطلاعاتش کلیه من جزئی تر و عملی تر میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K
منبع مشخص، قاطع و قطعیای برای چیزی که دنبالشی وجود نداره.
راهش اینه که هر رشته رو به صورت خاص دنبال کنی، بگردی دنبالش و جستجو بزنی توی گوگل... و بهترین نتیجه رو هم درصورت پرس و جو از دانشجوهایی که دارن اون رشته و گرایش رو درس میخونن خواهی گرفت. -
._.Zahra.K
منبع مشخص، قاطع و قطعیای برای چیزی که دنبالشی وجود نداره.
راهش اینه که هر رشته رو به صورت خاص دنبال کنی، بگردی دنبالش و جستجو بزنی توی گوگل... و بهترین نتیجه رو هم درصورت پرس و جو از دانشجوهایی که دارن اون رشته و گرایش رو درس میخونن خواهی گرفت.S.daniyal hosseiny
منبع خاصی هم برای این وجود نداره که هر رشته، توی دانشگاهای متفاوت، ممکنه چارت درسی متفاوتی داشته باشه. مثلا منی که معماری هنر اصفهان میخونم، کل دروس و چارت درسی ما با چارت هنر تهران فرق میکنه.
از اونور یه سری گرایشا دانشگاه ما داره و یه سری چیزا رو نداره. لزوما انتخاب کردن یه گرایش، صرفا به نسبت وجود اون گرایش نیست. مثلا فرض کن یه رشته رو فقط تبریز داره و تو اصفهانی. حاضری تا تبریز پاشی بری؟ و و و و...
بحث بازار کار هم که کلا بحثی نیست که بتونی از نظرات دیگران چیزی از توش دربیاری... بازار همهچیز داغون و وحشتناکه.
تو نهایتا میتونی انتخاب کنی جایی سختی بکشی که بهت لذت میده.
یه مفهومی هست که خیلی جاها نقل شده ولی بهترینش که الآن توی ذهنمه، اونجاییه که جادی میگفت شما فرض کن درس میخونی که قبول بشی بری شریف... ولی قبول نمیشی و درد میکشی... قبول هم بشی و بری شریف، بازم شببیداری داره، سخت میگیرن، باید درس بخونی و و و و... و بازم درد میکشی. پس چی شد؟ تو وقتی چیزی رو دوست داشته باشی، بابتش درد میکشی و باید این قضیه رو بپذیری و راهت رو بری. پس اگر قراره بری دنبال علاقهت، بازار کار رو فعلا درنظر نگیر... علاقه و پشتکار که باشه، جایگاهت رو پیدا خواهی کرد. -
ولی تحقیق کن... حتما و حتما تحقیق کن که با دید درست انتخاب رشته کنی و جایی باشی که حداقل احساس میکنی دوستش داری.
دوستی دارم که معماری خونده درحالی که از آبرنگ و نقاشی متنفره و کلا نمیدونسته که معماری حداقل هشت واحدش راندو و اسکیس و نقاشی و طراحیه... و عملا کسی که نتونه طراحی کنه نمیتونه معمار بشه.
خلاصه که، بدون اینکه بترسی و فکر کنی وای چه دنیای پیچیده و وحشتناکی حالا از کجاش شروع کنم... پله پله از اون چیزهایی که فکر میکنی بهشون علاقه داری شروع کن و درنهایت به یه جوابی (حتی اگر موقت) میرسی. -
اگر هم کمکی از دست من، توی رشتهٔ معماری یا رشتههای هنر برمیومد، خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
-
._.Zahra.K اینکه واقعا اینو پیدا کنی کار راحتی نیست
S.daniyal hosseinyPr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
._.Zahra.K اینکه واقعا اینو پیدا کنی کار راحتی نیست
S.daniyal hosseinyهمیشه توی همین فکرم که چی از من یاد بقیه میمونه...
خوشحالم اگر تونستهم حداقل کاری برات بکنم -
آدما و دنیا چه قدر بی رحمن
.
-
._.Zahra.K
یه موقع میبینی یکی اصلا فرد گرا نیست و دوست نداره اینجوری تنهایی کار کنه یا نهایت داخل گروه ها کوچیک یا برعکس کلا زیاد اهل کار گروهی و ارتباطات گسترده نیست مثلا این آدم نباید بره که صنایع
کلا تک نیستی همیشه داری معمولا با بقیه کار میکنی و...خب محیط شغلی فرق داره ، نوع کار فرق داره ، هر کدوم شخصیت متفاوت نمی طلبه ؟
البته اینم بگما ما داخل ایران زندگی میکنیم ...جایی که اکثریت مردم در جایی نیستن که علاقه دارن و دوست دارن متاسفانه !!Pr.Gh.ir
ولی برای من واقعا مهمه برم سمت چیزی که دوست دارم حداقل تلاشمو در اون راستا بکنم
و وقتی تلاش میکنم واقعا میشه
مثالم واقعا خوب و درست نیست ولی خب مثلا نهم به دهم من تیزهوشان قبول شدم و واقعا خواستم تا شد و کلی براش تلاش کردم چون میدونستم میخوام ولی این
مشکلم این سردرگمیه اس -
._.Zahra.K
البته اینم بگما ما داخل ایران زندگی میکنیم ...جایی که اکثریت مردم در جایی نیستن که علاقه دارن و دوست دارن متاسفانه !!Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شاید همین یکی از مشکلات من باشه
چه جوری تصور درستی یا درست تری پیدا کنم توی این یک هفته؟