هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش یه ذره به بار حرفات فکر کنی
یه لحظه به اینکه اون حرفت چه تاثیری می تونه رو مخاطبت داشته باشه فکر کنی
یه لحظه به این فکر کنی که الان واقعا لازمه نظر بدی وقتی ازت نخواستن؟
یه لحظه به ارتباط موضوع با خودت فکر کنی
ای کاش یه ذره هم که شده به اینا توجه کنی که اینطوری کمتر اسم بی شعوریات رو می ذاره رک بودن:))) -
غم، سایهای است که بیصدا بر شانههای آدمی مینشیند، بیآنکه اجازه بخواهد. همچون شبنمی بر برگهای پاییزی، آرام و سنگین، در جان رخنه میکند. گاهی شبیه نُتِ خاموش پیانویی فراموششده در تالاری متروک، و گاه همانند عبور آهستهی باد از میان پردههای یک پنجرهی نیمهباز در دل شب..
اما مگر میشود بیغم، معنای شیرین شادی را فهمید؟ مگر میتوان آفتاب را شناخت، بیآنکه سایهای را دیده باشیم؟ غم، همان رنگ عمیق نقاشی زندگیست، همان سکوتی که شعرها را میسازد و همان دردی که گاهی، لطیفترین ترانهها را بر لبها مینشاند.تو استادی و شاید این متن چندان بر روی اصول نوشتاری پیاده نشده
ولی حس خوبی در تو ایجاد نمیکنه خوندنش؟@Homayoun
حالا اولا که استاد خودتی.
دوما ممنونم بابت پیشنهادت
سوما چرا به هر حال تصویرسازیاش به آدم کمک میکنه اما هنوز نمیتونم با متونی که هوش مصنوعی میشه ارتباط بگیرم. دلیلشم اینه که اون درکی از چیزی که مینویسه نداره. هوش مصنوعی هیچوقت درک نکرده و نمیکنه غم چیه... عبور آهستهٔ باد از پشت پرده رو ندیده. درکی نت خاموش پیانو در دل تالار متروک نداره. برای همین نوشتههاش رو بیروح میکنه... صرفا جنبهٔ تقلیدی داره... و این برای من دافعه ایجاد میکنه. -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خلاصه که قشنگ احساس میکنم توی تاریکی وجودم یه نوری روشن شده.
دانیالمون عاشق شده
Zahra.HD
بعید نیست -
اون کیه که معلمش بهش پیام داده خانم عبداله زاده ورقه شما تصحیح شد نمره شما از 19 افت پیدا کرده به زیر ده با اولیاتون تماس میگیرم اگه 16 ام اوضاع به همین منوال ادامه پیدا بکنه.... د اخه ******** یه بار شدددد دیگههههههههههههه چرااااااااااا نمیخام بخونم گمشو
بعد با منت میگه 6 گرفتین اونم با ارفاق زیادم -
مامانم میگه برو همینطوری یدونه کنکنور بده امسال با جوش اشنا شو میدونم سال بعد تشنجش میکنی الان برو بمیر سال بعد راحت باشی :)دارم وسوسه میشم برم ثبت نام کنم...هنوز مهلت داره؟یا تموم شده چطوری ثبت نام کنمممم کمکککککککککککککککککککککککککککک
-
Aqua ما اینجا شبای یلدا وقتی برمیگردیم جلومونو نمیبینیم از بس دوده همه جا
بچه ک بودیم بابام با موتور میگفت دهنتو وا کن دود بخور