هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally بله بله ی پیام بده تو تل
-
@mr-vinyzo
صبح تا شب
ریاضی انتگرال و هر دفعه تایع ها جدید و دوباره مشتق و انتگرال ها شون
هر هفته مطالب جدید فرمول ها جدید انتگرالمفاهیم خفن شیمییی
محاسبات دقیق و مفهمومی
سوال ها نصف صفحه اییی
فیزیک گسترده و فرمول ها جدید و مطالب دقیق تر از کنکورهر جلسه ریاضی احتمالا کوییز
اخر هفته ها میان ترم
با حجم زیاد
و....... -
مدیر مدرسهی برادرم به مامانم گفته پسرتون روی تمام دیوارهای کلاسشون نقاشی کشیده خودشم اعتراف کرده نقاشی ها کار خودش بوده
مامانم به برادرم گفته حالا چرا اعتراف کردی؟ گفته اخه انقدر قشنگ کشیده بودم نخواستم یکی دیگه آثارمو به نام خودش بزنه:))@TweetyChannel | faty
-
@mr-vinyzo
صبح تا شب
ریاضی انتگرال و هر دفعه تایع ها جدید و دوباره مشتق و انتگرال ها شون
هر هفته مطالب جدید فرمول ها جدید انتگرالمفاهیم خفن شیمییی
محاسبات دقیق و مفهمومی
سوال ها نصف صفحه اییی
فیزیک گسترده و فرمول ها جدید و مطالب دقیق تر از کنکورهر جلسه ریاضی احتمالا کوییز
اخر هفته ها میان ترم
با حجم زیاد
و....... -
مدیر مدرسهی برادرم به مامانم گفته پسرتون روی تمام دیوارهای کلاسشون نقاشی کشیده خودشم اعتراف کرده نقاشی ها کار خودش بوده
مامانم به برادرم گفته حالا چرا اعتراف کردی؟ گفته اخه انقدر قشنگ کشیده بودم نخواستم یکی دیگه آثارمو به نام خودش بزنه:))@TweetyChannel | faty
-
@mr-vinyzo عالیییی ههه
مغزو شارژ می کنه -
@Sally خدانگهدارتون
از سختی ها رشته مون گفتم دیدیدیی
می خواییم جلو شما کم نیاریم
-
@mr-vinyzo اره رشته شم خفنه
من اگر این رشته بودم الان مهندسی می تونستم برم
-
امروز بعد کلاس تاریخم دوباره رفتم سر کلاس ریاضی استادم
یعنی قبل تاریخ باهاشون ریاضی 1 داشتیم
دیگه بعدش برای ترم بالایی ها رياضی 2 دارندیک چند دقیقه دم در گوش دادم بعد واستادم دیگه استاد که نگاه مرد و متوجه شد اجازه گرفتم رفتم سر کلاس نشستم
دیگه جلسه ها بعدی هم می رم
داشتند چند مرتبه ای رو درس می دادند
. امیدوارم جلسه های بعدی هم بزاره برم سر کلاس نگه ترم 1 هستی نمی خواد بیایی -
دردیست درد ما که مداوا نمیشود...
شبتون بخیر
.
-
@mr-vinyzo دیگه زمان ما قاون گذاشتند که فقط همون رشته که خوندیم رو می تونیم بدیم
و اینکه خب من چیزی از دوروس بچه ها رياضی بلد نبودم و 3 سال شو نخونده بودم
بعد من ملا همین طوری همه مخالف بودندبیام رشته شیمی دیگه می خواستم کنکور ریاضی هم بدم که هیچییی
به اسم رشته ها تجربی موندم پشت و تلاش زیرکانه و اصرار های مکرر تونستم تعداد بیشتری از سال اولم شیمی بزنم و خداروشکر تونستم بیام شیمی
-
@xanomi
انشالله سال بعد با نون خامه ای دهن همه مون رو شیرین میکنی
بهترین رشته و بهترین دانشگاه️🫂
@Sally
قربونت برم -
@Sally