هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo
نه اینجوری نیستش
من زیاد هستم اینجا ولی مث قدیما نه بحثی که شرکت کنم یا منشنی که جواب بدم و همینجوری فقط شدم ناظر خاموش -
@f-nalist برای اون چیزی که نوشته بودی (اینترنت ) راستش راه خاص دیگه ای من نمیدونم مگر اینکه اتاقت تلفن داشته باشه و لب تاپتم کانکتور تا به غیر اینا با ای دی اس ال متصل شی...
@mr-vinyzo اها ممنونم
راستش داشتم گذری در مودم های همراه میکردم مودم های جیبی قیمت زیاد داشتند و به نظرم اون کیفیت خاص رو نداشتند مثلا تو رنج مودم های همراه گرون قیمت شارژدهی 6 ساعت داشت و این کمه
برای همین موندم چی بگیرم -
بچهها شما تو دانشگاه برای اتصال اینترنت به لپ تاپتون از چه وسیله ای استفاده میکنید؟(غیر از هات اسپات و اینترنت خود دانشگاه)
وسیله خاص و جمع و جوری وجود داره؟
مودم های جیبی رو بررسی کردم کیفیت مورد قبولی نداشتند@f-nalist
واقعا فکر نمیکنم جز این ۳ تا چیز دیگهای هم وجود داشته باشه -
بچهها شما تو دانشگاه برای اتصال اینترنت به لپ تاپتون از چه وسیله ای استفاده میکنید؟(غیر از هات اسپات و اینترنت خود دانشگاه)
وسیله خاص و جمع و جوری وجود داره؟
مودم های جیبی رو بررسی کردم کیفیت مورد قبولی نداشتند@f-nalist دانگل
-
البته ما دانشگاهمون بهمون اینترنت میده و خودم هیچموقع از دانگل استفاده نمیکنم
-
@f-nalist
مودم همراه یه مدت یکی از دوستام داشت ولی زیاد استفاده نکردیم...من اون موقع هم نت موبایلو بیشتر میپسندیدم و استفاده هم نکردم
و برای لپتاپ هم از نت دانشگاه استفاده میکنم هم موبایل
اگه خیلی کار فوری داشته باشم خب هاتاسپات موبایل و اگر زیاد ضروری نباشه با نت دانشگاه
از لحاظ بهتری بودن هم به نظرم هاتاسپات از همه بهتره، هم سرعتش خوبه هم در دسترستره، هم راحتتره -
@f-nalist
مودم همراه یه مدت یکی از دوستام داشت ولی زیاد استفاده نکردیم...من اون موقع هم نت موبایلو بیشتر میپسندیدم و استفاده هم نکردم
اگه خیلی کار فوری داشته باشم خب هاتاسپات موبایل و اگر زیاد ضروری نباشه با نت دانشگاه
از لحاظ بهتری بودن هم به نظرم هاتاسپات از همه بهتره، هم سرعتش خوبه هم در دسترستره، هم راحتترهMSina
اگر مصرفتون زیاد نیست فقط هاتاسپات موبایل، من مگر چیزی بخوام دانلود کنم که از دانشگاه استفاده کنم وگرنه به گوشیم وصل میشم
تنها عیب هاتاسپات اینه که موبایل خیلی داغ میکنه و خب عمر باتریش کم میشه اگه طولانی مدت وصل باشین -
متوجه نمیشم، چرا وقتی میبینن دارم از دانشگاه میام با نفرت نگاهم میکنن؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist دانگل
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته ما دانشگاهمون بهمون اینترنت میده و خودم هیچموقع از دانگل استفاده نمیکنم
چرا هیچموقع؟
ضعیفه؟ -
@f-nalist
از لحاظ بهتری بودن هم به نظرم هاتاسپات از همه بهتره، هم سرعتش خوبه هم در دسترستره، هم راحتتره -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
جدی هرسری ناراحت میشم..