هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally نشونش دادم
یکم خندید و توضیح داد که یعنی چی
واژه جالبی بود ممنون
یادم باشه یعدا به یکی بگمش -
تا شب یه برنامه ای بنویسم و انجامش بدم...
-
Maaah من که الان سر سلفم و دارم با هم اتاقی هام غذا میخوریم
-
من تازه الان فهمیدم، داشتم مثلثات کار میکردم که خبرش رو خانواده گفتن، به فکر فرو رفتم که توی همین موشک ها چقدر از علم مثلثات استفاده میشه؟
Comrade زیاد
-
هر مصرع از این شعر مال یک شاعر ولی یک شعر خیلی زیبا رو به وجود اورده
حافظ: الا ای آهوی وحشی کجایی؟
عطار: بماندم بی سر و سامان کجایی؟
عراقی: کجایی در فراقم در چه کاری؟
باباطاهر: نگار تازه خیز ما کجایی؟
بیدل: کجایی ای جنون ویرانه ات کو؟
مولانا: کجایی تو؟ کجایی تو؟ کجایی؟ -
نقطه سلام آره بیشتر با هم همخوانی طورند، وگرنه که آره شاعرا جداست فقط کنار هم جمع که شدن، جالب شده که انگار مصرع بعدی داره جواب میده فقط همین...
منم صرفا اینو از جایی برداشتمش و فقط این ویژگیش قشنگ بود وگرنه که آره اصولی نیست و میتونه نباشه...
-
هوز دانشگتهم🦦
-
در انتظار سرویس داریم یخ میزنیم🦦
-
نقطه سلام آره بیشتر با هم همخوانی طورند، وگرنه که آره شاعرا جداست فقط کنار هم جمع که شدن، جالب شده که انگار مصرع بعدی داره جواب میده فقط همین...
منم صرفا اینو از جایی برداشتمش و فقط این ویژگیش قشنگ بود وگرنه که آره اصولی نیست و میتونه نباشه...
razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه جواب میده فقط همین...
جواب که نه، منظورم همون کنار هم جمع شدنشون قشنگ بود
🥴.
-
razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه جواب میده فقط همین...
جواب که نه، منظورم همون کنار هم جمع شدنشون قشنگ بود
🥴.
razie_ اینکه وزنو گفتم بخاطر این بود که دومصرع اول و مصرعهای زوج قافیه "کجایی" دارن و کسی که مصرعها را کنار هم گذاشته به قافیهها توجه کرده و میخواسته قالب غزل را ایجاد کنه ولی حواسش احتمالا به وزن نبوده در کل که جالب بود و اگه وزن یکی بود جالبتر میشد^-^
-
یه سیخ جیگر نیمهپخته خوردم و یه نوروبیون زدم و آخیش چقدر حالم بهتره. توروخدا نیا پایین دیگه :(((((
-
razie_ اینکه وزنو گفتم بخاطر این بود که دومصرع اول و مصرعهای زوج قافیه "کجایی" دارن و کسی که مصرعها را کنار هم گذاشته به قافیهها توجه کرده و میخواسته قالب غزل را ایجاد کنه ولی حواسش احتمالا به وزن نبوده در کل که جالب بود و اگه وزن یکی بود جالبتر میشد^-^
نقطه آره ممکنه...
و آره در حالت کلی و بدون توجه به جزئیات خوب بود🥰. -
SiliS میدونم بازم شاید فایده ای نداشته باشن
-
عاح🦦