هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وای گاهی وقتا از بس شلوغم دلم میخاد ی روز وقتم ازاد باشه بتونم بخابمممم
بیا عوض کنیم جامونو
-
هویججج مث ای میمانه مثلا با یه کورد یا تورک یا بلوچ یا هرچه برخورد داشتی آدم خوبی نبوده ای دلیل بر ای نمیشه بگی همه کوردا ایجورن یا همه تورکا ایجورن
-
هویججج او که دیه یه ازدواج سنتی طوره کلا او کلا عشق توش نی ولی تو ایران مه خیلی دیدم واقعا عاشقانه بوده ۶ ۷ سال بخاطر همدیگه با هرمشکلی سازش کردن که آخرش به هم برسن
-
هویججج او که دیه یه ازدواج سنتی طوره کلا او کلا عشق توش نی ولی تو ایران مه خیلی دیدم واقعا عاشقانه بوده ۶ ۷ سال بخاطر همدیگه با هرمشکلی سازش کردن که آخرش به هم برسن
Matin Mousavi 1
دقیقا عموی منم همینطوری بود
دیوانه وار عاشق زن عموم بود بعد از فوت شد دیگه آدم سابق نشد حتی الان بیمارستان نمیره از بوی بیمارستان بدش میاد چون خانمش بیمارستان بستری بود و بعد فوت شد
ولی خب این تو ایران خیلی کمه -
دُژَم ببین وقتی میگی پسرا ینی ۴ میلیارد نفر!!
مام خیلی چیزا عه دخترا دیدیم، باید بگیم دخترا ایجورن؟؟
قرار بر ای نی عه ای ۴ میلیارد نفر همه یوسف پیغمبر باشن، اعضا داعشم پسرن!
-
Zahra.HD بنی ی زمانی عاشق اینایی بودم ک همیشه سرشون شلوغ بود همیشه ب زبون میاوردم دقیقا اتفاق افتاد
عوض نمیکنم ولی خب از خدا میخام انقد سرت شلوغ باشه فرصت سین زدن پیامای عزیزترین افراد زندگیتو نداشته باشی🥲CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD بنی ی زمانی عاشق اینایی بودم ک همیشه سرشون شلوغ بود همیشه ب زبون میاوردم دقیقا اتفاق افتاد
عوض نمیکنمای بابا
ولی خب از خدا میخام انقد سرت شلوغ باشه فرصت سین زدن پیامای عزیزترین افراد زندگیتو نداشته باشی🥲
اعتراف میکنم این بخششو میخوام
-
دُژَم
ولی ماهلین اگه یکی یه ظلمی درحقت کرده نباید باعث بشه به همه تعمیمیش بدی
من خیلی آدمای خوب زیادی دیدم
مثلا عموم وقتی خانمش فوت شد ار شغلش استعفا داد و الان فقط ساز میزنه تقریبا 20 ساله ( اصلا کلا یه جوری شده دیگه هیچی رو جدی نمیگیره انگار متعلق به این دنیا نیست )
یا یکی رو میشناسم خانوم بچه دار نشد مادرش گفت طلاق بگیر نگرفت الان تقریبا 30 و خورده ای ساله با عشق دارن باهم زندگی میکنن
یا اصلا ماهلین بابات آدم بدیه؟
نه
پس انقدر برای همه نسخه نپیچ🥲🥲 -
اولا خیلی سختم بود دانشگاه برام شده بود اتاق خواب
میخابیدم تایم استراحت بچه ها برام قهوه میخریدن تا بخورم و شارژ شم🫠
ولی الان عادی شده
Zahra.HDCpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اولا خیلی سختم بود دانشگاه برام شده بود اتاق خواب
میخابیدم تایم استراحت بچه ها برام قهوه میخریدن تا بخورم و شارژ شم🫠
ولی الان عادی شده
Zahra.HDواقعا سر کلاس چطور میخوابین؟
-
Matin Mousavi 1
دقیقا عموی منم همینطوری بود
دیوانه وار عاشق زن عموم بود بعد از فوت شد دیگه آدم سابق نشد حتی الان بیمارستان نمیره از بوی بیمارستان بدش میاد چون خانمش بیمارستان بستری بود و بعد فوت شد
ولی خب این تو ایران خیلی کمههویججج خدا رحمتش کنه
همه جورش هست
در مقابل مه دیدم طرف با ۱۰ ۱۲ سال اختلاف سنی بخاطر ایکه پسره پولدار بوده ازدواج کرده ینی یجورایی معاملهاس دیه ازدواج نی او -
عشقی که بنظرم بعد از ازدواجم بوجود میاد بنظرم صرفا یه حس وابستگیه یا اینکه اوه این چه ادم خوبیه که باهاش زندگی میکنم خداروشکر باهم سازش داریم بچه های سالم داریم و...
همچین چیزی اون عشق عمقی و... نیست -
خو مگه مجبوری لاشیاشو انتخاب مکنی؟؟ اول طرف بشناس بعد وارد رابطه شو
-
عوض نمیکنمای بابا
ولی خب از خدا میخام انقد سرت شلوغ باشه فرصت سین زدن پیامای عزیزترین افراد زندگیتو نداشته باشی🥲
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عوض نمیکنمای بابا
همش دعوا تو راهه ولی ها