هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade
این بده
-
Comrade گرم نیست، جهنمههه
-
-
واااییی نهه
-
آشناا دیدممممیمیمیمیم
-
اخراج افغانیا انقدی رو قم تاثیر گذاشته از بس افغانی زیاد بود که خونه هایی که اجاره داده میشدن خالی موندن🤌🤌
Blue28 من خیلی دلم براشون سوخت
من یسری افغانی میشناختم واقعا آدما خوبی بودن... زحمت کش
ولی در مجموع اگه بخواد یجا لو بره یا خراب کاری بشه
یه ایرانی میگه ایران خودمه یا هم وطن منه و همه کاری نمیکنه ، ولی از یه خارجی که هیچ تعصبی به این خاک و آدماش نداره هرچیزی توقع میرهکلا مهاجر هیچ وقت به چشم خوبی دیده نمیشه
من بعضی اوقات به این فکر میکنم فرض کن ما هم بریم یه کشور دیگه
مارو هم به چشم آدمایی که ممکنه به این کشور از پشت خنجر بزنن نگاه میکنن و ازمون خوشش نمیاد
و نمک نشناسی میکنن مثل همین آمریکا که این همه دانشمند و نخبه رفت کشورش و کلی بدردش خورد بعد ورود ملیت این آدمارو به کشورش ممنوع کرد... در کل همه مهاجرا افغانستانی هم اینجوری نبودن قطعا... -
_ Reza _ در | گالری روح نواز🫀
| گفته است:
دلاااااام بچها من دخمل خاله ی لضاملپ هاش قابلیت خوردن و یک هفته سیر موندن رو دارههه🥲
️
نگاهش هم عالیییه
-
سندروم کریگلر نیجر نوع یک و دو و سندروم ژیلبرت
-
ژیلبرت خوش خیم تره
-
سندروم دوبین جانسون و سندروم روتور
-
Blue28 من خیلی دلم براشون سوخت
من یسری افغانی میشناختم واقعا آدما خوبی بودن... زحمت کش
ولی در مجموع اگه بخواد یجا لو بره یا خراب کاری بشه
یه ایرانی میگه ایران خودمه یا هم وطن منه و همه کاری نمیکنه ، ولی از یه خارجی که هیچ تعصبی به این خاک و آدماش نداره هرچیزی توقع میرهکلا مهاجر هیچ وقت به چشم خوبی دیده نمیشه
من بعضی اوقات به این فکر میکنم فرض کن ما هم بریم یه کشور دیگه
مارو هم به چشم آدمایی که ممکنه به این کشور از پشت خنجر بزنن نگاه میکنن و ازمون خوشش نمیاد
و نمک نشناسی میکنن مثل همین آمریکا که این همه دانشمند و نخبه رفت کشورش و کلی بدردش خورد بعد ورود ملیت این آدمارو به کشورش ممنوع کرد... در کل همه مهاجرا افغانستانی هم اینجوری نبودن قطعا...mahdi.ek راستش من دلم نسوخت براشون
-
شرشون کم
-
بسم الله جزوه جلسه دوم ۴۲ صفس
-
آلا بد زده تو کار تبلیغ
چند وقته کل چنلای تلگرامی همش آلا آلاشونه