هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo دیگه زمان ما قاون گذاشتند که فقط همون رشته که خوندیم رو می تونیم بدیم
و اینکه خب من چیزی از دوروس بچه ها رياضی بلد نبودم و 3 سال شو نخونده بودم
بعد من ملا همین طوری همه مخالف بودندبیام رشته شیمی دیگه می خواستم کنکور ریاضی هم بدم که هیچییی
به اسم رشته ها تجربی موندم پشت و تلاش زیرکانه و اصرار های مکرر تونستم تعداد بیشتری از سال اولم شیمی بزنم و خداروشکر تونستم بیام شیمی
-
Hako حق
و من که حتی بلند شم تا حالا تجربه نکردم
یعنی از یک جایی به بعد دیگه نمی تونم و سریع کوتاه سون می کنمموه کوتاه خیلییی بهتره
-
ایا نمره 17 از 20 خوبه!؟
و ایا حق به خاطر یک منفی نزاشتن برای دلتا گرفتن
ریشه ها رو دقیق به دست نیومد
و منفی +- جدول تعیین علامت م max و min ها رو جا به ما به دست اوردمنمرهم از 4 میشه 3و4 دهم
ولی جزه نمره ها خوب بودم خداروشکر برای میان ترم ریاضی مون
-
@mr-vinyzo
خیلی ممنونم همچنین -
Hako واقعا تا الان!؟
اکثرا اولا فکر می کردند پسر هستم ولی خب دیگه بعد فهمیدند دخترم
اسمم فاطمه هست -
اگر خوب پیش برم و درس بخونم
و اگر زبان م اوکی باشه
هم پایه هم برای ترم بعد قوی میشه و هم ممکنه جز نمره ها بالا کلاس باشمالبته همین ریاضی 1
1 نفر داشتیم که 20 شدبه قول استاد مثل همیشه از 0 تا 20 نمره داشتیم
-
ایا نمره 17 از 20 خوبه!؟
و ایا حق به خاطر یک منفی نزاشتن برای دلتا گرفتن
ریشه ها رو دقیق به دست نیومد
و منفی +- جدول تعیین علامت م max و min ها رو جا به ما به دست اوردمنمرهم از 4 میشه 3و4 دهم
ولی جزه نمره ها خوب بودم خداروشکر برای میان ترم ریاضی مون
-
_Aram_
لات کوچه خلوت
نباید منتظر بمونی...
باید بری وسط خیابون جامه بدری و همه رو تیکه پاره کنی -
من کلاس دوم بودم
سوال امتحان ریاضیم این بود .در شکل های زیر خط تقارن را مشخص کرده و تعداد انرا بنویسیدتو شکلا دایره هم بود .(برگه رو هنوز دارم)
من زیر دایره نوشتم خیلی خیلی زیاد (بینهایتو نخونده بودیم )معلم کلاس دومم روشو کامل خط زد و بعد نوشت دوتا و جالب اینجاست که فقط دوتا خط تقارنم براش کشید
چقدر سر اون امتحان من ناراحت شدم .به قدری لج کردم که بابامو اوردم مدرسه تا اثبات کنه دایره خیلی خیلی زیاد. خط تقارن داره.الان معلم کلاس دومم شده جزو معلمای نمونه منطقه 6 تهران
-
من کلاس دوم بودم
سوال امتحان ریاضیم این بود .در شکل های زیر خط تقارن را مشخص کرده و تعداد انرا بنویسیدتو شکلا دایره هم بود .(برگه رو هنوز دارم)
من زیر دایره نوشتم خیلی خیلی زیاد (بینهایتو نخونده بودیم )معلم کلاس دومم روشو کامل خط زد و بعد نوشت دوتا و جالب اینجاست که فقط دوتا خط تقارنم براش کشید
چقدر سر اون امتحان من ناراحت شدم .به قدری لج کردم که بابامو اوردم مدرسه تا اثبات کنه دایره خیلی خیلی زیاد. خط تقارن داره.الان معلم کلاس دومم شده جزو معلمای نمونه منطقه 6 تهران
@mr-vinyzo و از همه بدتر این که اون رو حرفش اصرار داشت که دایره دوتا خط تقارن داره معلماااا....
وگرنه مرض نداشتم برا یه خط تقارن دایره لج کنم که بابامو بیارم مدرسه و بعد ها بابام میگه حتی دبیرتون اول به منم گفت دایره دوتا خط تقارن داره....
-
لیلی_ سلام لیلی خانوم خوبی شما
شما کجا اینجا کجا
احوال شریف؟
مادر خوب هستن؟DexterMoreRight
سلام شما خوبین؟
خانواده خوبن؟
ای بابا آدم از دست یسری آشنایان هیچ جا آسایش نداره -
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
اتفاقا پسرعمم یه دختر کوچولو داره که داره یه سالش میشه اننننقدر خوووبه گوگولیهههه
یه بار بغلم کرده بودمش انقدر باهم صمیمی شده بودیم دیگه نمیرفت پیش مامانش جدا نمیشد ازم
میکروسکوپ کثیف واقعا عذااابه...اصلنم کار سختی نیس، بالاخره یکم بچرخونی بالا پایین کنی دستت میاد، بلد بودن نداره اخه🫠ولی اعتراف میکنم یه بار لام شکستم
️
️اونم نمیدونم چیشد حواسم نبود میکرو رو میخواستم بچرخونم اشتباهی ماکرو رو چرخوندم🥲
بعدا ها میپرسم ببینم چیهو اینجور چیزا متاسفانه یا خوشبختانه خیلی خوب تو ذهنم میمونه اصلا فکر نکن که مثلا بعد یک یا دو سال فراموش میکنم
آخی خدا حفظ شون کنه...من جز نوه های بزرگم هر دو طرف
بچه های فامیل با بچه من باید بازی کنن
نمیتونن رو سلول هدف شون تمرکز کنن جدی یا پیداش کنن واقعا میره رو مخم
من یدفعه خودم حواسم نبود رو عدسی 100 بود چسبید بهش
البته نشکست خداروشکر ولی قلبم هوری ریخت پایین
ترم 2 بودیم اولین کار با میکروسکوپ بعد لام هم خارجی... می شکست دهن نمی موند واسم
هر موقع خواستی بیا بپرسSuccinate
و برعکس من اونیم که با بچهی بقیه نوهها بازی میکنه
نمیدونم چرا ولی تو فامیل هر دو طرف، بقیه نوهها یا از من خیلی بزرگترن یا خیلی کوچیکترنحالا میخندم ولی خیلی بده🫠
اوه اوه شانس آوردی
اولا اصلا نمیذاشتن ما ببریم رو ۱۰۰...تهش با ۴۰ کار میکردیم
ترم ۳ یا ۴ بود فک کنم بالاخره نمیدونم چی شد چی میخواستیم ببینیم خودشون گذاشتن رو ۱۰۰ اندازه کردن گفتن ببینین
اونی که من شکستم لام بافت شناسی بود...میخواستن ازم ۲۰۰ بگیرن
️ولی خب فک کنم فراموش کردن...منم دیگه چیزی نگفتم
بذا یه شبی که دعوا تو گروه کلاس داشتیم میخواستم یه چیز جدید بگم، میام میپرسم