هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade
نمیدونم دیگه
شاید...
ان شاءالله بهتر باشید... -
Comrade
اگه میگرن باشه میگن برید تو یه اتاق تاریک و آروم و یه چی ببندید رو چشماتون و یه ساعتی استراحت کنید(شنیدم) -
Comrade
سلام چون تجربه اش رو دارم البته هر دو چشم
ولی خب یجایی خوندم پاهاتون اگه بزارین داخل آب گرم جریان خون بهتر میشه و یکم بهتر میشه سرتون
من چند باری امتحان کردم کاملا خوب نمیشه ولی خب درد کمتر و قابل تحمل میشه -
وای خدا
-
متنفرم از اینکار
-
یه بازی استراتژیکی هست به اسم hearts of iron iv، این بازی به این شکله که زمان جنگ جهانی دومه و میشه هر کشوری رو توش کنترل کرد، از آلمان بگیر تا ایران و افغانستان، سال عرضه این بازی یعنی 2016 خب هر کشوری محتوای کمی داشته، و آروم آروم تحت چیزی تحت عنوان DLC محتوای جدید به کل بازی و به یه سری کشورای خاص اضافه شد، مثلا یه سری دی ال سی برای فنلاند و شوروی بود، یه دی ال سی برای آمریکای لاتین(برزلین و ...)، الان هم یه دی ال سی برای خاورمیانه و هند قراره منتشر کنه، هم زمان با این دی ال سی یه عروسک رضا شاه هم معرفی کردن برای فروش و اسمش رو گذاشتن شاه مخملی XD:
-
یه بازی استراتژیکی هست به اسم hearts of iron iv، این بازی به این شکله که زمان جنگ جهانی دومه و میشه هر کشوری رو توش کنترل کرد، از آلمان بگیر تا ایران و افغانستان، سال عرضه این بازی یعنی 2016 خب هر کشوری محتوای کمی داشته، و آروم آروم تحت چیزی تحت عنوان DLC محتوای جدید به کل بازی و به یه سری کشورای خاص اضافه شد، مثلا یه سری دی ال سی برای فنلاند و شوروی بود، یه دی ال سی برای آمریکای لاتین(برزلین و ...)، الان هم یه دی ال سی برای خاورمیانه و هند قراره منتشر کنه، هم زمان با این دی ال سی یه عروسک رضا شاه هم معرفی کردن برای فروش و اسمش رو گذاشتن شاه مخملی XD:
-
هویججج ۲۴ ماه خدمت رو میرن ولی در اصل تو بیمارستان و مراکز نظامی خدمت میکنن بعنوان پزشک
ربطی به طرحشون هم نداره جداست -
Aqua
نه داداش منظورم اون نبود -
-
اول اینکه ممنونم محترمانه نظرت رو گفتی
آخه وقتی اینجا یه فضای مجازیه؟؟
هیچ کدوم از بچه های اینجا ثابت نیست هرلحظه ممکنه برن....
مثل خیلی از دوستای فوق العاده ام
چرا باید جلب توجه کنم؟
بخاطر چی ؟
وقتی بعدا هیچ کدومتون رو نمیبینم یا هیچ سودی برام نداره؟
اگه دنبال خودنمایی و جلب توجه بودم پیج اینستاگرام یا تیک تاک باز میکردم
درضمن برای بار هزارم اگه از من خوشتون نمیاد بلاک کنید
بمولا دیگه هیچ کدوم از پستام براتون بالا نمیاد
خود آزاری دارین؟ -
اول اینکه ممنونم محترمانه نظرت رو گفتی
آخه وقتی اینجا یه فضای مجازیه؟؟
هیچ کدوم از بچه های اینجا ثابت نیست هرلحظه ممکنه برن....
مثل خیلی از دوستای فوق العاده ام
چرا باید جلب توجه کنم؟
بخاطر چی ؟
وقتی بعدا هیچ کدومتون رو نمیبینم یا هیچ سودی برام نداره؟
اگه دنبال خودنمایی و جلب توجه بودم پیج اینستاگرام یا تیک تاک باز میکردم
درضمن برای بار هزارم اگه از من خوشتون نمیاد بلاک کنید
بمولا دیگه هیچ کدوم از پستام براتون بالا نمیاد
خود آزاری دارین؟هویججج
یه زمانی مجازی رو خیلییییی جدی میگرفتم ( یه سال پیش شاید...) ولی صادقانه بگم دوستای مجازیم رو اکثرا حذف کردم
تمرکزم رو گذاشتم روی دنیای واقعی میخوام یه دوست واقعی پیدا کنم احساسات واقعی رو تجربه کنم اون دوست صمیمی واقعیم رو بغل کنم