هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ینی عشق مادر به فرزند، پدر به دختر، بالا پایین شدن هورمونه؟؟
Matin Mousavi 1
اون عشق ذاتیه همون وقت بدنیا اومدنت مامانت عاشقته
منظورم اونیه ک در آینده قراره خودتون بسازیدش ک تو این زمونه غیر ممکن بنظر میاد -
اتفاقا تنها کشوری که تو دنیا باید عشق رو قبول داشته باشه ماییم. چون انقددد داشتیم تو تاریخمان که نگو. شیرین و فرهاد، لیلی و مجنون و....
حافظ یه دیوان رو در مورد عشق به معشوقش گفته
شهریار بخاطر ثریا دانشکده پزشکی رو ول کرد و شاعر شد -
Matin Mousavi 1 شاید منظورشون هوس بوده نه عشق پاک
ma.a نه اصن منظورش اینه کلا عشقی وجود نداره
-
Matin Mousavi 1
اون عشق ذاتیه همون وقت بدنیا اومدنت مامانت عاشقته
منظورم اونیه ک در آینده قراره خودتون بسازیدش ک تو این زمونه غیر ممکن بنظر میاددُژَم غیر ممکن نیست. کمه ولی ناموجود نی. انقد تو بیمارستان روانی دیدم که بخاطر رابطه احساسی و از فرط عشق زیاد و نرسیدن به معشوق افسردگی گرفتن و آوردن بیمارستان روانی بستریش کردن
یکی داد میزد بخددا اگه برگرده خوب میشم
-
دُژَم غیر ممکن نیست. کمه ولی ناموجود نی. انقد تو بیمارستان روانی دیدم که بخاطر رابطه احساسی و از فرط عشق زیاد و نرسیدن به معشوق افسردگی گرفتن و آوردن بیمارستان روانی بستریش کردن
یکی داد میزد بخددا اگه برگرده خوب میشم
Matin Mousavi 1 موافقم باهاتون:)
-
من نه خودم عاشق کسی هستم و نه کسی عاشقمه
نه اون حس رو تجربه کردم ( شاید یه حس سطحی بچگانه داشته باشما درحد کراش و اینا ولی عشق نه تاحالا تجربه اش نکردم )
ولی صرفا خواستم نظرم رو بدم
اینکه نمیشه تعمیم داد
اینکه هنوزم هستن کسایی که پاک باشنهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من نه خودم عاشق کسی هستم و نه کسی عاشقمه
نه اون حس رو تجربه کردم ( شاید یه حس سطحی بچگانه داشته باشما درحد کراش و اینا ولی عشق نه تاحالا تجربه اش نکردم )
ولی صرفا خواستم نظرم رو بدم
اینکه نمیشه تعمیم داد
اینکه هنوزم هستن کسایی که پاک باشننمیدونم چی بگم بهت
تا الان هم هیچی نگفتم
(حرفای زیادی اینجا نوشتم ولی پاکش کردم )
فقط ای کاش سلما اینجا بود ...
-
ma.a نه اصن منظورش اینه کلا عشقی وجود نداره
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نه اصن منظورش اینه کلا عشقی وجود نداره
متین ولش کن ..فقط مواظب باش گول دوست دارما و عاشقتمای الکی این دوره زمونه رو نخوری....
-
برگرد خونه حتی اگه باخبر باشی
تنها دل خودت برای تو شور میزنه -
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نه اصن منظورش اینه کلا عشقی وجود نداره
متین ولش کن ..فقط مواظب باش گول دوست دارما و عاشقتمای الکی این دوره زمونه رو نخوری....
mr.vinyzo گول خوردن که نه نمخورم
ولی خو حاجی اینی که میگن عشق ینی نرسیدن، واقعا ینی نرسیدن. نمیدانم چه بدبختی تو ای کار هس چه حمکتی هس که عشقای واقعی درست نمیشن و نابود میشن. خیلی کم دیدم که برسن بهم.
و خوشبحال اونی که به عشقش برسه ینی او زندگی بهترین و ایده آل ترین زندگیای میشه که میتانه وجود داشته باشه حتی اگه هرمشکلی هم داشته باشن و با تمام و کمی و کسری ها
-
اسم هرچیزی رو عشق نذارید.
-
mr.vinyzo گول خوردن که نه نمخورم
ولی خو حاجی اینی که میگن عشق ینی نرسیدن، واقعا ینی نرسیدن. نمیدانم چه بدبختی تو ای کار هس چه حمکتی هس که عشقای واقعی درست نمیشن و نابود میشن. خیلی کم دیدم که برسن بهم.
و خوشبحال اونی که به عشقش برسه ینی او زندگی بهترین و ایده آل ترین زندگیای میشه که میتانه وجود داشته باشه حتی اگه هرمشکلی هم داشته باشن و با تمام و کمی و کسری ها
Matin Mousavi 1 تو یحث نبودم ولی حرف یکی از بچه های اینجا خیلی ازارم داد
-
اسم هرچیزی رو عشق نذارید.
S.daniyal hosseiny ای کاش به اسم عشق یکی رو گول نزنیم....