هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من گوشم حساس ه
بعد هی میگه هندسفری تو بده
منم کاش این قد فاز مهربونی همون اولش بر نمی داشتم میگن ادم رو بدی پرو می شن همینهمن خودمم فیلم ها اموزشی م مونده بعدم دوست ندارم هندوسفری ام کس دیگه ای بزنه تو گوشش
هم برای گوش اون بده هم خودم
می دونم شاید بد باشه دارم زیادی تو ذهنم سخت می گیرم ولی هر کار می کنم نمی تونم قانع بشم
طرف می تونه کرم بگیره خب رفتی بازار هندوسفری هم می گرفتی هی از روز اول همش هنسفری میگیریولی من نباید ادم ها رو قضاوت کنم
️
️
️
️
️
️
️
واییی کاش هم جلو ذهنم و می تونستم بگیرم هم هم زمان کار درست انجام بدم هم متضاد حساسیت هام نباشه
کلافه شدم
-
من گوشم حساس ه
منم کاش این قد فاز مهربونی همون اولش بر نمی داشتم میگن ادم رو بدی پرو می شن همینهمن خودمم فیلم ها اموزشی م مونده بعدم دوست ندارم هندوسفری ام کس دیگه ای بزنه تو گوشش
می دونم شاید بد باشه دارم زیادی تو ذهنم سخت می گیرم ولی هر کار می کنم نمی تونم قانع بشم
طرف می تونه کرم بگیره خب رفتی بازار هندوسفری هم می گرفتی هی از روز اول همش هنسفری میگیریولی من نباید ادم ها رو قضاوت کنم
️
️
️
️
️
️
️
واییی کاش هم جلو ذهنم و می تونستم بگیرم هم هم زمان کار درست انجام بدم هم متضاد حساسیت هام نباشه
کلافه شدم
jahad_121 مشکل همیشگی من:
-
من گوشم حساس ه
️
️
️
️
️
️
️
کلافه شدم
-
مثلن یهو میای تو اتاق، میبینی یکی رو تختم دراز کشیده، پتومم انداخته روش. آخه داداش :////
-
اه حوصلهم سر رفته، دوس ندارم بخوابم
-
12 نفر تو یک اتاق داریم سعی می کنیم با احترام بهم زندگی کنیم
اما اینکه کار ها شخصی تو کند انجام بدی یا هی از بقیه کمک بگیری بعدم اگر طرف نتونست فاز ناراحتی و.. این ناز و افاده ها چرت و پرت هم برداریهر دم نظری بدی،
هی ادم ها رو تو شرایط ی بزاری که حتما اون چیز که تو می خوای بشهو دخالت بی جا
به شما چه که من چرا اروم چرا نمی خوام هی جواب حرف هاتون بدم به شما چه که یک وقت شوخم یک وقت حوصله حرف های اضافه رو ندارم
میخوام تو حرم دیگه تنها باشم چرا باهاتون نمیام؟! چون می خوام تنها باشم
دیگه این چند ساعت کوتاه هم بخوام با ادم ها سر کنم که
نمی دونم شاید من اشتباه می کنم
نمی دونم باید جلو خودمو بگیرم اروم باشم و هی مراقب باشم ادم ها ناراحت نشنکلافه شدم
-
E.B.BUTTERFLY عزیزی🫠
-
دلم یه سریال خوب میخواد که خیلی هم طولانی نباشه
-
چرا دیگه با اهنگا کیف نمیکنم؟
-
بعد مدتها امشب با داداشم رفتم یکم رانندگی کنم
دوتا پسر الاغ موتور داشتن از کنارم رد شدن ی زری زدن داداشمم سرشو از پنجره ماشین بیرون برد جوابشونو داد اونام برگشتن جواب دادن
لعنت به شانسم -
نمیشهههه بگم خب