هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Matin Mousavi 1 س ساعت دارم مشاوره ازدواج میدم
...هعی روزگار ...کاش ی عروسی دعوت بودیم
آخرین بار فروردین امسال بود رفتیم عروسی ...هعیZahra2020 فروردین امسال؟خوبه که.
-
قد بلند دوستان ،قد بلند هم مهمه
پرستو بابایی راست میگه
-
Blue28 آره ...ولی خیلی خوش گذشت ...شاد بوداااا
-
Zahra2020 آقاا این خیلی طولانیه
-
دوستان من یکی از نزدیک ترین کسم طلاق گرفت چون پسره فشار ونواده روش بود و نتونست تو روشون وایسه=))))
با اینکه همو دوست داشتن.Blue28 جدا از دختر و پسر خانواده ها هم باید به هم بخورن و متناسب باشن و تا حدودی همو تایید کنن
یکی از آشنا های ما پارسال بعد ۱۳ سال زندگی(زندگی پر از نا آرومی) طلاق گرفتن
هم خانمه هم آقاهه واقعا به نظر من ماه بودن:) خیلی خیلی خوب بودن دوتاشون ولی اصلا هیچ تناسبی خونواده هاشون و حتی خودشون باهم نداشتن... دو تا آدمی که می تونستن تو زندگی مشترک خیلی موفق باشن ولی از دو دنیای متفاوت بودن انگار
جالب اینجاست مشکلشون از همون اول به خاطر خانواده هاشون شروع شد و شاید عامل اصلی طلاق و حتی زندگی اونجوریشون همون بود!
از مامانم شنیدم انگار آقاهه همون اوایلم تو روی خانواده اش وایستاده بود و شدیددددد از خانومش دفاع می کرد... و من برگام ریخته بوده چون هیچی چیز الانشون به اون حرف مامانم نمیخورد:) -
Matin Mousavi 1 س ساعت دارم مشاوره ازدواج میدم
...هعی روزگار ...کاش ی عروسی دعوت بودیم
آخرین بار فروردین امسال بود رفتیم عروسی ...هعی -
Blue28 جدا از دختر و پسر خانواده ها هم باید به هم بخورن و متناسب باشن و تا حدودی همو تایید کنن
یکی از آشنا های ما پارسال بعد ۱۳ سال زندگی(زندگی پر از نا آرومی) طلاق گرفتن
هم خانمه هم آقاهه واقعا به نظر من ماه بودن:) خیلی خیلی خوب بودن دوتاشون ولی اصلا هیچ تناسبی خونواده هاشون و حتی خودشون باهم نداشتن... دو تا آدمی که می تونستن تو زندگی مشترک خیلی موفق باشن ولی از دو دنیای متفاوت بودن انگار
جالب اینجاست مشکلشون از همون اول به خاطر خانواده هاشون شروع شد و شاید عامل اصلی طلاق و حتی زندگی اونجوریشون همون بود!
از مامانم شنیدم انگار آقاهه همون اوایلم تو روی خانواده اش وایستاده بود و شدیددددد از خانومش دفاع می کرد... و من برگام ریخته بوده چون هیچی چیز الانشون به اون حرف مامانم نمیخورد:)Anzw 18 فامیل بودن=)))))پسره پسرعموی مامان دختره بود
-
Anzw 18 منم میام البته با اجازه
-
Hhh Hh شادی و سرزندگی کجا بود باوو گناه گناهه بخدا برکت نمیاره هیچ روزی هم عه زندگی آدم میره چون داری ظلم مکنی درحق او بچه چون بچه آینده مخوا، زندگی مخوا، پول مخوا و هزارر بدبختی
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شادی و سرزندگی کجا بود باوو گناه گناهه بخدا برکت نمیاره
قسم نخورید خواهشاا
دیدم که گفتمهمونطور که گفتم: نمیتونیم صفر و صدی بهش نگاه کنیم
شادی و ... فقط با پول بدست نمیاد ... یا بگیم حتمااا بدون پول هم میشه و ...
خیلی داریم اینروزا
که طرف حقوقش کمتر از شخص دیگه ایه ولی با دید مثبت و خوش حالی زندگیش رو میکنه (البته نمیگم اصلاا مشکل نداره ولی زندگی رو سخت نکردن ...)
از اون طرف ؛ یکی تو شهر خودش ثروتمند به حساب میاد؛ ولی از لحاظ روحی ؛ غمگینه ... و ...(ولی از بیرون نشون میدن همه چی خوبه=))
کلی مثال نقض و درست میتونیم اطرافمون ببینیم ...
پس صرفا پول خوشبختی نمیارههیچ روزی هم عه زندگی آدم میره چون داری ظلم مکنی درحق او بچه چون بچه آینده مخوا، زندگی مخوا، پول مخوا و هزارر بدبختی
درصورتی میشه ظلم
که بشینیم تو خونه و هیچ کاری نکنیم و عذاب خانوادمون رو ببینیم و بیخیال باشیم ...
و از خدا انتظار داشته باشیم ؛ از آسمون برامون پول بباره
️
-
@f-nalist نظری نداری؟
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا دلم نمیخواد برم می بینمشون اعصابم خورد میشه
پسر متولد ۷۵
دختر متولد ۸۸
(: -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا دلم نمیخواد برم می بینمشون اعصابم خورد میشه