هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این منفی و مثبت بخاطر اینه که یکی داره مکش انجام میده بخاطر اون قضیه پروتئین و اینا منفی شده دذسته؟
هویججج فشار بیرون رگ + فرض میشه برعکسش -
هیدروستاتیک بیرونه اوایل مویرگ یعنی انتهای سرخرگی +۳۶ یا ۳۵ این حوالی هست به مرور کم میشه و تا +۱۰ اگه درست یادم باشه میرسه
فشار اسمزی تغییری نمیکنه چون پروتیین تو رگ میمونه و -۲۸ هست
یه مقدار میریزیم و بیشتر مکش داریم که ادم ایجاد نشه -
دلم براش تنگ شده...
برای خوب بودناش...
برای قلب مهربونش...
برای خاکی بودنش.........
برای خیلی چیزا که هنوزم برای من رو نکرده و حفظ حریم میکنیم...
اما فهمیدم...یعنی اونقدری باهاش آغشته هست که میشه فهمید...
برای صاف و صادق و بی ریا بودنش...
برای به دور از ادا بودنش...
برای شنونده بودنش و تلاشش برای خوب کردن حالِ من با رعایت مقررات()...
برای امروز که با اون پیشنهادش (به یکی از عزیزای من)چشام قلبی قلبی شد اما نمیشد قشنگگگگ ازش تشکر کنم و به یه ممنونِ خالی اکتفا کردم( :
همین مهربونیاش می ارزه به همه چی...
به جهنم که فلان فامیل مخالفه...
#تودلی -
Neo.......... وای گفتین کتاب، دلم برای کتابخونه تنگ شد! الان تنها کاری که میکنم فقط از جلوش رد میشم...یادش بخیر، تابستونا این موقع میرفتم یه عالمه کتاب قرض میگرفتم از کتابخونه و بی وقفه همشو میخوندم. شبا اصلا نمیخوابیدم. دو هفته مهلت داده بودن من توی یه هفته بیشترش رو تموم میکردم. واییییی...
طلایی ترین دوران زندگیم همون موقع بود. غرق در دنیای خودم بودم و کسی هم مجبورم نمیکرد دست از خیالپردازی بردارم چون میگفتن هنوز بچهست اشکال نداره.
دیگه اون دوران برنمیگرده... -
آریانفر اول من دید بعد رفت نوبت منه رو خوند
-
ولی دنیا چقد کوچیکه....
عاشق آهنگ شیدا علیرضا قربانی بودم...
از اونا که یه دوست برات میفرسته و تازه باید یه مدت طولانی ای گوشش بدی تا حالتو به هم بزنه...
اما اینقد دوسش داشتم که حالمو به هم نمیزد...
عاشقش بودم...
ولی اون روز...
تو تنهایی خودم
تو خوابگاه
رو تخت دوستم
رو به در اتاق
تو هوایِ نیمه تاریک عصرِ اتاقمون
با همین آهنگ زار زدم...
یه مدت زیادی دیگه گوشش نکردم چون حالمو بد میکرد...
اونقدری که حتی نمیتونستم پلی رو بزنم چه برسه گوش بدم...
یه مدت گذشت و من بهتر نشدم که هیچ
دیگه حتی دیدن اسمشم اذیتم میکنه...
حذفش کردم...
و امشب؟...
یادش افتادم...
گوشش کردم...
و دانلود شد...
#تودلی -
در میان طوفااان بر موج غم نشسته منم
-
️
️
-
تقریبا 3 فصل در یک روز
و در 4 روز یک کتاب 300 و خوردی صفحه و بعدشم امتحانچیز نیست من شیمی مو خوندم شب
سر کلاس ها خوب گوش می دم و همونجا خوب یادبگیریم عالیه و خلاصه هم که می نویسم با خط بسیار زیبام
دیگه چی بهتر؟ -
بعضیا واقعا ارزش توجه ندارن
پس با بی توجهی یه مقدار ارزشت رو مورد توجه قرار میدن -
mr.vinyzo درواقع یه زمانی مقصر خودمونیم گاهی باید بدونیم کجا باید توجه کنیم که مسخره گرفته نشه اما خب تو این مورد ک من میگم مقصر نبودم باید انجام میدادم که بفهمم ارزششو نداره
-
_ Reza _ مثلا ... من همین امروز یاد مهشید کردم ...هنوز بهش پیام ندادم حالشو بپرسم ولی خب اگه صد بار دیگه هم یادش کنم بهش پیام میدم و حالشو میپرسم اونم چیزی نمیگه...ولی خب یکی رو هم دور بر خودم میشناسم که وقتی یادش افتادم تا بهش گفتم سلام خوبی نوشته ""بدر کش از ما..."""
خب حزف این گوساله زمان کنکور من واقعا خیلی اثر منفی داشت ...چرا باید همچین شخصی رو ببخشم؟ma.a سلام خوبی؟
-
هویججج فشار بیرون رگ + فرض میشه برعکسش -
هیدروستاتیک بیرونه اوایل مویرگ یعنی انتهای سرخرگی +۳۶ یا ۳۵ این حوالی هست به مرور کم میشه و تا +۱۰ اگه درست یادم باشه میرسه
فشار اسمزی تغییری نمیکنه چون پروتیین تو رگ میمونه و -۲۸ هست
یه مقدار میریزیم و بیشتر مکش داریم که ادم ایجاد نشه