هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally به به
-
jahad_121
چون حس میکردم اگه زیاد سوال بپرسم یا چیزی رو متوجه نشم فکر میکنه خنگم و ازم نامید میشه@Sally اها
ولی کلان با شناخت که از معلم ها شیمی دارم
بیشتر معلم ها شیمی این طوری اند که هرچی بیشتر ازسون سوال کنی خیلی مشتاق تر هم جواب می دنند و خوش شونم میادمن که از عالم و ادم از معلم شیمی م می پرسیدم
دیگه هم کلاسیام جلو مو می گرفتندولی ایشون با حوصله و ذوق توضیح می دادند این بیشتر برای زمان کلاس های انلاین بود
مثلا کلاس تموم می شد من می موندم و کلی و سوال و معلم شیمیمولی کلاس که حضوری شد دیگه سعی کردم کمتر سوال کنم باتوجه که سال اخر هم بود
ولی انچنان غرق و محو تدریس شون می شدمسر فصل 2 الکترو شیمی یک چیزای تو ذهنم میومد
رفته بودم کتاب دانشگاهی الکترو شیمی رو گرفته بودم و ازسون سوال می کردم
که اگر حالا فلان عنصر و با اون یکی قرار بدند جای تیغه ها امکانش تولید انرژی برای ماشین ها مدل سوخت هیدروژنی میشه یا نه
و برام توضیح می داد کدوما میشه و حالا چرا ازشون استفاده نمیشه که اکثر ا به خاطر نداشتن صرفه اقتصادیمعلم زندگی عوض می کنه
و معلم شیمی م منی که اول ورودم. به دبیرستان از شیمی می ترسیدم و فقط فکر می کردیم شیمی یک جدول تناوبی که باید حفظ ش کرد و از حفظ کردن خوشم نمیاد
باعث شد خیلی دیدم به شیمی تغییر کنه -
@Sally
-
@Sally اها
ولی کلان با شناخت که از معلم ها شیمی دارم
بیشتر معلم ها شیمی این طوری اند که هرچی بیشتر ازسون سوال کنی خیلی مشتاق تر هم جواب می دنند و خوش شونم میادمن که از عالم و ادم از معلم شیمی م می پرسیدم
دیگه هم کلاسیام جلو مو می گرفتندولی ایشون با حوصله و ذوق توضیح می دادند این بیشتر برای زمان کلاس های انلاین بود
مثلا کلاس تموم می شد من می موندم و کلی و سوال و معلم شیمیمولی کلاس که حضوری شد دیگه سعی کردم کمتر سوال کنم باتوجه که سال اخر هم بود
ولی انچنان غرق و محو تدریس شون می شدمسر فصل 2 الکترو شیمی یک چیزای تو ذهنم میومد
رفته بودم کتاب دانشگاهی الکترو شیمی رو گرفته بودم و ازسون سوال می کردم
که اگر حالا فلان عنصر و با اون یکی قرار بدند جای تیغه ها امکانش تولید انرژی برای ماشین ها مدل سوخت هیدروژنی میشه یا نه
و برام توضیح می داد کدوما میشه و حالا چرا ازشون استفاده نمیشه که اکثر ا به خاطر نداشتن صرفه اقتصادیمعلم زندگی عوض می کنه
و معلم شیمی م منی که اول ورودم. به دبیرستان از شیمی می ترسیدم و فقط فکر می کردیم شیمی یک جدول تناوبی که باید حفظ ش کرد و از حفظ کردن خوشم نمیاد
باعث شد خیلی دیدم به شیمی تغییر کنه -
@Sally آفرین
-
@Sally عالیییی
-
ما یه دبیر شیمی داشتیم خیلی شخصیت جالبی داشت، سواد خیلی بالایی داشت، دکترای شیمی خونده بود فکر کنم تاجایی که یادمه خوارزمی خونده بود؟ آدم با حوصله در عین حال بی حوصله ای بود، همیشه بین تهران، قم و اراک در حال جابه جایی بود، ولی اصلا حوصله جواب دادن به سوال بچه ها رو نداشت، هرچند قشنگ درس میداد و سوالی نمیزاشت برای کسی باقی بمونه، قیافه ترسناکی داشت و خیلی جدی بود، بچه ها خیلی ازش میترسیدن، حافظش به شدت بالا بود، با اینکه صبح تا شب کلاس مدرسه و کنکور داشت ولی اسم همه رو همون چند هفته اول یاد گرفت. یه جزوه خاص داشت، خیلی ازش تعریف میکرد، کلا آدمی بود که اعتماد به جو داشت(یک لول بالاتر از اعتماد به سقف)، میگفت چند کتاب نخوانید، کتاب قانم را چند بار بخوانید(قانم فامیلیش بود)
، بعد مدعی بود که کسر تبدیل رو اولین بار اون اختراع کرده نه بازرگانی
، جالب تر از اون اصلا با روش کسر تبدیل سوال حل نمیکرد، تناسب میرفت(میدونم جفتش تقریبا یکین، ولی خب)
@Comrade_Bayat سنش هم یکم بالا بود، حدود 45 فکر کنم داشت، دبیر فیزیکمون شاگردش بود، یه سری ویژگیات خاصی داشت، مثلا به ندرت لباس تکراری میپوشید، یا قیافش خیلی جوون مونده بود، میگفت راز جوون بودن چهرش حرص پول نخوردنه، البته آدم پیش فرض ثروتمندی هم نبود، گفتم صبح تا شب کار میکرد.
-
-
خاموشی زدن بعد من دارم خطاطی میکنم اونم با نور گوشی
علاقه ک داشته باشی جان در عذاب است
#تودلی
-
آدمی که اختلال دو قطبی شخصیتی یا حتی چند قطبی شخصیتی داشته باشه طبق تحقیقات مشخص شده بدنش تو هر بعد شخصتیش میتونه یه بیماری رو داشته باشه که تو بعد دیگه ی شخصیتش نداره(البته اگه نمره چشم بیاری به حساب بیاد
) عجیبه
Narges_ ی فیلم راجع ب این ساختن