هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
در حال مرور جلسهی ۳ و خلاصه نویسی
یک مطلب مونده از جلسهی ۲ که نمیدونیم چیه
و دو جلسهی سخت آخری هم مونده... -
ان شاءالله امتحان خوبی باشه...
البته که...
لاما هم مونده...
اما...
جوری پیش بره که بتونم فردا شب برم مهدیه...
تنهایی...
زود برمیگردم... -
@Pr.Gh.ir
Study room نصب کردم یه گروه از بچه های الا هم هستپرستو بابایی برای منم میفرستید
-
امشب آخرین شبی بود که هممون فارغ از استرس امتحانی چیزی خوابگاه بودیم ، آخرین شب غیر رسمی بود .. کلی حرف احساسی زدن
و ممکنه در بدترین حالت دیگه تا آخر عمر نبینمشون ( اگه درخواست انتقالیاشون قبول بشه )
اره دیگه خلاصه زندگی همینهشاید بقیه هم همین باشن شایدم نه
ولی من دوست نداشتم داخل اتاقایی که بقیه فیکس کورد و تورکن باشم مخصوصا تورک نه اینکه آدمای بدی باشن اینا عادت دارن به زبون خودشون حرف بزنن منم این موضوع رو نمیتونم کنار بیام و بی احترامی به خودم میدونم و اگه داخل همچنین اتاقایی بودم اذیت میشدم
خیلی از آدما هستن اخلاقایی دارن که هیچ جوره نمیشه باهاشون کنار اومد ولی من واقعا با هیچ کس مشکل نداشتم علی رغم وجود تفاوت ها
ترمای اول اینکه دورانش چطور باشه برات کاملا بستگی داره هم اتاقی هات چه آدمایی باشن، یکی از همکاسیام بود که اتاقشون همه تا ۳-۴ صبح بیدار بودن تو اتاق سیگار میکشیدن و این بنده خدا آواره اتاقا همکلاسیا و دوستاش بود که فقط بخوابه تا بالاخره با کلی پیگیری اتاقشو عوض کرد الان به اون خیلی بد گذشت تازه الآنم داخل یه اتاقیه با چالشا خاص خودش ولی به قول خودش اونجا فعلا فقط میتونه بخوابه ...
و اینکه داخل اتاق خوبی بودم خیلی تجربه خوبی بود برام -
شاید هوش مصنوعی یه نکته ای رو تو صحبت کردن باهات میدونه که دوست داری مشکلاتت رو به اون بگی دوست داری اون بهت راهکار بده و...
-
یه سری خاطره بد هست تو ذهنم که با اینکه چند سال ازشون گذشته ولی بازم وقتی اتفاق مشابهی می افته یا چیزی می شه که اونا رو برام یادآوری می کنه، انگار به اندازه همون موقع اذیت می شم و خیلی خیلی ناراحتم می کنه
و نمی دونم تا کی این مسئله با منه
و نمی دونم چطور باید فراموشش کنم
#تودلی -
healthy life.
-
من قبل اینکه برم تبریز
بهم میگفتن بری اونجا کلا فارسی حرف بزنی آدم حسابت نمیکنن جوابتو نمیدن نژاد پرستن ، فقط خودشونو میخوان ، غریب کشن و...
اینا داخل اینستاگرام پره
میری فوتبالو میبینی و هوادارای تراکتورو میبینی میگی چرا تورکا اینجورین اینا حتی خودشونو ایرانی نمیدونن و تجزیه طلبن پرچم ترکیه آذرباییجان میارن اینا چه هم وطنایین!بعد میای داخل شهر میبینی این درصد آدمایی که داخل ورزشگاه میان تراکتورو تشویق میکنن واقعا مردمش نیستن
تا حالا هیچ کس با ما رفتار بدی نکرده ، شاید یه درصد نژاد پرست باشه که اونم داخل همه جای دنیا هر جایی وجود داره ولی اینجوری که اینستاگرام تعریف میکنه نیست ، اتفاقا یسریا که خیلی خوش برخورد بودن
ولی در کل اینا حرفای زرد اینستاگرامه
تا حالا نشده فارسی حرف بزنیم کسی جواب مارو نده و...
واقعا مردم خوبین ، ولی فرهنگشون تعصب روی زبانشونه مثلا
همه شهرا ایران یسری فرهنگا برای خودشون دارن ولی از همه مهم تر اینه با همه این تفاوت ها همه زیر پرچم یه کشوریم
و خیلی بده تو راجب مردم به شهری یه تصوراتی داشته باشی که واقعیت نداشته باشه -
یه بخشش هم اینجاست
به ما کنار اومدن با جامعه رو یاد ندادن
ما فقط یاد گرفتیم با هیچ گونه تفاوتی در کنار هم به خوشی زندگی کنیم !
دانشجو شهر دیگه بشی حداقل یکم این تفاوت هارو درک میکنی
و یاد میگیری چطور به تفاوت های فرهنگی هم دیگه احترام بذارید.اینکه شهر دیگه بری یه موضوع خیلی جامع ای هست
خوابگاه خوبی و بدی داره
در کل سخته و راحت نیست ، قطعا اگه دانشگاه شهر خودت بری آسایش و راحتی بیشتری داری
ولی گاهی اوقات هم نمیشه تو زندگی سختی نکشید
تا کی مستقل نشی ؟ برای کل عمرت میخوای کنار خانواده باشی ؟
یه عده حتی نمیتونن روتین های عادی روزمره شون مدیریت کنن
اگه خانواده بالاسرش نباشن نمیشه زندگی کنه
۱۸ سالش شده بعد خودش تنها نمیتونه پاشه بره یه بیمارستان ساده
سخته ولی از نوع نگاه اینطوری ارزشش رو داره -
در حال مطالعه جزوه۵...
خیلی سختن...
واقعا سختن... -
خیلی بد خوندم..
اما خب...
خوب بود...
یه نگاه به لاما بندازم
بخوابم