هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بخوابم تا بیشتر گند نزدم
-
مرسییییی واقعا خوشحال شدم :))))
-
خدایا توروخدا کمکم کن خودت میدونی قصدم نیتمو پس کمکم کن
-
هعی ولی خب اینقد وقت گذاشتم حیف شد
-
نه متاسفانه.
چندباری خواستم بخونم اما هنوز موقعیتش پیش نیومده در واقع درستتر این هست که بگم هنوز نمیدونم باید با چه کتابی شروع کنم که یه جورایی دلم رو نزنه...Nilay دقیییقا! من نمیخوام خیلی عمیق وارد این دنیا بشم چون تاثیراتش رو روی یکی از اطرافیانم دارم میبینم... اما خب برای درک و پذیرش یک سری از مسائل واقعا بهش نیاز دارم. میدونم که یک صفحه از اون کتاب حداقل برای من از جلسات متعدد روانشناسی مؤثرتره.
-
Nilay دقیییقا! من نمیخوام خیلی عمیق وارد این دنیا بشم چون تاثیراتش رو روی یکی از اطرافیانم دارم میبینم... اما خب برای درک و پذیرش یک سری از مسائل واقعا بهش نیاز دارم. میدونم که یک صفحه از اون کتاب حداقل برای من از جلسات متعدد روانشناسی مؤثرتره.
E.B.BUTTERFLY موافقم
اون تایمی که دنبال کتاب مناسب بودم یک نفر بهم پیشنهاد کرد که اول مقدمات و تعریفات اولیه رو یاد بگیرم و بعد برم دنبال کتابهای عمیقتر.... -
این پست پاک شده!
-
E.B.BUTTERFLY موافقم
اون تایمی که دنبال کتاب مناسب بودم یک نفر بهم پیشنهاد کرد که اول مقدمات و تعریفات اولیه رو یاد بگیرم و بعد برم دنبال کتابهای عمیقتر....Nilay خیلی جالبه! فلسفه هم برای خودش الفبا داره. برای اینکه بتونی درکش کنی باید مبانیش رو یاد بگیری. خب با این حساب باید زمانبر باشه...که فعلا برام مقدور نیست.
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia سلام خانم مهندس
خوش برگشتین
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکم مارو هم یاد کنید🤌
یاد شو.
با تشکر
-
Nilay خیلی جالبه! فلسفه هم برای خودش الفبا داره. برای اینکه بتونی درکش کنی باید مبانیش رو یاد بگیری. خب با این حساب باید زمانبر باشه...که فعلا برام مقدور نیست.
E.B.BUTTERFLY دقیقا نیازمند زمان هست.
منم برای همین تا الان شروع نکردم.... -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
E.B.BUTTERFLY دقیقا نیازمند زمان هست.
منم برای همین تا الان شروع نکردم....کلا کتاب های مبانی که از پایه یه مفهوم رو توضیح میدن مثل رشته های علوم پایه میمونن. متقاضیان خاص و محدود دارن، کسایی که ذهنشون دنبال دردسر و چالشه.
من یه کتاب تئوری بنیادی موسیقی دارم و درباره هرچیزی که مربوط به موسیقی باشه حرف زده حتی فیزیک صوت! یعنی قشنگگگ اومده از صفر صفر صفر شروع کرده و مباحث ترکیبی خیلی زیادی داره... فلسفه هم مثل اینکه اینجوریه🥲 -
کلا کتاب های مبانی که از پایه یه مفهوم رو توضیح میدن مثل رشته های علوم پایه میمونن. متقاضیان خاص و محدود دارن، کسایی که ذهنشون دنبال دردسر و چالشه.
من یه کتاب تئوری بنیادی موسیقی دارم و درباره هرچیزی که مربوط به موسیقی باشه حرف زده حتی فیزیک صوت! یعنی قشنگگگ اومده از صفر صفر صفر شروع کرده و مباحث ترکیبی خیلی زیادی داره... فلسفه هم مثل اینکه اینجوریه🥲E.B.BUTTERFLY اینجوری باشه من توانش رو ندارم متاسفانه
️
باید قید منو بزنه🫠 -
E.B.BUTTERFLY اینجوری باشه من توانش رو ندارم متاسفانه
️
باید قید منو بزنه🫠Nilay موافقم...فعلا ظرفیت تکمیله
-
در نهایت هم اگر ظرفیتش رو نداشته باشی به خودت آسیب میزنی...