هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade اصلا عالی
واقعا عالی
۸ نفر مهندس مکانیک ترم اولی -
Comrade وا نه
عجیب باهم مَچیم همگی -
Comrade آره واقعا
هممون هم به درس و معدل الف شدن اهمیت میدیم
فصای جالبیه
خیلی اون قبل ترا دربارش همینجا نوشتم -
Hako به نظرم روی یازدهم تمرکز کن، ترمیم خیلی از مواقع ممکنه بی فایده هم باشه، مثلا اگه یه امتحان سخت فارسی رو شده باشی 17 و امسال ترمیم کنی ممکنه 19 بگیری ولی امتحان راحت باشه و چون بحث ترازه اون هفده ممکمنه تراز بالاتری داشته باشه. درضمن احتمالش هست کلا برای شما دهم حذف بشه، پس هنوز زوده برای تصمیم گیری.
-
Comrade آره واقعا
هممون هم به درس و معدل الف شدن اهمیت میدیم
فصای جالبیه
خیلی اون قبل ترا دربارش همینجا نوشتم -
Comrade ممنون
-
Akito خواهش میکنم این چه حرفیه...
.
من تاحالا رزرو نکردم ولی تا اومدم کاراشو بکنم سایت درست کار نمیکنه...
برای شما چی؟ -
Comrade
عه مرسییی
پ.ن:فارسی و شدم17.5...میدونم گند زدم ولی بازم.
اخه همه نمراتم تقریبا زیر 15 انHako خب این خرابه، ببین احتمال بالا، دهم کلا براتون حذف بشه، پس اینو مد نظر داشته باش و زیاد نگران نباش، دوما اگر قراره با ترمیم دهم بخوای یازدهم هم همینجور یا کمی بهتر بری به نظرم بی خیال دهم شو و رو یازدهم تمرکز کن تا نزدیک 19 بتونی بیاری، بالاتر چه بهتر.
-
Akito خواهش میکنم این چه حرفیه...
.
من تاحالا رزرو نکردم ولی تا اومدم کاراشو بکنم سایت درست کار نمیکنه...
برای شما چی؟razie_ برای ما یا ۱۲ یا ۱۵
صبحانه هم یه روز میریم برای کل هفته رو دریافت میکنیم، یا ۳۰ یا ۴۵
وگرنه هیچ روزی صبحانه بهمون نمیدن...
برای فامیلمون که علوم پزشکی شیرازه میگفت ۷ تومنه نهایتا:/ -
Hako خب این خرابه، ببین احتمال بالا، دهم کلا براتون حذف بشه، پس اینو مد نظر داشته باش و زیاد نگران نباش، دوما اگر قراره با ترمیم دهم بخوای یازدهم هم همینجور یا کمی بهتر بری به نظرم بی خیال دهم شو و رو یازدهم تمرکز کن تا نزدیک 19 بتونی بیاری، بالاتر چه بهتر.
Comrade
وای...معدل مستمر ترم دومم شده بود 19.98...مثل سگ درس میخوندم...ولی خرداد شاید باورت نشه تخت گاز بدون هیچ اطلاعاتی و فاصله افتادن بین درس خوندن رفتم..هیچی نمیخوندم:)پ.ن"خوشحالم که باید بیخیال دهم بشم...به خصوص که واقعا قراره تاثیرش کمتر بشه..ایشلا یازدهم جبران کنم..(فعلا دوباره هیچ حرکتی نمیزنم و دارم تر میزنم)
-
@Sally واقعا؟
چیشد؟ -
این موسقی عجیب به دلم نشست، صداش فوق العادست:
La Maritza Sylvie Vartan.mp3Comrade نشانک زدم