هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
انقدر زندگی گاهی وقتا برام سخت میشه
می خوام فریاد بزنم
.
گاهی هم فکر ها می زنه سرم بزنم زیر همه چی و تصمیم ی که می دونم جلو پیشرفت مو میگیره و پیچیده تر می کنه رو بگیرم -
خب دیگه نمی دونم کجام
دیگه دقیقا نمی دونم برای چی؟فقط انگار یک مرحله ای که باید بگذره
هیچ
از پوچ
هعی
خستم. -
دانشگاه هی که بیشتر از اون که درگیر شیمی باشم درگیر درس ها دیگم
مقصرش خودمم هستم
شیمی کم می خونم برای همینم زندگی لذتی برام نداره.
یا اینکه انقدر خودمو خسته کردم که الان حوصله هیچی ندارم
صبح تا شب مشغول بودم دیگه شب بی هوش می شدم
با اون کلاس و درسها حالا هم که بعد عید میان ترم ها شروعه.
دارم چی کار می کنم!؟ -
خیلییی با خودم لجبازی می کنم. خیلییی
شدم دیوار جلو خودم
چرا انقدر سخت می گیری چرا انقدر فکر می کنی!
چرا حالت خوب نیست
-
jahad_121
فیزیک عمومی 1
آزمایشگاه فیزیک عمومی ۱
شیمی آلی ۱
آزمایشگاه شیمی آلی ۱
آمار زیستی
کارگاه آمار زیستی
ریاضی عمومی ۲
شیمی عمومی ۲
تاریخ تحلیلی صدر اسلام
تربیت بدنی ۱شما چی؟
-
@razie_
عزیزم...( :
ممنونم...( :زهرا بنده خدا 2 کاری نکردم که... : )
.
-
jahad_121
فیزیک عمومی 1
آزمایشگاه فیزیک عمومی ۱
شیمی آلی ۱
آزمایشگاه شیمی آلی ۱
آمار زیستی
کارگاه آمار زیستی
ریاضی عمومی ۲
شیمی عمومی ۲
تاریخ تحلیلی صدر اسلام
تربیت بدنی ۱شما چی؟
@razie_ اهاامرسی
ما هم فیزیک 2 شیمی 2 ریاضی 2 (عمومی)
از فیزیک 1 از شیمی 1
ایمنی در آزمایشگاه
اندیشه اسلامی و مهارت زندگی
فکر کنم چیزی دیگه نبود اگر جا نزاشته باشم -
ما شیمی آلی
رو ترم بعد داریم بعد ترم بعدترش آزمایشگاه هاش هستدیگه میشه گفت از ترم بعد 80 تا 90 درصد فقط شیمی داریم
-
@razie_ اهاامرسی
ما هم فیزیک 2 شیمی 2 ریاضی 2 (عمومی)
از فیزیک 1 از شیمی 1
ایمنی در آزمایشگاه
اندیشه اسلامی و مهارت زندگی
فکر کنم چیزی دیگه نبود اگر جا نزاشته باشمjahad_121 🥰
شما فیزیک ۱، ترم قبلی داشتید؟
به ما این ترم ارائه دادن.
و اینکه چرا درساتون با آزمایشگاه باهم نیست؟ -
اها زبان تخصصی شیمی هم داشتیم این ترم که من برنداشتمش
-
jahad_121 🥰
شما فیزیک ۱، ترم قبلی داشتید؟
به ما این ترم ارائه دادن.
و اینکه چرا درساتون با آزمایشگاه باهم نیست؟@razie_ اره فیزیک 1 ترم قبل داشتیم
برای ما این طوری که اینا پیش نیاز هم هستن
برای همین آزمایشگاه هامون از ها درس ها ترم قبل
مثلا ترم بعد از فیزیک 2 داریم
از شیمی 2 داریم و.. -
@razie_ اره فیزیک 1 ترم قبل داشتیم
برای ما این طوری که اینا پیش نیاز هم هستن
برای همین آزمایشگاه هامون از ها درس ها ترم قبل
مثلا ترم بعد از فیزیک 2 داریم
از شیمی 2 داریم و..jahad_121 آهان که اینطور...
ولی تقریبا درسامون یکیه تا اینجا،حالا یا شما بعضیا رو ترم بعد میخونید یا من بعضیا رو ترم بعدی.
-
jahad_121 آهان که اینطور...
ولی تقریبا درسامون یکیه تا اینجا،حالا یا شما بعضیا رو ترم بعد میخونید یا من بعضیا رو ترم بعدی.
@razie_ اره دقیقاا
-
سلام شبتون بخیر
احتمالا این یه پیام طولانی باشه نسبت به کسایی که تو ترین ها لطف داشتن و منو منشن کردن اما چون تاپیک تودلی برای من خاص بودنِ خودش رو داره ترینم رو داخل این تاپیک به اشتراک میزارم
اما خب قبلش خواستم یه سری چیز هایی رو بگم که دوست داشتم منِ نرگس اون ها رو بگه البته که همین الان هم نمیدونم پست میکنم این پیام رو یا نه....
برای من سال ۴۰۳ بسیار غم انگیز و تلخ شروع شد و امیدِ من رو حتی برای ادامه ی زندگی هم به کمترین حد خودش رسونده بود چه برسه جنگیدن برای آینده ای که بخش بزرگیش تو دستای من بود و هست چون سختی های زیادی رو از سر گذرونده بودم و درست زمانی که تمایل داشتم تا خودم رو پیدا کنم دوباره در یک مصیبت بسیار بزرگ تر غرق شدم...
روز ها و شب های سختی بودن که گذشتن مطمئنا به هیچ شکلی روز ۱ فروردین ۴۰۳ از یاد من نمیره مگر اتفاق خاصی منجر به از یاد بردنش بشه.
اما تا به اینجای سال با وجود اتفاق های تلخی که باز هم به شکل های مختلف خودشون رو نشون دادن ایستادگی من هم بیشتر شد
ادامه دادن بیشتر شد و اینو خواستم در نهایت این حرف ها بگم که
این ضرب و المثل رو(حتی اگربه نظرتون بسیار درست هم هست )دیگه استفاده نکنید
ضرب و المثلی که میگه سالی که نکوست از بهارش پیداست...
مطمئنا هر کسی به هر نحوی با مشکل یا مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنه اما تجربه ی منِ کوچیک تر از خیلی های شما ثابت کرده روز ها از پی هم میگذرن و چیزی که میمونه ما هستیم و خاطره هایی که اگه از اون ها درس گرفته باشیم ما رو رشد میدن و بزرگمون میکنن
آدم وقتی آسیب میبینه به ضعیف ترین ورژن خودش تبدیل میشه و اگر در این حالت بتونه بهترین تصمیمِ مختص به زمان خودش رو بگیره مطمئنم در آینده که زخم های روحش تسکین پیدا کرده باشن و دردشون کمتر شده باشه به این میرسه که
چیزی که تو رو نکشه قوی ترت میکنه(شاید شبیه شعار به نظر بیاد اما زمان میگذره و شما اگر به خودتون نگاه بندازید متوجه تغییرات وجودیتون میشید چیز هایی در شما پدیدار میشه که در حالت ناخودآگاه شما خودش رو نشون میده
نمیدونم انتهای مسیر کنکورم به چیزی که تمایل دارم میرسم یا نه
اما میگم دلم میخواست این ها رو بگم
نه برای شما
بلکه برای نرگسی که
یا بعد از کنکورش یا چند سال دیگه که به این جا سر میزنه یه خاطره به جا گذاشته باشم...خب برم سراغ ترین ها
در انتهای تشکرم از هر کسی که من رو منشن کرده ترینش رو هم مینویسم^^
Nasrinsani
فدای قلب نازت
برای من بار ها و بارها بهت گفتم که
خیلی خوشحالم دارمت ترین، در مواقع سخت کنارم بودی ترین، هیچوقت حضورتو یادم نمیره ترین، امیدوارم نتیجه ی زحمت های بی پایانت رو ببینی ترین و تو بهترین دانشگاه قبول بشی ترین🫂
S.daniyal hosseiny
اصلا توقع نداشتم:) ممنون به یادم بودین
شما برای من
ادبیاتی ترین، جدی ترین، گاهی توصیه ای ترین هستین و همینطور میل به کمک کردن به دیگران رو دارین ترین و این کارو انجام هم میدین ترین، به منم تو ادبیات کمک میکنین ترین(بابتش ممنونم)
هویججج
ممنونم هویجکم که به یادم بودی🫀🫂
تو برای من
روشن ترین، شبیه آب های زلالی هستی که نور آفتاب باعث جلای بیشترشه ترین، بهم کمک خاص میکنی ترین، حواست بهم هست ترینHhh Hh
ممنونم زهرا جونم که به یادم بودی️
والا من هستم همش نیستی🥲
تو برای من
آروم ترین،دریایی ترین، و به نظرم نکته سنج ترینیSachli
خیلی مرسی که به یادم بودی🥹
تو برای من
دقیقا همون ادامه دهنده ترین، سعی بر متفکر بودن ترین و البته که این رو یک ویژگی عالی برای افراد در نظر میگیرم پس عالی ترین، یه مدت میری ترین ولی وقتی میای همش مطالب حق میزاری ترین، امیدوارم امسال به چیزی که میخوای برسی ترینHomayoun
خیلی ممنونم که به یادم بودین
امسال هم انشالله دیگه آخرین سالی هست که عربی بزرگوار رو میخونم
شما برای من
شجریان انجمن هستین ترین، امیدوارم اگر دوست دارین به صورت حرفه ای در زمینه ی خوانندگی حضور داشته باشین موفق باشین ترین، و همینطور امسال هم به چیزی که دوست دارین برسین ترینari_14
ممنونم عزیزِ من که به یادم بودی
تو برای من
پر تلاش ترین، اتفاقا خودتم خوش صدا ترین، انقدر دلم میخواد امسال به خواستت برسی ترین که خدا میدونههههه، و قوی ترینو یه سری از دوستان دیگه که تمایل دارم ترین بنویسم واسشون
Michael Vey
هنوز که هنوزه یادم نمونده اسمت اولش چطوریه همش e میزارم ترین🥲، منو به راه راست هدایت میکنی ترین، ازت ممنونم ترین، خوشت نمیاد بهت بگن خانوم دکتر ترین، امیدوارم به اون هدف خوشگل توی ذهنت برسی ترینComrade
چند بعدی هستید ترین، گیمر هستید ترین، امیدوارم امسال به هدفتون برسید ترینHamid.s
مشاور ترین، کمکم کردید ترین، معلم ترین، امیدوارم به هر چی که دوست دارید برسید ترینHamed.s
سوال های خاصی رو در تودلی میزارید ترین، امید های بچه ها رو مطمئنا زیاد میکنید ترین، آیات قرآن رو میزارید ترینAnzw 18
سوالامو جواب میده ترین، با تمام وجودش زحمت میکشه ترین، جا نمیزنه ترین، انشالله خانوم دکتر میشه ترین🫂آدمک
نمیدونم سر میزنید به اینجا یا نه ترین، بابت کمک هاتون ممنونم ترین، همیشه موفق باشین ترینبراتون بهترین ها رو در سال جدید آرزو میکنم
امیدوارم شاد و سرزنده باشین و البته سلامت
سال نو پیشاپیش مبارک همه ی اهالی تودلی️
خدانگهدارتون.
@دانش-آموزان-آلاءNarges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هنوز که هنوزه یادم نمونده اسمت اولش چطوریه همش e میزارم ترین🥲، منو به راه راست هدایت میکنی ترین، ازت ممنونم ترین، خوشت نمیاد بهت بگن خانوم دکتر ترین، امیدوارم به اون هدف خوشگل توی ذهنت برسی ترین
پرتلاش ترین بنفش ترین آرمی ترین علاقه مند به حرص دادن من با عکسای اهم اهم کوک ترین خیلی دوسش دارم ترین میدونم که به هررچیزی ک میخواد میرسه ترین از تغییر جاشون خوشحال نبود ترین با وجود تغییراتی که تو این مدت تو زندگیش افتاده بازم خفنه ترین پزشکی تهران قبول میشه ترین کنسرت بی تی اس ک میخوای بری برای ما فقیر فقرا هم بلیط بگیر ترین
ایشالله حسابی موفق بشی و بعدش یادی از ماهم بکنی وقتی به جاهای خوب خوب رسیدی ترین -
یه بار نشد من یه چیزی از اسنپ سفارش بدم و به موقع به دستم برسه
خب نمیتونید جمع کنید این مسخره بازیا رو
بعدم به جای پست دارن با تیپاکس کار میکنن که تحویل درب منزل ندارن تو شهرستان ما
انگار زدن تو سرشون گفتن الا و بلا باید اینجوری مرسوله ها رو برسونید