هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شاید فردا صبح ابرهای صورتی رو ندیدیم
-
Soooo
لبخند بزنم و مهربون باشم -
همچو حافظ پایکوبان و غزلخوان لشکر غم را بسوزان
-
این پست پاک شده!
-
خدایا این امتحان هم یه نمره خوب بگیرم 🫠
خیلی به نمره اش نیاز دارم
#تودلی -
دو روز اول فرجه حالم خوب نبود بتونم براش بخونم وگرنه تا الان آناتومی رو. تموم کرده بودم 🥺
#تودلی -
این یه بارم کمکم کن
#توکلی -
Anzw 18
واقعاً دلم نمیخواد اینو بنویسم... ولی وقتی بیپناه باشی، اینجوری عملا داری خودزنی میکنی.
یه جاهایی انتخاب نیست. مجبوری.@danial-hosseiny
ندانم:)
فقط به این فکر می کردم که آدم هر چقدر هم قوی باشه هرچقدر هم تنهایی از پس مشکلاتش بربیاد هر چقدر هم بتونه تو سختی ها نشکنه، بازم شاید یه جایی نیاز داشته باشه پیش کسی که باهاش احساس امنیت می کنه سپرش رو بذاره زمین...
گاها فشار و مشکل و سختی و غم اونقدری زیاد میشن که شاید بازم مثل همیشه بتونه ازشون عبور کنه و نشکنه... ولی این "نشکستن" به قیمت ذره ذره آب شدنش تموم میشه. این دقیقا همون جاییه که همچنان به قوی بودن افتخار می کنی و این خیلی خوبه، ولی شاید شاید یه گوشه از روحت آسیب ببینه.
به نظرمن لازمه آدم یه جاهایی سپرش رو بذاره زمین... از آسیبپذیریش بگه و حتی شده ذرهای دلش کمک، همراهی و همدلی عزیزاشرو بخواد...
اینجوری بهتره که اونا هم بدونن این آدم قوی، با وجود قدرت و محکم بودنش، حتی اگه ازتون کمک نخواد بازهم دوست داره که موقع چنین سختی هایی پیشش باشین همونطور که پیشتون بوده، بهش توجه کنید همون طورکه مورد توجهش بودید، درکش کنید همونطور که درکتون کرده.
قوی باش دانیال... خیلی قوی! ولی به خاطر خودت، نذار به اون مرحله ای برسی که ببینی همین قدرت داره بهت آسیب می زنه:))))