هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هستم ولی خستم
-
اتفاقا دلم میخاد زبان پیش یک بردارم
-
یاد بگیرم خب
-
خداروشکر نیمسال دومم
همکلاسی بودن با رتبه یک خیلی سمه -
واقعا ادم هرچیو دوسداشته باشه جذبش میکنه
یادمه ی بار اینجا هانیه(پزشکی تبریز میخونه) و یکی دیگه از بچه ها ک اونموقع اسمش اورانیوم بود
پزشکی نیمسال دوم اورده بودن و گفتم وای خوشبحالتون منم دوسدارم بهمن برم دانشگاه وووو شد -
الان یه تاپیک تو نی نی سایت خوندم
شوهرم امشب از سر بی پولی انقد عصبی بود یهو برگشت گفت خوشبحال دوستم یه زن گرفته پولداره باباش خونه و ماشینم داده بهشون. من چی یه زن گرفتم باباش دستفروشه دخترشم اینجا اسکاج میبافه میده باباش بفروشه . باکنایه داشت میگفت...بابام ۸۰ سالشه لیف و اسکاج میفروشه یعنی تا ۱۰ ۱۵ سال پیش کارگری میکرد اما دیگه کمرش خمیده شده و ازکار افتاده بیمه ام نداره دیگه مجبور شد بره دستفروشی. وقتی ازدواج کردم شوهرم نمیدونست دیگه کم کم متوجه شد گاهس تو دعواها میکوبه تو سرم یا میگه خاک برسر داداشای بی غیرتت
منم گفتم بابام غیرت داره کار میکنه دزدی که نمیکنه دیگه روزیش انقدِ از بچگی کار کرده دیگه همین بوده
واقعا قلبم درد میکنه
این آقاعه خیلی باشخصیته و دارن شرافتمندانه کار میکنه
اون یکی آقاعه کور بوده؟
نمیدونسته وضع مالی این خانم ضعیفه ؟
توی این سن داره سخت تلاش میکنه برای خانواده اش این قابل تحسین@Sally مثل اینکه یادش رفته خرج خونه با زن نیست اصلا چرا باید بابای دختره بیاد برای اینا خونه بگیره و پول بده خودشون باید اینکارو کنن
-
@Sally بهترین کار
بنظرم هر کی باید شهر خودش بمونه -
@Sally مثل اینکه یادش رفته خرج خونه با زن نیست اصلا چرا باید بابای دختره بیاد برای اینا خونه بگیره و پول بده خودشون باید اینکارو کنن
-
ای خیلی درسته ولی آقای یونگ تو قید اشتباهی به کار بردی، برخی نه باید میگفتی اکثر...
-
@Sally مثل اینکه یادش رفته خرج خونه با زن نیست اصلا چرا باید بابای دختره بیاد برای اینا خونه بگیره و پول بده خودشون باید اینکارو کنن
@Masoumeh-sh پرنسس
-
واقعا ادم هرچیو دوسداشته باشه جذبش میکنه
یادمه ی بار اینجا هانیه(پزشکی تبریز میخونه) و یکی دیگه از بچه ها ک اونموقع اسمش اورانیوم بود
پزشکی نیمسال دوم اورده بودن و گفتم وای خوشبحالتون منم دوسدارم بهمن برم دانشگاه وووو شد -
@Sally عجله نداریم که
️از مسیرررررررر لذت ببر
-
جوابشو نمیدم ایندفعه واقعا
-
هوشتصویری عزیزم ازتتتتممنونم