هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده ست
چه سرانجام خوشی گردش دنیا داردشب بخیر تودلی که من برم 3 روز نیام
-
S.daniyal hosseiny
نگفتم نیستیاخوب هستی؟
Anzw 18
تلاشمو میکنم. خودت چطوری؟ -
هوففففففففففففف
-
️
-
-
خدایا خیلی شکرت که هوامو داری.
من از تو هیچی نمیخوام،همین که تنهام نذاری و حواست بهم باشه بهترین حس دنیاست:))) .
وقتی بهم توجه نمیکنی نمیتونم زندگی توی این دنیا رو تحمل کنم.
نمی داند دل تنها میان جمع هم تنهاست
مرا افکنده در تنگی که نام دیگرش دریاست... -
-
خدایا امروز رو بذار با آرامش تموم کنم ...من فکر می کردم قسمت ریشه در کودکی هایش داشت رو تحمل کنم دنیا گل و بلبل خواهد شد ولی الان نوبت داداشم رسیده ظالمانست در حالی که داری خوار و کوچیک میشی له میشی سعی کنی به خودت بقبولونی که من بزرگ شدم و از پس این کار بر میام و تمام نگرانی ها رو توی دلت جمع کنی تا جایی که از درون آروم آروم خورد شی اونم برای چیزی که نمیدونی دلیلش چی هست و چرا باید اتفاق بیوفته بعضی آدما خودخواهیشون حد نداره برای خودت اونقدر پیش میری که یه سری آدم دیگه تا 20 سال بعدشم جور کار های تورو بکشن بعد تو با خوشی زندی کنی خدایا همینی که سر زندگی من اورد رو بذار بچشه من نمی خواستم توی این حیات وحش و وحشی گری از کسی بدم بیاد ولی این اجتناب ناپزیره این آدم که آدم هم نبود با کار های خودش تموم چارچوب های ذهنی منو نابود کرد الانم تمام مشکل از اون نقطه زمانی هیت ولی اونا دنبال مقر بین خودشونن و منی که تمام سال های بچگیم فکر می کردم بخاطر وجود و حضور منه که این شکلی شده و اگر روراست باشم هنوز ه هنوزه این فکر توی ناخودآگاهم هست و خیلی وقت ها به سراغم میاد ، خدایا نذار دیگه اونام ذهن و فکرشون اینقدر از هم گسیخته شه آره مشکل ها زیاده ولی روح ودلشون رو آروم کن ، من نمیدونم چه حکمتی توی این مصیبت هست ولی یه کاری کن این چند روز حداقل آرامش داشته باشم از این ذهن خسته و نگران خستم
-
Anzw 18 این واقعا عالیه خیلی خوبه
خوشبحالت -
Anzw 18
تلاشمو میکنم. خودت چطوری؟ -
صبحی که با حرص خوردن شروع بشه خدا بقیشو بخیر کنه=)
-
چرا استرس دارم