هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خدایا...
امام زمانم...( :
من اونقد ایمانم قوی نیست قربونت برم...
یهو یوسف فروش میشم ها...( :
خودت درستش کن...
همه چیو...
ازت خواستم دیگه...
از شما نخوام از کی بخوام؟
مگه نمیگن شما پدرمونید؟ ( :
چیز بدی نخواستم بابا...
خودت همه چیِ منو بهتر از خودم میدونی...( :
همه چیو...
آدما شاید نفهمن...شاید خودم نگم...اما شما از اعماق قلبم باخبرید...
از این که ...
تا اینکه ...
تا ...
تا...
تا...
تا...
تا...و...
من دیگه توان تحلیلی برام نمونده...
لطفا درستش کنید... -
چجوری جلو خودمو بگیرم نرم موهامو کوتاه کنم
بیشتر از 10ساله کوتاه نکردم و حیفم میاد -
کی بیدار میمونه
من تا 5 6 هستم -
اما اون شبی که خونه بودم و دیگه توانی برام نمونده بود و گریه کردم رو یادم نمیره...
فک کنم هیچ وقت بعد از دانشگاهم با اون شدت گریه نکرده بودم...
به جز اون تئاتر شهادت حضرت زهرا...( :
و کانال کمیل...
و فکه...
و این جور جاها...
یادم نمیاد بعد از دانشگاه واسه چیزایی شبیه اون شب،تا اون حد گریه کنم...گریه کرده بودم...اما نه اونقد...
بگذریم...
آخر تئاتر...
یه خونه ای ساخته بودن مثلا خونهی ایشونه...
و یه تابوت...
و آخرش...
یه تشییع نمادین...که نهایتا تابوت رو گذاشتن وسط اون حیاط و بچه های اون خونه دورش... و ما تماشاگر...
چقد دوست داشتم بشینم رو زمین...اون بچه ها رو بغل کنم و بعدم سرمو بذارم رو اون تابوت و یه دل سیر گریه کنم...
اما مثل همیشه..
روم نشد جلوی بچه های دانشگاه...( :
همین که تو اون جمعیت وایساده گریه کردم و هی اشکمو پاک کردم که کسی نبینه هم شکر...
همینکه غمِ شما تو دلمونه هزاربار خداروشکر...
خدایا بیشترش کن ...
جوری که یه روز از غمِ عشق بندههای خوب تو جون بدیم...
#تودلی -
اخ اگه الان تابستون بود ی تراز کل9500 داشتم دیگه چی میخاستم از زندگی
-
Hhh Hh
اینکه ما دانشگاه کم داریم پس باید یه ازمون سخت برای بچه های مردم بزاریم که ورودی کم بشه دلیل منطقی نیست.... چرا؟
چون اولا همه حق تحصیل دارن کسی حق نداره با گذاشتن یه مانع بخاطر کمبود امکانات کسی رو منع بکنه از داشتن اون چیز...
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.
و دوم که مهم ترین دلیله حرفمه...
ما با هزار بدبختی و مشقت کنکور رو رد میکنیم اما وقتی وارد دانشگاه میشم دریغ از یه جو یادگیری علم...
بهتر بگمش... اولش بچه ها رو از سوراخ سوزن رد میکنن بعد تو دانشگاه کلا ازاد و راحت (منظورم از راحتی بخور بخواب نیست) به هر طریقی و با هر شکلی نمره میارن...
خودمو مثال میزنم من به هر کسی گفتم دوست دارم مهندسی کامپیوتر بخونم بلااستثنا بهم گفتن تو دانشگاه هیچی یاد نمیدن و خودت باید بری جداگانه از صفر تا صدشو یاد بگیری...
خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
همین چند وقت پیش برای عید دیدنی رفتیم خونه یکی از دوستانمون دخترش کانادا زندگی میکنه و نوه هاش اونجا دارن درس میخونن
خودش میگفت اونا چیزی به نام ورودی دانشگاه ندارن هر کسی با توجه به نمراتش وارد دانشگاه میشه و رشته مورد علاقشو میخونه
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن... مشکل امکانات و دانشگاه رو پرچم نمیکنن جای توجیحاتشونو پر بکنه...
که الان خیلی از هم سن و سالای من بخاطر نداشتن پول دوتا کتاب تست و حتی هزینه کنکور قید درس و علاقشونو بزنن...
ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
اما ما هنوز بعد این همه سال 30 سال 40 سال نمیدونم... درگیر اینیم که کنکور رو بداریم یا برنداریم...
هنوز داریم با طرز فکر قدیمی در دنیای حال زندگی میکنیم =)))______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه ما دانشگاه کم داریم پس باید یه ازمون سخت برای بچه های مردم بزاریم که ورودی کم بشه دلیل منطقی نیست.... چرا؟
چون اولا همه حق تحصیل دارن کسی حق نداره با گذاشتن یه مانع بخاطر کمبود امکانات کسی رو منع بکنه از داشتن اون چیز...
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.نگفتم بقیه حق تحصیل ندارن . حرف من درباره دانشگاه های تاپ بود. همچنین درباره محدود بودن؛ این غربال فرق میکنه(که بخوام توضیح بدم؛ خیلی طولانی میشه)
ما با هزار بدبختی و مشقت کنکور رو رد میکنیم اما وقتی وارد دانشگاه میشم دریغ از یه جو یادگیری علم...
درسته متاسفانه
پایین تر هم اشاره کردم؛ متاسفانه اینجا برگزاری کنکور و به صورت کلی سیستم آموزش متمرکزی که وجود داره؛ باگ کم نداره ...خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
موافقم
البته درستش اینه رو هردو مورد تمرکز کنن نه صرفا کنکور یا فقط سطح آموزش ...آلمان
خودش میگفت اونا چیزی به نام ورودی دانشگاه ندارن هر کسی با توجه به نمراتش وارد دانشگاه میشه و رشته مورد علاقشو میخونه
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن...چه خوووب
مشکل امکانات و دانشگاه رو پرچم نمیکنن جای توجیحاتشونو پر بکنه...
واقع بین باشیم لطفا
کشور آلمان با کشور ما فرق میکنه ...
از لحاظ منابع مالی و ... ما محدودیت های بیشتری داریم ...
که خواه ناخواه شرایط ایجاب میکنه؛ در ابتدای مسیر دست به غربال بزنیم(برای عدم ایجاد مخارج اضافی در این شرایط و بحرانی ...)
نه فقط مالی؛ بلکه مدیریتی هم متاسفانه باگ بسیاره ...
پس هر کشور نمیتونه دقیقا عین کشور دیگه باشه
مثلا نمیتونیم بگیم چرا آلمان نظام آموزشیش دقیقااا مثل فنلاند(رتبه بهترین نظام آموزشی رو در جهان داره) نیست
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
بله متاسفانه
اینم میتونه از دید دیگه ای درست باشه ولی حقیق محض نیست.نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
درسته
ولی اینکه بهصورت کلی بگیم اصلا کنکوری ندارن و ... درست نیست
بلکه نحوه برگزاری آموزهای ورودی دانشگاه(که تو کشور ما اسمش کنکوره و در کشور های دیگه اسامی مختلفی داره) فرق میکنه.
هنوز داریم با طرز فکر قدیمی در دنیای حال زندگی میکنیم.
درسته متاسفانه
بایستس شیوه ها اصلاح بشه ...
این موارد رو گفتم؛ ولی بازم میگم؛ دلیل بر این نبود که با کنکور کاملاً موافق باشم
نظر من بر اینه که اگه جایگزین خوبی براش بود ؛ خیلی خوب میشد که برداشته بشه.
ولی متاسفانه فعلا جایگزینی (به منظور حذف کامل) وجود نداره.
همونطور که این چند سال با اعمال تاثیر معدل داریم میبینیم نظام آموزشی؛ در اجرای این مصوبه به خوبی موفق نبوده ...
مشکل زیربنایی هم وجود داره ...
موفق باشی
️
-
______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.نگفتم بقیه حق تحصیل ندارن . حرف من درباره دانشگاه های تاپ بود. همچنین درباره محدود بودن؛ این غربال فرق میکنه(که بخوام توضیح بدم؛ خیلی طولانی میشه)
درسته متاسفانه
پایین تر هم اشاره کردم؛ متاسفانه اینجا برگزاری کنکور و به صورت کلی سیستم آموزش متمرکزی که وجود داره؛ باگ کم نداره ...خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
موافقم
البته درستش اینه رو هردو مورد تمرکز کنن نه صرفا کنکور یا فقط سطح آموزش ...آلمان
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن...چه خوووب
مشکل امکانات و دانشگاه رو پرچم نمیکنن جای توجیحاتشونو پر بکنه...
واقع بین باشیم لطفا
کشور آلمان با کشور ما فرق میکنه ...
از لحاظ منابع مالی و ... ما محدودیت های بیشتری داریم ...
که خواه ناخواه شرایط ایجاب میکنه؛ در ابتدای مسیر دست به غربال بزنیم(برای عدم ایجاد مخارج اضافی در این شرایط و بحرانی ...)
نه فقط مالی؛ بلکه مدیریتی هم متاسفانه باگ بسیاره ...
پس هر کشور نمیتونه دقیقا عین کشور دیگه باشه
مثلا نمیتونیم بگیم چرا آلمان نظام آموزشیش دقیقااا مثل فنلاند(رتبه بهترین نظام آموزشی رو در جهان داره) نیست
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
بله متاسفانه
اینم میتونه از دید دیگه ای درست باشه ولی حقیق محض نیست.نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
درسته
ولی اینکه بهصورت کلی بگیم اصلا کنکوری ندارن و ... درست نیست
بلکه نحوه برگزاری آموزهای ورودی دانشگاه(که تو کشور ما اسمش کنکوره و در کشور های دیگه اسامی مختلفی داره) فرق میکنه.
هنوز داریم با طرز فکر قدیمی در دنیای حال زندگی میکنیم.
درسته متاسفانه
بایستس شیوه ها اصلاح بشه ...
این موارد رو گفتم؛ ولی بازم میگم؛ دلیل بر این نبود که با کنکور کاملاً موافق باشم
نظر من بر اینه که اگه جایگزین خوبی براش بود ؛ خیلی خوب میشد که برداشته بشه.
ولی متاسفانه فعلا جایگزینی (به منظور حذف کامل) وجود نداره.
همونطور که این چند سال با اعمال تاثیر معدل داریم میبینیم نظام آموزشی؛ در اجرای این مصوبه به خوبی موفق نبوده ...
مشکل زیربنایی هم وجود داره ...
موفق باشی
️
-
Hhh Hh
فردا میام جواب میدم الان زمان کافی ندارم که بخوام دقیق بخونم و پاسخ بدم... عذر میخوام
شبت اروم -
رفیقی ک پایه هر چیزته
هر لحظه هست
قید همه چیو واسش میزنم
تو کی باشی ک نظر میدی دربارش
یادت باشه اون اولویتم تو زندگیمه -
کم حوصلگیام رو
بعضی وقتا بد خلقیام رو
نگرانیام رو
هیچ کدوم رو نمی تونم تحمل کنم
هیچ جا هم نیست فرار کنم -
اینی که میگم غمگین نیست... پس غم و فاز دپ نمی نویسم!
فقط یه احساس عجیب غریب مسخره که داره حالم رو "بد" می کنه! دوستش ندارم
این کم حوصلگی رو این بد خلقی با زمین و زمان و خودم رو حس می کنم عین سپر گرفتم جلوم... انگار مغزم اینا رو مکانیزم دفاعی می دونه برا موقعیتی کا توشم...
این سپری که جلوم گرفتهم رو نمی خوام
و متاسفانه متاسفانه هیچ جوره هم حاضر نیستم پیش هیچ کس سپرمو زمین بذارم
پیش هیچ کس -
هیچکس:
یه مکالمه کاملا عادی بین من و جپت:پ.ن: از کسی متنفر نیستم و طلاهامو نمیخوام ببرم ب گور! صرفا خواستم ببینم چی میگه
-
میگه خدا شاهده
-
هیچکس:
یه مکالمه کاملا عادی بین من و جپت:پ.ن: از کسی متنفر نیستم و طلاهامو نمیخوام ببرم ب گور! صرفا خواستم ببینم چی میگه