هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
خوش به حالتون🥲هویججج البته ترم ۴ییا زودتره امتحانشون و مثل شما دوشنبه مشخص میشه برنامهشون
-
نمیدونم چرا هر چی بیشتر از جلسات رانندگیم میگذره استرسم موقع نشستن پشت فرمون ماشین از جلسات اول بیشتر میشه
-
امروز جلسه ۹مه
مثل چی استرس دارم
احتمالا بخاطر اینه که انتظار دارم عملکردم بهتر باشه ولی حس میکنم قرار نیست اینجوری باشه -
رانندگی خیلی سخته
-
من هنوزم واکنشم پایینه نسبتا و سوتی میدم
پس کی درست میشه آخراشه که
چجوری ملت میگن همون بار اول آزمونو قبول میشن اونم با سختگیر ترین افسرها من حس میکنم خیلی خنگم -
از بس این گنجشکه بالا سرم
سر و صدا می کرد
از خواب بیدارم می کرد بعد یکم خواب می رفتم دوباره میومدخب سر صبح کارتو بکن چرا سر و صدا می کنی
-
چجوری ملت میگن همون بار اول آزمونو قبول میشن اونم با سختگیر ترین افسرها من حس میکنم خیلی خنگمMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چجوری ملت میگن همون بار اول آزمونو قبول میشن اونم با سختگیر ترین افسرها من حس میکنم خیلی خنگم
ملت بعضیا زر میزنن ... اکثرا بار سوم چهارم قبول میشن ...تک توک اگهبار اولی داشته باشیم...خود افسر هم اگه ببینه بار اولته ممکنه خیلی الکی ردت کنه مثلا منو چون ازش اجازه نگرفته بودم گفت بار اولتم که هست پیاده شو
-
بسم الله ماز از امروز کلاسای سالیانه کنکورشو شروع کرد...
ای کاش طرح درس دبیراش خوب بود و پایه و دوازدهم که دو تا تایم جدا درس میدن رو باهم پیش میبردن که اگه یکی نخواد پایه رو فیلم ببینه بتونه قشنگ روی ۱۲ ام تمرکز کنه
حتی بودجه قلمچی تا نصف فصل دو میره ولی این میخواد فقط فصل یک دوازدهم درس بده ای خدا -
چجوری ملت میگن همون بار اول آزمونو قبول میشن اونم با سختگیر ترین افسرها من حس میکنم خیلی خنگمحالا شما هنوز گواهینامه هم نگرفتید که طبیعیه استرس
رفته رفته که زیاد پشت ماشین بشینین و زیاد رانندگی رو تجربه کنین دیگه عادی میشه -
رانندگی خیلی سخته
-
چجوری ملت میگن همون بار اول آزمونو قبول میشن اونم با سختگیر ترین افسرها من حس میکنم خیلی خنگمMichael Vey
پرنیا بار اول ک به احتمال 99 درصد ردی
چون اون افسرا هرچی بیشتر رد کنن بیشتر پول میگیرن و نشونه خفن بودنشونه پس این ک هیچ
من دومین نفر بودم باید میشستم پشت فرمون
نفر اولی ی جوری ...د به کار که اصن جمع کردنی نبود برای ی تازه کار
رفته بود تو ی پارک دوبل 3تا ماشین اطراف بعد این افسره گفت تو ردی نفر دوم بیاد
خب رفتم نشستم گفت از این وضعیت درش بیار گفتم خیلی سختههه ک اینن اخه
گفت فرض کن داشتی رانندگی میکردی باید بتونی
منم هرجور بود درش آوردم ولی لحظه اخر چون ترمز دستیو تا اخر پایین نبرده بودم ردم کرد لعنتیی -
هویججج البته ترم ۴ییا زودتره امتحانشون و مثل شما دوشنبه مشخص میشه برنامهشون
-
اینکه از تودلی ۴ تا ۶ رو دیده باشی
حکم اینو داره مثلا سال ۱۲۹۸ به دنیا بیای سال ۱۴۰۰ به بعد هم دیده باشی