هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo اینم گفتم چون خانم جهاد گفتن شاید شد
یاد یکی افتادم ..یه رفیق کره ای دارم فرودگاه ناریتو ژاپن کار میکنه قبل کرونا براش پسته و زعفرون میفرستادم و خلاصه بازار ژاپنمو تامین کرده بود .
میگفت هر وقت خواستی بیای بگو برات پرواز شرکتی جون کنم نیاز نباشه هزینه بدی ...هعی
بعد یادمه بهش گفته بود یه همچنی علاقه ای دارم خیلی براش عجیب بود ...میگفت کوه یه چیز خیلی عادیه و میاز به این همه دوست داشتن نداره
@mr-vinyzo
️
نه کوه چیز عادی نیست
از بهترین چیزای هستم که دیدم
من حتی دلم تنگ میشه برای کوه مگه میشه دوسش نداشت -
-
️
️
️
️
️
️
️
-
بهبه
️
-
چهار مضرب
سنتور
️
-
: )))
-
پرستو بابایی
هرجاهستین سلامت باشید -
️
-
سکوت
نه
چ
حسرتی
؟ولی مرا
به حال خود -
دلم برای کلاس ها ریاضی
مهندسی کامپیوتر و عمران ها استاد b تنگ میشه
تقویتی ها شون رو که نبودم ولی از اونجای که بودم
خیلی خوبدبود هم مرور می شد هم چیزای جدید یادمی گرفتم
فصل 11 که به ما درس ندادن ولی به اونا می گفتن
حالا همون رو فکر کنم ترم 2 ریاضی 2مون درس میدنچقدر ریاضی شیرینه
️
صد درصد اگر استاد خودم خوب نبود و قبلا با حیدری ریاضی رو نخونده بودم دیدگاهم این نبود
اخ امان از مشتق حیدر که تو دانشگاه هم کلی کمکم کردلذت حل کردن انتگرال هاا
هعی
دستگاه اا قطبی و دکارتی بچه ها مهندسی
من ترم ها بعد که ریاضی ندارم مغزم بدون ریاضی طاقت نمیاره
می رم ریاضی عمومی 3 ان شاء الله با استاد دیگه بچه ها رياضی که دیدم بخش شون داره
هرچند خودمون معادلات و رياضيات در شیمی داریم ولی خب اونا یک چیز دیگه است
-
چه زود گذشت
همین طور یک دفعه از دور داخل ساختمان j کلاسشون دیدم من کلا می خواستم سر کلاس یک استاد دیگه هم برم ریاضی
بعد اروم رفتم یک مدتی از پشت در نگاه کردم
بعد رفتم سر کلاساخر کلاس استاد بیرون کلاس داشت با دانشجو هاش صحبت می کرد رفتم بگم میشه منم عضو این گروه که گفتید کنید
بعد گفتم گفت شما رشته تون چیه گفتم شیمی محض گفت با استاد فلانی دارید گفتم اره گفت اینا بچه ها فنی هستن درسشون سنگین تره به درد شما نمی خوره
گفتم اشکال نداره می خوام همین طور یادبگیرم
گفتن متوجه می شید!؟ فکر کنم) (هرچی بود داشتک قانع ش می کردم که گفتم اره الان این مثلثاتی ها که امروز می گفتید رو متوجه شدم و...
بعدم گفت عضو گروه نمی تونید بشید باید خودم عضو کنم و..
بعد دیگه اجازه گرفتم فقط کلاس ها رو بیام گفتن مشکلی نیستروز اولی انقدر جدی برخورد کردن خیلی هم قانون مند و منظم بودن کلا
ولی من باز م رفتم سر کلاس هاشون هر کدوم ها که تداخل نداشت با کلاسامو چقدر خوب بود کلاسا هعی حیف تموم شد اون ریاضی ها و الان اکثر ریاضی 1 ها افتاده بااستادی که خودش عملا به بچه ها می گفته یا حذف کنید یا می ندازمتون
هرچند کلا این دانشگاه استادش رحم تو نمره دادن ندارن حداقل ادم با استاد ها برداره که اعصاب داشته باشند و خوب تدریس کنند یکم درک کنند چقدر سنگین درسامون
-
چرا هنوز ادامه داری
️
-
اون یکی دیگه استاد بچه ها فنی هم بدک نبود. ولی نمی دونم چه اصراری داشت همش اعدادش انگلیسی بنویسه بعد سر همین نوشتنش تایم می رد
خب ننویس دنیا عوض میشه!؟مگه چشه فارسی رون و بعضا زیبا ترم هست که
-
می خوایید بنویسید م مثل استاد شیمی مون بنویسید
این بشر انقدر خوب و عالی تدریس می کرد بعدم جوری می نوشت ما باز ازش عقب هم می افتادیم
هعییی
چراااا تو دیگه شیمی عمومی 2 ارائه نمی دی
قدرت دونستیم
شعر که برامون می نوشتی اهنگ سنتی هم که می زاشتی
به منی که همیشه دیر میومدم سر کلاس یک بارم گیر ندادی
خفن هم که درس می دادی
الحق خفن هم امتحان می گرفتیجدی و سخت گیرم بود ولی استااااد بودیی
اهل کوه نوردی هم که بودید.
عیب نداره با اینکه بازنشست شدین بازم باشین این دانشگاه به وجود استاد ها مثل شما نیاز داره