هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اینقدر فارسی نخوندم یادم رفته چه جوری بخونم
واقعا معلم روی یادگیری خیلییی زیاد تاثیر داره
این معلم هم که اگه جزوه جلوش نباشه یه نهاد و متمم ساده هم نمیتونه مشخص کنه....._.Zahra.K با یکتا بخونین
-
._.Zahra.K با یکتا بخونین
-
Ramos9248
ممنونم از معرفیتون
بله اگه مشکل پیدا کردم حتما با یه معلم کار میکنم._.Zahra.K خواهش میکنم
آقای یکتا خیلی خوب درس میدن
من وقتی میخواستم ادبیات بخونم عزا سر تا پامو میگرفت که حالا اصن چیو باید بخونم و چجوری بخونم -
دلم گرفته است.
-
نمیدونم براتون قابل درکه یا نه ولی اکثرن سرکلاس درسو یاد نمیگیرم چون سرعت تدریس پایینه.ینی استاد خیلی آروم حرف میزنه.
تو خونه وویس استادو رو ضربدر ۲.۵ گوش میدم و میفهمم. -
._.Zahra.K خواهش میکنم
آقای یکتا خیلی خوب درس میدن
من وقتی میخواستم ادبیات بخونم عزا سر تا پامو میگرفت که حالا اصن چیو باید بخونم و چجوری بخونم -
Ramos9248
من این چند سال اخیر معلم های خیاییی با سوادی داشتم و یه سری وقتا اینقدر بازدهی سر کلاس زیاد بود که من توی خونه با یه مرور ساده و کمتر یک ساعت همه چیو یادم بود و یاد گرفته بودم
ولی امسال....._.Zahra.K امسال که معلوم نیست سر یازدهم میخوان چه بلایی بیارن
از همین الان که شروع کنید پایه ادبیات رو با آقای بکتا محکم کنید خیلی خوبه
ریز ترین نکات رو با بیشترین تکرار میگه و حتی ممکنه یه درس رو ده بار بیشتر تکرار کنه
مثلا این جلسه جناس درس میده، درس دوم رو از نظر جناس بررسی میکنه
جلسه بعدی تناسب درس میده دری دوم رو از نظر تناسب بررسی میکنه -
نمیدونم براتون قابل درکه یا نه ولی اکثرن سرکلاس درسو یاد نمیگیرم چون سرعت تدریس پایینه.ینی استاد خیلی آروم حرف میزنه.
تو خونه وویس استادو رو ضربدر ۲.۵ گوش میدم و میفهمم. -
بچها اگه پدرمادرتون ازتون بخان ی کاریو انجام بدین ک 2 3 ساعت تایم میبره گوش میکردین یا میگفتین نه؟
-
._.Zahra.K امسال که معلوم نیست سر یازدهم میخوان چه بلایی بیارن
از همین الان که شروع کنید پایه ادبیات رو با آقای بکتا محکم کنید خیلی خوبه
ریز ترین نکات رو با بیشترین تکرار میگه و حتی ممکنه یه درس رو ده بار بیشتر تکرار کنه
مثلا این جلسه جناس درس میده، درس دوم رو از نظر جناس بررسی میکنه
جلسه بعدی تناسب درس میده دری دوم رو از نظر تناسب بررسی میکنه -
تا کنکور 1405 باید بارها و بارها و هزاران بار 3 شنبه ها تا 6 عصر منتظر باشین تا آقایون از جلسه بیان بیرون و بگن نتیجه گیری نهایی 3شنبه هفته بعدی
-
اون آهنگه باعث شد چندتا آهنگ دیگه که همون موقع کلاسای ششم هفتم هشتم با دوستام خیلی گوشش می دادیم هم یادم بیافتن و خب چون دلتنگ اون روزای قشنگ شدم چندتاشو دانلود کردم که تو راه برگشت به خونه گوش بدم و اینکارو کردم... یه بخش زیاد، مهم و خاطره انگیزی ا از اون چندتا آهنگایی بود که برای استقلال خونده بودن (اکثرا هم مهدی کبریا)(هعییییی چقدر می خوندیمشون)... اون موقع وریا هم بود یه تیکه از آهنگ مثلا از تک به شیشش تو دربی ۹۶ می گفت یاااااا آهنگه از اینکه سال ۹۶ سال استقلاله می گفت از قهرمانی آسیا و لیگی که سروری می کنه ...خاطراتمو زنده کرد قشنگ بود
وووو همین که رسیدم خونه تلویزیونو روشن کردم دیدم که عه استقلال بازی داره و عه تا اینجا یکی هم از گل گهر خورده:)))))نمی دونم چجوری بگم دوزتان ولی اوضاع یه نمه غم انگیزه:))))))))