هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally عالیییی
-
ما یه دبیر شیمی داشتیم خیلی شخصیت جالبی داشت، سواد خیلی بالایی داشت، دکترای شیمی خونده بود فکر کنم تاجایی که یادمه خوارزمی خونده بود؟ آدم با حوصله در عین حال بی حوصله ای بود، همیشه بین تهران، قم و اراک در حال جابه جایی بود، ولی اصلا حوصله جواب دادن به سوال بچه ها رو نداشت، هرچند قشنگ درس میداد و سوالی نمیزاشت برای کسی باقی بمونه، قیافه ترسناکی داشت و خیلی جدی بود، بچه ها خیلی ازش میترسیدن، حافظش به شدت بالا بود، با اینکه صبح تا شب کلاس مدرسه و کنکور داشت ولی اسم همه رو همون چند هفته اول یاد گرفت. یه جزوه خاص داشت، خیلی ازش تعریف میکرد، کلا آدمی بود که اعتماد به جو داشت(یک لول بالاتر از اعتماد به سقف)، میگفت چند کتاب نخوانید، کتاب قانم را چند بار بخوانید(قانم فامیلیش بود)
، بعد مدعی بود که کسر تبدیل رو اولین بار اون اختراع کرده نه بازرگانی
، جالب تر از اون اصلا با روش کسر تبدیل سوال حل نمیکرد، تناسب میرفت(میدونم جفتش تقریبا یکین، ولی خب)
@Comrade_Bayat سنش هم یکم بالا بود، حدود 45 فکر کنم داشت، دبیر فیزیکمون شاگردش بود، یه سری ویژگیات خاصی داشت، مثلا به ندرت لباس تکراری میپوشید، یا قیافش خیلی جوون مونده بود، میگفت راز جوون بودن چهرش حرص پول نخوردنه، البته آدم پیش فرض ثروتمندی هم نبود، گفتم صبح تا شب کار میکرد.
-
-
خاموشی زدن بعد من دارم خطاطی میکنم اونم با نور گوشی
علاقه ک داشته باشی جان در عذاب است
#تودلی
-
آدمی که اختلال دو قطبی شخصیتی یا حتی چند قطبی شخصیتی داشته باشه طبق تحقیقات مشخص شده بدنش تو هر بعد شخصتیش میتونه یه بیماری رو داشته باشه که تو بعد دیگه ی شخصیتش نداره(البته اگه نمره چشم بیاری به حساب بیاد
) عجیبه
Narges_ ی فیلم راجع ب این ساختن
-
@Sally به به
-
@Sally شکسته نفسی می کردی
خوب بوده که پایه تونم هم
من اگر بودم همش سوال می کردم کلیی سوال ها از دنیایی شیمیبا این درصد نباید فکر می کردی که سوال هات خوب نیست
با اعتماد به نفس بالا باید پیش می رفتی کلی سوال می پرسیدی
-
Narges_ نبین تا بعد کنکور خواستم معرفیش کنم
ولی نگم بهتره ؟ نظرته؟!