هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseiny عه
بذار بفرستم یه بار دیگه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
نفرمایید استاد
شما استاد ما هستید -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عههه سلاااممم اقای حسینییی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
گفتم شب بخیر نگفتم خداحافظ که
ندیدی اول برنامه ها بعضیا شب بخیر میگن -
یعنی واقعا همه همو دیدین؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عکس لو رفته از عمو میلاد تو محیط بیمارستان
_MILAD_ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هیچکس(بجز بلو و فرزام و ساچلی) اونجوری که تصور میکردم نبودن
کامرد فکر میکردم خیلی لاغر باشه
دی جی فکر میکردم صورتشون پهن تر و درواقع درست تر باشن(شاید بخاطر اعتبار بالاشونه)
خانم بابایی هم فکر میکردم شبیه شهید بابایی باشن
خودمم فکر میکردم شبیه انیمه هام باشم -
f.nalist موردی نیس فحش نبود؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 هرچه بشع که تغیرش نمیتانی بدی میتانی؟ پس استرس و غصه خوردن فقط عذاب دادن خودته
-
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
AmirBarsam
واللا من فقط به رقیه رسیدمشانس من به روایت متن:
-
Sachli آره
منم به دوره ای فکر میکردم الکی میگی کلاس دهمی اون زمان که تازه اومده بودی -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_
میخوام همکار عمو میلاد بشم ( ماما)
ولی خدایی هر رشته ای خواستین برین هرکدومتون یه روز برید اون رشته رو ببینید کارشو ! بعد تصمیم بگیرید حتما اینکارو کنید
-
ولی احساس کردم خیلی با رقیه رودروایسی داشتین خیلی نتونستین بپردازین بهش
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
خواهش میکنم موردی نیس -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
سلام من روسیاه ب شما🫣 -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
به هر حال نسل جوان پخته تر از این حرفان که نتونند واقعیت رو تشخیص بدنتو شب بخیر گفتی
شب بخیررررررر -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ن واقعا استرسش رو دارم
حتی نمیتونم ی وعده غذای درست حسابی بخورم
الان بهمنی کث...ت ... معدل ۲۰ رو داده ۱۰۷۰۰
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
سلام خوش امدید دوباره
شوخی می کنم -
426
پست 118703 از 146622